Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns realitatea spune:

Any,Bucuresti DN,03/06/74
DN 00/11/06
Doctor Moisa clinica Giulesti(Panait Sarbu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns realitatea spune:

Buna fetelor,eu sunt la ctg.Incepatoare si foate fericita ultimulCM 24 Ianuarie, si deci se presupune conceptia pe 6-7 Feb,Suntem cu totii super fericiti si as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru vesel si plin de incurajari! Pana acum nu am avut stari de greturi si totul pare OK ,doar ca am stari de somnolenta in special in jurul pranzului.Va pup.Si succes pe acest drum lung si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am facut analizele la IDS Laboratories (str. Dorobanti nr. 58) - pe langa Cibernetica si am platit 3700000 (la inceputul lui decembrie).
Fetelor care e treaba cu baia fierbinte? Dr. meu mi-a spus ca nu trebuie dar eu nu pot altfel. Voua v-a spus ca aquagym pt. gravide doar incepand cu trimestrul II?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
dolores eu inca nu mi-am facut analizele ... urmeaza ...dar si am auzit o chestie traznet. Daca le fac la un anumit laborator mi le va deconta firma. Io stiam ca analizele pentru sunt gratuite ... dar se pare ca numai daca mai au bani in buget acele laboratoare ... asa ca la mine pica super daca zici ca atata costa.
Ai grija de tine cu durerile astea.

roana felicitari pentru samburica. E mare deja. Bravo lui. In curand scapi si de greturi daca da mai repede din picioruse. Asa este ... ni se face dor de el/ea de la eco la eco.

any (realitatea) m-ai spart cu ce nick ti-ai tras. Bine ai venit in . Fug sa te trec si pe tine in listutza. Dupa calculele mele ai DPN-ul in 1 noiembrie. Ai fost la medic tre sa fie mare si puiul tau. Mai scrie-ne.

Haideti fetelor ... tragem o strigare pentru fetele care nu au mai scris de multishor? Cum va simtiti fetelor? E totul in ordine?
Eu sunt bine ... dintr-o greata in alta ... abia astept sa ma bag in pat.
Va pup cu mare drag.

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna seara burtici

any bine ai venit printre noi,bb al tau este printre cei mai maricei , te asteptam cu detalii
eseea ce mai faci?cum te mai simti?
Fetelor eu analizele le-am facut la medicul de familie gratuit ,voi de ce nu va duceti la medic?In fond aveti acest drept si din cate am inteles la gravide nu se aplica regula ca daca nu mai sunt fonduri la sfarsitul lunii trebuiesc platite...eu de exemplu le-am facut pe data de 27 martie.
Eu fac in continuare tratamentul dat de doctor , per sa ma simt mai bine, durerile de burtica nu au trecut..am descoperit ceva pentrugreata de dimineata: imi fac dimineata un suc proaspat din mar,morcov si portocala si imi taie greata.Incercati si voi poate are efect
Pup

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Eu va urmaresc din umbra, dar nu prea am ce sa va scriu. Nu am noutati. Secretia maronie a disparut, iar greturile si ameteala ma doboara.

Maine merg la doctor, pentru analize si trimitere la ginecolog/obstetrician.

O seara placuta tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 7+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

fetelor dragi..mi-au recoltat si mie azi sange pentru analize, sunt gratuite doar cele de baza, esentiale, homoleucograma, calcemia, glicemia..etc..HIV-ul e gratuit la Sanepid..cu trimitere de la medicul de familie..dar toxoplasma, listeria, CMV, rubeola, hepatitele sunt cu plata. in ploiesti sunt un picut mai ieftine, in jur de 2,6-3 mil. dar dau rezultatele in 2 saptamani, si fac tot, in afara de listeria .. asa ca daca tot vin la bucuresti pt. analiza asta, le fac pe toate..
am sunat la IDS si costau vreo 3,5 mil si rezultatul in 3-4 zile.

trebuie sa mai fac si papanicolau si analiza secretiei vaginale, dar apropo, ma intreb oare or avea ce sa-mi recolteze altceva in afara de utrogestanul asta care imi curge in continuu..si cum dumnezeului sa nu ma spal inainte..

luni ma duc si eu la a doua eco..nu mai pot de nerabdare..
in rest, cu greturile astea insuportabile..azi am mancat 2 oua, 2 portocale , 2 gogosi si o farfurie de ciorbita de loboda.. dar imi vine sa vomit orice as manca..off..am gasit acelasi remediu, ramsan dorm la greu, dupa amiaza cand ma apuca, vin acasa si ma pun pe somn..noroc ca sunt propria-mi sefa..

fetelor, nu mai faceti bai fierbinti, va rog eu..cand am pierdut sarcina acum 5 ani, facusem seara o cada fierbinte( era iarna si mi-era frig..dar eu nu stiam ca nu-i voie, nu-mi spusese si mie nimeni..nu stiu daca asta a fost motivul, poate da, poate nu, dar am pe constiinta treaba asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neata fetelor,

eu tot matinala, ma trezesc pe la 2-3 noaptea, pe la 4-5 adorm iar pana pe la 6-7.

Ce sa zic despre mine?! mai am dureri de burtica, nu permanente si nu ff mari, dar totusi sunt..fac in continuare tratamentul, sper ca va fi bine. Greturi nu prea am, ceva destul de minor, dar nici pofta de mancare nu prea.

Luni ma duc iar la eco, sper ca in sfarsit sa se vada bine embrionul si la mine, ca ar cam fi cazul...

Alina, nu mai fa curatenie. Eu nu fac nimic aproape toata ziua, stau numai in pat, cand si cand mai fac ceva de mancare..

Ramsan, am avut UM pe data de 09.02 iar ovulatia cam pe 26 feb.

Analizele cu plata le-am facut si eu la IDS plus secretie vag, PAP si culturi col. Sunt ceva mai ieftine ca in alte parti. Saptamana viitoare voi merge si la medicul de familie, sa mi le dea de facut pe alea gratuite. Fatima, l-am intrebat pe T cum fac cu utrogestanul. Eu stiam ca 48 de ore inainte nu trebuie pus in vagin nimic, spalat etc. Dr T a zis sa fac asa : anterior cu o zi sa pun utrogestanul doar dimineata, seara nu si dimineata urm sa ma duc la analiza. Asa am facut.

Realitatea bine ai venit.

Si mie mi-a dat dr voie ca si Tanimei : paracetamol, eferalgan, nurofen. Bineinteles doar cate o pastila la nevoie, nu exagerat.

Bafta celorlalte fete sa fie bine totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor iarna nu-i ca vara si eu nu mai sunt ca la 26 de ani (prima sarcina). Azi noapte pe la 1 am eliminat un cheag de sange de 1 cm/2cm care arata ca un ficat de vita. Atat! L-am sunat pe medic si mi-a spus sa merg la spital in 2 ore sa vada daca e bine si sa-mi dea tratament. Ce stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetele ... tre sa fug la scarbici.

aveti aici urmatorul capitol: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72912" target="_blank">Capitolul 4

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput