Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 8
diadaniela spune:
Chiar !
Forzza Steaua!
Rapidistele ,nu ma injurati!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Etete la ea! Facem bine, suntem optimiste, nah! K si tine, nu? Haidi pup la fata draga!
quote:
Originally posted by diadaniela
Mai ,ce-i aici ? Bairam?
Flavia ,Sun smile ce faceti fetele pe aici? Ma duc sa ma uit in lista sa vad cine mai e optimist.
Vai de capul meu ! Amandoua Adinelele sunt aici!.Niciodata nu stiu care-i cea de la casnice si care-i cealalta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Pup si eu!
Acu' am vazut ca esti maimuta turbulenta.
Dana
impreuna spune:
Pai Dana ce sa facem daca ne prieste optimismul asta ...
Apropo, voi ce faceti cand va mai pierdeti optimismul si vreti sa reveniti la sentimente mai bune?
Mie imi e destul sa imi fac planuri frumoase, sau sa imi reamintesc momente frumoase din viatza (eventual povestind cu cei dragi), sau sa ascult o muzica buna care ma invioreaza, ori pur si simplu sa ma plimb, in special la cumparaturi
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Eu plec cu masina si ascult muzica tareeeeeee!
Dana
malla spune:
Diadaniela, ai zis ca nu stii care e Adinell de la casnice si care e Addinel de la optimiste. Eu sunt adinell - Adinella(cu doi "l") de la casnice...care are un bebel(Andrei), si Addinel(se scrie cu dou "d"), este cea care s-a inscris prima la optimiste, nu este inca casatorita, urmeaza sa se casatoreasca... casa de piatra!!!
Adevarul este ca te cred ca ne incurci si sunt sigura ca nu esti singura!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
SunSmile spune:
Si euuuuuu!!!! Muzica harddddd! Si mai fac asa: privesc indelung una bucata sot si toate grijile sau pesimismul dispar! El este viata mea, el este soarele care ma insenineaza! Acum il avem pe Buli(Alex, catzelu) care ne face sa radem non-stop. Sunt un om fericit, multumit si optimist!
quote:
Originally posted by diadaniela
Eu plec cu masina si ascult muzica tareeeeeee!
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Ma primti si pe mine? Eu sint optimista de felul meu iar cind am momente cind nu sint am sotul care imi zice motive de ce sa fiu optimista.
O seara placuta la toate,
Himmelsduft
calut
addinel spune:
hai ca am ajuns si eu acasa, sunt obosita moarta. m-am saturat de serviciu, in ultima vreme toata lumea se cearta cu toata lumea, numai eu mai senina in toata nebunia asta. se mai ratoieste cate unul si la mine, ma pufneste rasul, imi intoarce spatele si pleaca. bombanind. ce-or avea nu stiu... da' sigur ma prind si eu mai pe la finalul conflictelor, de obicei eu aflu mereu ultima si dupa eveniment.
sa va spun ce am patit. pe la 17 m-am dus la al doilea job al meu, firma lu' frate-miu. a plecat toata lumea pe la 18.30. pe la 20 m-am trezit si eu sa plec. sting lumina, duc gunoiul si scot cheia sa incui. m-am chinuit vreun sfert de ora, usa se incuia dar nu mai puteam sa scot cheia. m-am enervat, am pus mana pe telefon sa aflu ce e cu usa. sun la frate-miu, nu raspunde. sun la asociatul lui frate-miu si stupoareeeee! imi zice sa pun alarma si sa inchid usa ca de incuiat nu se incuie, e defecta. cum dreaq sa las usa descuiata la o cladire la strada? am vazut negru in fata ochilor, nici n-am mai intrat inauntru, m-am pus in fund pe marginea gardului si am asteptat sa ma sune frate-miu. m-a sunat, el nici nu stia de asta, s-a crizat, a venit cu un lacatus sa repare usa. m-am umplut de nervi. ce oameni nebuni pe lumea asta, cica firma de vreo saptamana sta descuiata noaptea.
gata ca v-am innebunit, da' trebuia sa imi vars si eu oful.
impreuna, eu cand imi pierd din optimism citesc ceva anume. am eu cartea mea care cand apare pe noptiera se sperie si sora-mea si prietenul ca stiu ca asta inseamna inceput de depresie. dupa ce citesc ascult muzica, o anumita muzica, asta e semn ca furtuna e pe trecute.
diadaniela, te rog sa nu ne confunzi. eu sunt mai acida din fire, nu vreau sa ii stric imaginea adinellei :) .
sunule, eu maine ma baricadez devreme in casa ca stau intre cele 2 stadioane: giulesti unde e meciul si ghencea unde se intalneste galeria stelista. nasoala zona drumul taberei, pe linia lu' 41, mereu am avut incidente la meciuri.
parca mai venisera ceva optimiste printre noi, nu? bine ati venit dragelor.
pupicei
nunta mea