Scandinavii stiu DC... (110)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_s spune:
Ok poienitza, am revenit! Ieri a fost o gura de europa, ne-am clatit iar ochii, ca am ajuns pana la austrieci, eram prea aproape sa nu profitam...asa ca am ajuns noaptea acasa, dupa 3 ore de somn m-am dus la serviciu. Si cum luasem hotararea sa nu plec de la neamtu' meu, i-am sunat pe ceilalti, le-am zis ca nu merg la ei. Mai dupa pranz m-au chemat ai mei(neamtu' si sefa) ca sa vedem ce si cum. M-au intrebat ce am hotarat, le-am spus...si a aparut un zambet in timp ce sefa imi dadea foaia cu negocierea de salar, pentru ca luasem hotararea inainte sa-mi spuna de ea. S-a bucurat sincer ca raman, cresterea e atat ca netul va fi brutul de acum.
Mersi de idei si sfaturi, incurajari si alte alea...
adeluts, din pacat la noi nu e posibil...o colega imi spunea sa-mi iau o saptamana de medical, sa merg dincolo si sa vad cum e, ca sa pot hotari in cunostinta de cauza. Dar nu e nimic legal.
dorulets, e ca o tragicomedie nu? sa planga patronul pe umarul angajatului, iar angajatul pe umarul patronului...
Diana e din ce in ce mai plina de bube...in cap, pe limba, pe pleoape...am enumerat numai zonele nasoale, de restul corpului nu mai vorbesc...fara exagerare, are peste 100 de basicutze. E chinuitor ca nu se poate scarpina, raman cicatrici daca se sparg basicutzele...
tzuk!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lena spune:
copii ia uitati aici ce facu iar saraca www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/TV/03/30/campbell.arrest.reut/index.html" target="_blank">naomi sa facem un gest umanitar ceva sa-i luam niste prozac...asa ceva .
Sabina spune:
Miha, cu Zovirax ati incercat? asta i-a fost recomandat Sofia cand a avut varicela, cam anu trecut pe vremea asta, deci copil de 2 ani si 7 luni;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Sabina, n-am incercat! Doar cu pudra mentolata. O sa cumpar maine, mersi!
Sofiei in cat timp i-a trecut?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
3 saptamani...ca de obicei...
da n-a mancat-o asa rau, sa stii.Zovirax e un tubulet mic si scump, da la noi a avut efect.e pt virusul herpetic, asta de e responsabil si pt varicela.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
quote:asta chiar ca e faza! Mihaela ce mila imi e de Diana mititica..Poate merge cu zovyrax mai bine si nu mai are senzatia de mincarime.Lena ai primit mesajul lasat offline? Sper ca nu a ajuns iar in alla parte:))In sfirsit s-a mai dezmortit pe aici, au fost vreo 7 grade, am aranjat si eu un pic gradina, am pus panselute, iepurasi bagati prin iarba. cica de pasti tre sa pun oua pe linga ei si aldo tre sa le gaseasca, am sa pun kinder sa fie cu folos cautarea:) RevinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by Adela99lilutz, ma suna azi unul din cei la care am fost la interviu, sa-mi spuna ca ... a fost dat afara ... asa ceva
narancea spune:
Itsme si mama Raya or sa vina pe aici cind se indreapta lucrurile cu adevarat ! adica se asteapta o indreptare, ca sa zic asa, deci este prematur sa le asteptatzi. hahahahahahaha
http://community.webshots.com/user/virgilsen
am mai bagat o data cake 1 ca se pierduse cred, na ok aici e retzeta
http://www.sharkle.com/video/69222/
lilanda spune:
'Neatza
vik, asta da veste cu dezmortirea...7 grade...hui Da' cu vintu' cum stati, ca io sper sa biciclim oleaca p-acolo, da' fara efort, daca se poate...LOL
lena, bun revenit..cum e cu muncile??? Cit despre diva Naomi, trebuia sa i se-nfunde odata, ca doar nu-i prima oara cind isi altoieste angajatii (tin minte ca acum citeva luni si-a palmuit asistenta intr-un avion )
mihaela, hai noroc ccc cu marirea de salariu ...(dragut neamtu ca si-a rupt o bucatica din profitu' lui inexistent ca sa-l imparta cu tine ). Multa sanatate Sabinei si ...fara mincarimi!!!
Adeluctzzo, te pomenesti ca l-o dat pe om afara, ca sa te ia pe tine!!! Anyway...amuzanta treaba. Da' ai un link spre studiu' ala cu chiloti...???
Restu' pe unde vegetati??? Frantujii din poiana??? Americanii??
Pe linga rayu si itsme, mie mi-e dor si de Albicioaica
Pup iu
Edit: e de-a dreptul fantastic Sfinxu' rosu!!!
:-)) Si mai vreau sa precizez, ca ieri, io si cu bulgaroaica mea de la scoala, am avut o criza de ris de nestavliti -cum demult nu mi s-a mai intimplat- cind am vazut o colega, dormind bustean iegzact sub ochii profului de management...care, evident nu se uita la ea!!!...numai ca noi, din cauza ei, nici nu puteam sa ne mai uitam la prof'...dara-mi-te la bujete!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
vere naranceo, pai ce vrei bre sa se mai indrepte p'acilea? Nu ziseram ca inchiriem?
O asteptam in curand pe mama rayu sa ne povesteasca despre ziua lu' Boubou! Poate mai face dacu' si anu' asta vreo tocanitza d'aia la ceaun sa ne faca iar sa murim de pofta!
Aaa, si sa nu uit, trebe neaparat sa vina sa comentam aci eurovizionu'! Ca io nici pana in ziua de azi nu il uitai pe Boris din Croatia !
gata, mai viu io
doruletz spune:
tot io: uitai sa zic lu' lena ca ma ma bucur ca si-a revizuit atitudinea
bre lilutz, frantujii is tot p'aci da' mai urmaresc si ei evenimentele din umbra (da tu de ce nu raspunzi la mesaje?)