Scandinavii stiu DC... (110)
Raspunsuri - Pagina 11
doruletz spune:
nseara
Carmen, vaz ca o luasi pe urmele pacatoasei de adusca. Iti reamintesc si tie, n-am ce sa-ti fac, incalcasi si tu osutasaptispele:
"117. M-am lacomit la munca. Am muncit peste puteri, īncāt poate chiar m-am si īmbolnavit."
mihaelo, deci care va sa zica asa, neamtzu nu are profit? muhahahaha, saracu' de el, mi-e si mila cand ma gandesc cum se zbate el acolosha printre straini numa si numa din generozitate, abia o avea ce pune pe masa! Io zic sa facem o cheta aci la scandinavi sa aibe si el un ou de Paste, pai se puoate sa lasam omu' la nevoie? Spune-i insa ca se trece la raboj: "57. M-am lacomit la avere, zgārcindu-ma la milostenie."
Lilutz, da, cica sfatul intzeleptilor de la curte (aia constitutionala) zisera ca e buna legea aia de se bat astia pe ea. Maine vorbeste Chirac natiunii. Poimaine incepe iar 'razbelul' (adeca grevele). Xeno, pregateste-te iar de cocotzat pe trinuri (si de multe doishpuri la catastif )
vere narancea si cultura noastra tot la fel ne-ar spune Da acu' nu mai avem voie, ia uite ce zice acilea, ca incalcam saptejdoiul: "72. M-am ametit la cap cu bauturi alcoolice. M-am īmbatat. Am si varsat dupa aceea."
Gata, plec, notai tot
Restu' lumii nepacatoase
Editai ca sa schimb diacriticele la pacate ca nu se intelegea care ce facurati.
Si sa-i zic lu' adelucci ca-mi facu pofta cu ghiveciu' ei! māine ma duc si-mi cumpar de la vreun 'traiteur', se face si aci, ii zice www.amb-cotedazur.com/image/TdP%20Ratatouille%20Photo670985.jpg" target="_blank">rattatouille. acu chiar plec
vikinga spune:
Lil' lasa mai vii cu oale din danemarca, face aici gazda rost de oua rosii nemtzesti, asa pe alese!Tot am uitat sa va zic, am vazut Syriana si inca am mai si mers pina la cinema pt el, macar de era vre-un dvd acolo! Asa un film timpit facut....bleah.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iileana spune:
Azi e zi mare, merge Sabina la bibliotecaaaaaa!!!! Pazea!
Lilanda la asta: "aia cu rigiiturile e...la design" io nu pot zice mai mult decit sa repet ca mi se pare incredibil de faina scoala pe care ai ales sa o faci...
Bombi de 6 ori intr-un singur mesaj? ....cam mult....e timpul de-o vacanta?
Mihaela, deci? Cum a ramas? Io-ti fac galerie aicea
Ridem noi, ridem, da' uite ce izvor de intelepciune gasi Doruletzul (si nu se sfieste sa-l foloseasca ) in site-ul ala. Pildele astea sint , cum sa zic, apocaliptice, auzi: "am si varsat dupa aceea!!"....
Pegasis, daaaa, e si timpirea aia de care zici (desi acuma, privind retrospectiv, anii aia de "stat bot-in-botic cu kinderu' si altceva nimic nu facut" mi se par invaluiti, asa, intr-un abur miraculos, magic si chiar ma bucur ca am avut "taria" de a mi-i permite; ce naiba, aveam 10 ani de job pina atunci, imi mai ramineau mai mult de 20 dupa, las' ca merita si el 2 ani, ca n-oi muri dintr-atita...bine, eu am o profesie in care doi ani de absenta nu te scot din rindul lumii, asa ca mi-a dat mina..); eu ma refeream mai degraba la fenomenul (pe care nu l-am gasit mentionat dpdv medical) de evidenta incremenire a sinapselor in ultimul trimestru de sarcina...
Xeno unde-i? Tot acolo, pe tren?
Acum ma pregatesc de inca o dimineata singura in poienitza, am gasit pentru asta urmatorul Refren de senzatie:
"Fac tot ce vreau ca viata este grea
Am figuri in cap si afla ca sunt rea"
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
bombi spune:
iileana, hai ca vin eu sa nu mai stai singura. Fii linistita, nu ma mai dau cu capul de pereti . Programul o sa ramina asa urit cum e, macar sa functioneze ... Iar cardul - o sa cumpar altul, asta e!
Si da, bine ca vine week-endul si primavara!
Aaaa, dimineata m-am improscat cu crema de pantofi pe bluza ...
iileana spune:
quote:
Originally posted by bombi
....Programul o sa ramina asa urit cum e, macar sa functioneze ...
...nici nu-i urit programul, numa' ca sefu' tau n-a baut destul....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
bombi spune:
ba da, de urit e urit; pina acum 2 zile, era frumos dar nu prea functiona. Si pt ca cine l-a facut pleaca azi si nu a avut timp sa-i dea de cap, l-a facut din nou urit si nici de functionat nu stiu daca functioneaza. Si pt ca presiunea pt release e super mare o sa ramina versiunea care functioneaza cel mai putin prost ...
A venit diagnosticul de la card: a murit prin decedare. Dar am pozele salvate!
iileana spune:
S-o luam pe rind: neamtzul Mihaelei iti plinge pe umar (ha ha au astia la radio guerrilla un spot cu: sintem sase ascultatori acasa, daca sunteti si aveti placerea, sa ne ajutati si pe noi.....asa si asta...), nemtzii lui Bombi fac lucruri frumoase dar proaste, dupa aia le fac urite da' macar misca ashea, tiriindu-si un picior...Unde-s, dom'le, nemtzii de-altadat'?
Apropo, iaca, pentru week-end, un interviu absolut de-li-cios!!!!! Cu Tamango, vocea spoturilor Radio Guerrilla - in www.cotidianul.ro/index.php?id=4646&art=11067&cHash=74a42e104c" target="_blank">Cotidianul
edit numa' ca sa corectez textul spotului :-)
bombi spune:
quote:
Originally posted by iileana
nemtzii lui Bombi fac lucruri frumoase dar proaste, dupa aia le fac urite da' macar misca ashea, tiriindu-si un picior...Unde-s, dom'le, nemtzii de-altadat'?
nemtii mei is americani, asa ca nu s-a pierdut de tot speranta in valoarea nemtilor
lena spune:
ce mai face gasca??
io ziceam ca imi inchid contul sa nu mai fiu tentata de DC (mersi Mirela ca nu o facusi) e adictie Domne in toata regula dar merge super-rapid cercetarea mea de piata...si cum aparu naranciku[hi] numa rayu mai lipseste, zisei sa ies un pic din decor si acu bag un heineken in pura traditie scandinava si ma delectez cu cititul a mii de "boabe" pe-aici...nu pe la noi prin poienitza, prin poienitza marita.
mai viu, ca incepu we prelungit
Adela99 spune:
naseara!
lilutz, ma suna azi unul din cei la care am fost la interviu, sa-mi spuna ca ... a fost dat afara ... asa ceva
no, itsme, rayu mai treceti p-acilea ca veni si narancea
pe langa ca m-am jucat ca o bezmetica mai citii si studii despre cat de des isi schimba suedezii chilotii :-) mey, ce preocupari am
gasii si despre norvegieni, lilutz tu poate gasesti despre danezi sa completam cunostiintele :-)