Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Himmelsduft, bine ai venit.Imediat o sa apari pe listuza.Mai, da' cum se traduce numele tau?
Mey fetelor...lipsesc si io putzin si voi va faceti de cap? Ati scris mult asa ca acu tre sa ma uit in urma sa vaz care ce mai zice..
Sucevencele, ma bucur ca azi ati avut vreme buna.Hai ca 15 grade sunt destul.Nu?E loc si de mai bine.
Flavia, nu cumva am vb pe messenger?Ca io am vb mai demult cu o tipa Flavia tot din Cluj care avea un bebe Antonio.Tu esti?
Dana si Alina, pe unde ati umblat?Ca va vedeam pe alte topicuri si ma gandeam:uite mai la fete nu le-a placut de mine(sau de noi) optimista.
Referitor la intrebarea voastra, io pot sa spun ca nu mi-am pierdut niciodata optimismul.Slava Domnului nu am fost pusa in situatii limita sau alte chestii urate.Ma mai supar, intr-adevar, dar ma repliez imediat.Ma ajuta si tati care e f. optimist si el.Visam impreuna, ne facem planuri si de cele mai multe ori ducem la bun sfarsit ceea ce ne propunem.
Adinella, cred ca te-ai saturat sa tot explici care esti tu si care e cealalta Io sa stii ca am invatzat
Cat despre meci...abia il astept.Problema e ca noi tre sa injuram sau sa tipam in soapta dupa ce adoarme maimu'.Sa ne fi vazut la meciul trecut pe amandoi...Ca ala a fost si mai tarziu.
Io uitasem de eclipsa si nush cum am vazut pe forum ceva de ea.Tusti pe balcon cu ochii direct acolo.Moamaaa, nu mai vedeam nimic apoi.Pe urma ma tot gandeam prin ce sa ma uit.Si mi-am dat seama ca pot sa ma uit prin marginea magnetica de la o discheta.Cand ies pe balcon...intrase soarele in nori.Am mai prins putin la sfarsit.A fost super.Am citit tot aci pe DC ca urmatoarea eclipsa vizibila de la noi va fi peste 83 de ani.Pana atunci imi cumpar ochelari speciali ca nu mai tzine.
Hai pupici ca m-am cam intins
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
impreuna spune:
Bun venit Himmelsduft optimista
Alina (alexa si mami) uite ca eu te mai tin minte
Georgi nu cred ca am vb, ca eu am o fetita Sara :)
Stiu ce zici despre faza cu meciurile, ca si e cand stateam in zona (Crangasi) era atmosfera incendiara la meciuri, nush de ce da parca acuma mi-e dor :)
addinel poate ca voiau sa ii incerce pe cei de la firma de paza la care e cuplata alarma, sa vada daca isi fac bine meseria :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Addinelu io stau pe langa Cotroceni...deci suntem oarecum vecine! Asa iti spun de acum...VECINA! Si asa fac deosebirea intre Adine!
quote:
sunule, eu maine ma baricadez devreme in casa ca stau intre cele 2 stadioane: giulesti unde e meciul si ghencea unde se intalneste galeria stelista. nasoala zona drumul taberei, pe linia lu' 41, mereu am avut incidente la meciuri.
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Addinel,am remarcat eu ca esti mai acida!.
Alina bine ca ai aparut si tu !
Georgi ,hai ma nu te supara!
Sun Smile,Forzzaa Steaua!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Addinel, stai linistita ca n-ai ce imagine sa imi strici, intai asteapta sa imi fac una, cam peste cinci ani si apoi, o sa te pun sa ai grija sa nu mi-o strici... Pana atunci, da-i inainte ca nu zici deloc rau!!!
Imi place stilul tau!
Adinella
alexa si mami spune:
georgi, flavia, multumesc ca v-ati amintit de mine. promit sa va vizitez mai des.
adinelelelor, io va iau dupa semnatura
alexa & fam
malla spune:
Alexa si mami, te-ai gandit bine sa ne iei dupa semnatura...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
diadaniela spune:
Hai ca m-am prins si eu !Gata ,nu va mai incurc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Hai ca m-am prins si eu !Gata ,nu va mai incurc!
Dana
dana, daca nu ne mai incurci nu mai am nici o sansa sa scap... ma mai fofilam si eu, speram sa ma ia lumea drept adinella
mai, oi fi eu acida dar ma tratez. pe bune! in fiecare dimineata pe stomacul gol beau o jumatate de cana de suc de lamaie. asta stinge acidul, nu? daca din acida ma transform in acra?
nunta mea
georgi75 spune:
nici o sansa addinel
optimista si acra? no way!
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut