Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna fetelor...am si eu o problema....mi s-a dat de facut o serie de analize: toxoplasma,ureapalsma,listeria,micoplasma,cmv,chlamydia si rubeola....la centrul sanador costa in jur de 5 milioane....voi ati facut aceste analize? unde si cat v-a costat?

va pup pe toate...si astept un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Va spuneam de dimineata ca m-am trezit cu durere de cap si ca speram sa-mi treaca dupa ce beau cafeluta dar nu a fost asa.MA DOARE CAPUL FOARTE RAU!Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi pentru ca nu mai rezist.Oare chiar nu pot lua nici o pastiluta?am incercat sa dorm,am baut un ceai de tei,am stat la aer si nimic,nici o ameliorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

deny75 pentru durerea de cap, am un leac babesc - masaj la tample cu putin otet de mere. Iesi putin la aer curat pe urma. Ajuta si te linisteste. Daca nu trece da-i un tel. doctorului tau.SA NU IEI IN NICI UN CAZ ALGOCALMIN!! Afecteaza cartilajul sugarului!! Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Mie mi s-a spus aici ca daca am dureri de cap sa iau Tailenol (Tylenon) cel mai slab, ca exista si Tailenol forte, extraforte... Parca am auzit ca si in Ro se gaseste Tailenol.
Dar si eu as zice sa consulti medicul tau inainte sa iei ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores5 milioane ii mai mult de 100€ asa-i ?
Centrul ala sanador ii privat sau de stat ? ca Doamne tare scump ii...
Mie analizele astea care tu zici mi le face statu gratis, dar in schimb ecografie gratis nu-mi face pana la saptamana 12. O trebui sa dau fro 60€ la unu particular...
Asa ca hai la mine..aci la mine-n sat..si fa-le gratis...yo te primesc cu drag.
Alina mama, nu mai fa curatzenie .Sa faca barbatzelu...
Oare cum de dupamasa asta sunt de bun humor ? ahhh secretul ? mananc mai mult ca de obicei si vad ca asta face sa nu-mi mai fie atata greatza. Stiu ca nu avetzi chef de nimica(mai ales de gatit- mergeti la soacra la masa, yo simt ca urca voma numa cand deschid usa frigiderului), dar incercatzi sa nu lasatzi stomacul nici o clipa cu foame. Eu am incercat deja cu de toate, ceaiuri, fructe, lapte...neahhh nika ! Mancarica bunicica si uscata, fara nimic de branzeturi sau smantana. Dulciurile cremoase imi rezista cam 5 secunde in stomac. tot la doua ore bag cate 2 biscuiti sau fursecuri(nu uleioase).
Sper ca experientza mea va ajuta cu ceva.
Dbunnyprobabil de 7 sapt. Va pupicesc

Mergi la inceput

e privat centrul sanador...la policlinica unde e medicul de familie cica nu se fac aceste analize de sarcina...da mai mult de 100 de euro....mai stie cineva unde se mai pot face? voi n-ati facut fetelor aceste analize??
si inca o intrebare foarte importanta: va naste cineva cu d-an dr.Anca Moisa de la sp. Giulesti? vroiam niste pareri.....am auzit ca e f buna.
va pupacesc pe toate

quote:
Originally posted by Dbunny

Dolores5 milioane ii mai mult de 100€ asa-i ?
Centrul ala sanador ii privat sau de stat ? ca Doamne tare scump ii...
Mie analizele astea care tu zici mi le face statu gratis, dar in schimb ecografie gratis nu-mi face pana la saptamana 12. O trebui sa dau fro 60€ la unu particular...
Asa ca hai la mine..aci la mine-n sat..si fa-le gratis...yo te primesc cu drag.
Alina mama, nu mai fa curatzenie .Sa faca barbatzelu...
Oare cum de dupamasa asta sunt de bun humor ? ahhh secretul ? mananc mai mult ca de obicei si vad ca asta face sa nu-mi mai fie atata greatza. Stiu ca nu avetzi chef de nimica(mai ales de gatit- mergeti la soacra la masa, yo simt ca urca voma numa cand deschid usa frigiderului), dar incercatzi sa nu lasatzi stomacul nici o clipa cu foame. Eu am incercat deja cu de toate, ceaiuri, fructe, lapte...neahhh nika ! Mancarica bunicica si uscata, fara nimic de branzeturi sau smantana. Dulciurile cremoase imi rezista cam 5 secunde in stomac. tot la doua ore bag cate 2 biscuiti sau fursecuri(nu uleioase).
Sper ca experientza mea va ajuta cu ceva.
Dbunnyprobabil de 7 sapt. Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Deny poti sa iei sigur paracetamol. Asta mi-a dat mie voie dr cand am fost bolnava. Sau nurofen raceala si gripa am mai avut voie si eferalgan. Toate sunt bune si ptr durerea de cap.
Dolores, din cate stiu si eu aceste analize nu se fac gratuit de la medicul de familie, si eu le-am facut cu bani si din cate am vazut pe internet la Medlife au preturi acceptabile. Costa oricum peste tot pe unde te duci cam la fel. Sunt foarte scumpe intradevar. Mie doctorul de acum mi-a dat o parte din analize sa le fac la Cantacuzino ca acolo considera el ca le fac mai bine. Dar poti sa dai o cautare la mai multe centre si verifici preturile.

Mergi la inceput

multumesc

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Deny poti sa iei sigur paracetamol. Asta mi-a dat mie voie dr cand am fost bolnava. Sau nurofen raceala si gripa am mai avut voie si eferalgan. Toate sunt bune si ptr durerea de cap.
Dolores, din cate stiu si eu aceste analize nu se fac gratuit de la medicul de familie, si eu le-am facut cu bani si din cate am vazut pe internet la Medlife au preturi acceptabile. Costa oricum peste tot pe unde te duci cam la fel. Sunt foarte scumpe intradevar. Mie doctorul de acum mi-a dat o parte din analize sa le fac la Cantacuzino ca acolo considera el ca le fac mai bine. Dar poti sa dai o cautare la mai multe centre si verifici preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor sunt asa happy L-am vazut pe bebe la eco.
are 3,7 cm si ii batea inimioara. mi-a arata si vasele de sange si cum misca. asa lent. e un dulce. deja sunt moarta dupa el. aveam niste emotii si eu si sotul care era cu mine ca ne-am topit.
O singura chestie nasoala a zis ca e cam jos placenta dar a zis ca asa e in majoritatea cazurilor si se ridica ea lunile urmatoare, mi-a zis sa iau in continuare acid folic si vitamina C si sa nu cumva sa fac bai , sau efort ca atunci din cauza ca e placenta asa coborata pot sangera.
Cam asta. Sunt super super happy si pentru ca asa happy nu am fost nicicand a trebuit sa se petreaca ceva : am avut un mic accident de masina eu eram parcata si am deschis usa si unul venea tare si mi-a luat usa. e tot Ok nu are nimeni nimic decat masinuta mea dar asta se rezolva.
nimic nu imi umbreste fericirea de a-mi vedea puiutul. doamne pana la umratorul eco o sa imi fie dor de el.dar am pozici.

Cam asta. va doresc si voua numa bine.

Sunt o mamica fericita. Dr. zice ca dupa marime are mai mult de 9 saot. el zice ca in jur de 10 (se pare ca am avut ovulatie mai repede).
PUPICI pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns realitatea spune:

Salut fetelor ,DN 03/06/1974oo/11/2006

Mergi la inceput