Clubul optimistelor (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ce fac optimistele? Sa va imbracati bine, cel putin dimineata, caci bate un vant si e innorat si cam frigutz. ASa mi s-a parut.
Mai io am retinut diferenta intre fete...am gresit o data, a doua oara m-am prins!
Da' lu' Addinelu tot vecina-i zic!
Haidi pupici la optimiste!
p.s. Bun revenit Alexa si mami!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna dimineata!
Azi este o zi minunata cu soare si am chef de o plimbare.
va doresc o zi buna.

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Addinel,o viitoare mireasa ca tine trebuie sa fie dulce ca mierea..Te acresti si tu dupa nunta.
Acida e bine !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor dragelor m-ati spertiat cat ati scris! Bine ca suntem multe, bine ati venit alexa si mami si himmelsduft....
La noi ploua torential din 15 grade cred c-au mai ramas vreo 5, nu face nimica, noi sa fim sanatosi....si asa azi era zi de stat in casa: HAI STEAUA!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eve sa traiesti...pt <Hai Steaua> ala!

quote:
Originally posted by eveline

Fetelor dragelor m-ati spertiat cat ati scris! Bine ca suntem multe, bine ati venit alexa si mami si himmelsduft....
La noi ploua torential din 15 grade cred c-au mai ramas vreo 5, nu face nimica, noi sa fim sanatosi....si asa azi era zi de stat in casa: HAI STEAUA!

Ana si Bianca-iubita

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele optimistele!!!
Mey, la noi e innorat si bate un vant...Nici nu stiu ce sa fac.Sa o scot pe maimu dupa amiaza sau nu...
Flavia, sa-ti traiasca Sara(ce nume super i-ai pus...).
Addinel, tare faza cu usa.Imi aduce aminte de aventura noastra de asta vara cand am fost la mare...Sotzul meu freaca masina toata ziua si nici o pb.Cand plecam la mare, ne lasa taraboantza in Bucuresti la semafor in intersectie(la ora 9.00-va dati seama ce trafic era...).Nu mai pleca nici impinsa.Se ciupise chiuloasa si fierbea apa la motor
Am plecat cu chiu cu vai...pe langa stadionul Dinamo ne lasa iar...Ajungem la un service, aia nu se baga ca cica masina e pe calculator si nush ce draq ca ei nu stiu.da sa mergem cu ea asa, sa mai facem pauze si bla, bla , bla.Ajungem cu chiu cu vai(in 11 ore), schimbam chiuloasa si dupa o saptamana cand sa ne intoarcem tot facea mutre.Am ajuns cu chiu cu vai(in 8 ore de data asta).In sfarsit, ma vad la usa mea...
Bag cheia in usa, nu intra...Mey, ce draq...Mai incerc.Nimic.Ce credetzi...Un vecin binevoitor imi bagase un bold in yala .Asa ca am spart usa.Asta a fost cireasa de pe tort...Dar ce mai conta...Ajunsesem acasa.
Vreau sa zic ca de atunci si pana acum masina noastra nu a mai facut nici o figura Si ia acelasi frecush in fiecare zi.Sa nu-ti vina dracii?
Cam asta a fost aventura noastra...

Bey, vreau idei de pacaleli.Pt sotz, parintzi, prieteni.
Anul trecut l-am pacalit pe-al meu ca am scris la Din dragoste ca sa-i fac o declaratzie de dragoste.Si ca tre sa vina aia cu caravana.Am inceput sa tatonez terenul cu vreo saptamana inainte, ca stiam ca bate la ochi daca o las pt 1 aprilie.pana la urma incepuse sa ma creada
Dati-mi idei pt anul asta.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Anul trecut l-am pacalit pe-al meu ca am scris la Din dragoste ca sa-i fac o declaratzie de dragoste.Si ca tre sa vina aia cu caravana.Am inceput sa tatonez terenul cu vreo saptamana inainte, ca stiam ca bate la ochi daca o las pt 1 aprilie.pana la urma incepuse sa ma creada
Dati-mi idei pt anul asta.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

optimistelor!
noi am fost la plimbare, cura de optimism = spart bani la cumparaturi pe toale. e adevarat a fost rindu' lu' colegu', da' si cind o veni rindul meu, atunci sa se tina. vreau sa-mi iau bascheti din aia cum are greta (teo) si o caruta de tricouri.
iar rindul alexei, al ei e pe fiecare zi. pantofi, pantaloni si mai ales jucarii, zilnic.
apropos, de acrituri. io's scorpia. asa ma alinta colegu' si eu ii raspund "si eu te iubesc!" mie imi plac la nebunie muraturile. dar stiti cum se spune: fetele dulci prefera acriturile
fortzza steaua!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleuuuu...uitai!

HAI STEAUA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Addinel, si la sotul meu ii place sucul de lamaie dar numai sa fie indulcit f. mult. II fac cate doi litri deodata... Uite asa a inceput sa imi placa si mie ca la inceput nu il suportam sucul de lamaie...Acuma il ador! De fapt, sa stiti fetelor ca multe gusturi mi-a schimbat sotul asta al meu!!! M-a influentat de numa!!! La voi cum e? Va lasati "manipulate" de gusturile lui?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput