Scandinavii stiu DC... (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

n-o sterge, o pun pe-a mea la loc. o stersesem ca eram prea vorbareatza si am io fix-ul cu diluatul topicului...ziceam ca:

Viitor de aur tara noastra are
Si prevad prin secoli a ei inaltare

Buli,

P.S. Si noi am inceput s-o jucam de atunci. La nivelul la care el, care face jocul, imi spune din prima: uite, sub ala e castana......bine ca n-o jucam pe bani. inca. Da' noi si v-ati ascunselea o jucam la modul: mama, zi-mi unde sa ma ascund ca sa nu ma gasesti.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iileana noi n-avem nimic impotriva diluarii topicului doar sa nu diluam ce avem prin pahare si prin sticle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

...la ce varza am facut aici io azi, cre' ca ce-am in sticla e absolut nediluat....

Buli, ne mai antrenam si noi IQ-ul si ne vedem la campionatul DC de alba-neagra!!!! ...cica oina-i sportul national romanesc. care stie sa joace oina pe-aici? sa ridice mina. Dar alba-neagra? q.e.d...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si apropo, ce e aia diluare de topic ? ... ca doar noi aici scriem de-a valma

io is intre bucatarie si DC ... fac ghiveci

azi citii cum ca Angelina s-ar parea ca e pasionala nu numai in dormitor, cica Pitt a fost vazut o vanataie ... discutiile s-ar parea au de-a face cu data casatoriei, pe care Angelina nu vrea s-o stabileasca ... poate Pitt se grabeste pentru ca Jennifer si Vince se vor casatori in mai iar nunta va avea loc in casa lu' Oprah (care nu ii va avea ca oaspeti pe Angelina si Brad)
si mai citii, ca sa vedeti ce erudita mi-s :-) cum ca Matthew Perry (Chandler) si Kristin Davis (Charlotte din ”Sex and the city”) is impreuna
no, va place ghiveciul meu ... de mesaj? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mie-mi place ghiveciu' (da io citii mai demult ca Jolie si cu Pitt is luati de ceva vreme, da' in mare secret) .
Sabina are dreptate gindaca...esti urita...urit de frumoasa ...chiar si grasa
iileana, , era vorba de doua teme, iar aia cu rigiiturile e...la design (am de schitat si prezentat in power point povestea lui Hans cel Norocos de Fratii Grimm; aia in care Hans cel nataflet dar fericit, schimba aurul pe-un cal, calul pe-o vaca, vaca pe-un porc, porcul pe-o gisca si gisca pe doua pietre....asa ca am pierdut ceva vreme ca sa caut rigiitul cel mai adecvat....veve mi-a oferit suport tehnic
Nå...ma duc sa plimb porcu' de ciine si apoi o tai la daneza...dupa care mai viu sa caut delfinii

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
urit de frumo(a)s(a)

cam asa (hübsch-hässlich) mi-a zis si mie seful despre programul pe care nu l-am facut eu, dar tre' sa-l repar eu pt ca proprietarul initial pleaca miine din firma. Program care tre' sa fie gata intr-o saptamina.

Si, de parca nu era destul, cardul pe care nu puteam sa-l citesc dimineata cu pozele din SF, s-a dovedit a fi decedat . Sotul zice ca mai are o copie pe laptop, dar pina nu vad ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Pe rind, ca altfel ametesc... Si s-aprind si-o ca sa am spor la scris.

Primul gind merge catre Vik -- tinem pumnii sa se faca bine cit mai repede Aldo . Tocmai fuseram si noi p'acolo (pe la patruj de grade temp). Simteam cum imi cresc firele de par albe in cap... Asa ceva...

Sabinule, frumoase poze ! Sa va fie de bine! Da' cum reusirati sa-l scoateti din birlog pe taticdetoma? Apropo, taticule ochelarii ca ochelarii, da' freza e de top! Bravo voua! eu de cind m-am vazut cu Sabina si cu Lena, n-am mai pupat iesire nici macar la un covrig sau vreo gogoasa ceva... Damn... M-am maritat cu slujba fratilor, cred ca ma-npaiaza astia, ca de statuie nu mai zic...

Cataaaaa , bine ai venit! M-am tot gindit la voi, da' n-am avut timp neam sa te intreb de una-alta. Las' ca mai citesc si eu in diagonala p'aici si-mi fac io o impresie despre impresiile voastre . Cred ca prima impresie a fost de cazatura din copac...

Ileana, la faza aia cu timpirea mare adevar ai grait. Sper sa nu fiu gresit inteleasa, da' vreau sa va zic ca ziua in care m-am imbracat in costum, m-am fardat si m-am urcat in masina ca sa merg la servici dupa 5 luni de stat acasa numa' in chiraieli, biberoane si pampersi a fost cea mai frumoasa zi. D'aia e bine sa faci totul cu masura...

NN , te pusesi pe dat retete sa ne rotunjim din nou... asa... macar sa stim de ce sintem grase, nu? Hai welcome back!

doruletz, nu-ti fa probleme, ca pe la 8-9 luni sa vezi ce racnete-ti trage Gepeta sa nu mai pleci d'acas'. Las' ca nu-i mult pina departe...

lil, distractie placuta cu Vik! Sa ciocniti niste oo in plus pt. restul poienarilor care n-ajung prin locuri asa indepartate! Si musai sa puneti poze.

mihaela, varicela? Un pupic special pt. Diana si sper sa se faca bine cit mai repede. Offf... Si cu jobul, daca-mi permiti o sugestie: nu ceda asa usor, sau macar peste o perioada de timp, daca vezi ca nu se misca nimic, mai baga o strimba...

Restul lumilor (fara deosebire de sex ) si sa nu ma dati disparuta ca pina pe 13 aprilie ma preumblu pe alte meleaguri, da mai viu io (cc) din cind in cind...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Pegasis
lil, distractie placuta cu Vik! Sa ciocniti niste oo in plus pt. restul poienarilor care n-ajung prin locuri asa indepartate! Si musai sa puneti poze.

Huh...ca uitai de ooa???
mihaela, da-ne vesti!!! Si io zic sa supralicitezi, ca daca intr-adevar are nevoie de tine neamtu', tre' s-arate!!! Nu-i cusher deloc sa te-mbrobodeasca cu chestii sentimentale...si la urma urmei, lipsa de profit nu-i vina ta, ci vina lui, ceea ce nu da bine la afacere, vreau ca sa zic
adeluctzo, tu n-ai nici o veste de la job??? Te joci???
doruleantza, ce facu' bre Judecatoria frantuza??? Batu' palma cu guvernu'??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara!

Miha,in afara de santate si rabdare:))), tin-te tare!!
calatorie sparncenata maine!
Carmen...mie mi-e dor de tine....
pr tatic l-am scos ca era intalneala de fotografi..afterwork, da saracu, a baut cola;-)
eu maine chiar ma duc la biblio, am zis:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eu beau, caci in cultura mea, asta e un lucru important !

Mergi la inceput