Clubul optimistelor (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Bucatica rupta taica-su!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Mey, da pe la Suceava e epidemie de optimism?

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Exista o explicatie: neaparat trebuie sa fii optimista daca nu vrei sa-ti iesi din minti din cauza vremii (acum ploua....)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Dap. Ai dreptate.
Mutati-va la Oltenia ca pe aici e o vremeee...
Sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Hai mai Eveline ca iar a iesit soarele si sa tot fie vreo 15 - 16 grade, deci e ceva!!! Si mai e putin si vine Pastele, dupa parerea mea nici o alta sarbatoare crestina nu-i mai plina de optimism ca Sf. Pasti, si unde mai pui ca maine poimaine, inverzesc/infloresc copacii , iarba, papadiile de-ti vine sa stai numai afara. Eu abia astept si-l duc pe cel mic la parintii mei(cam peste vreo doua saptamani), care au o gradina fff frumoasa si mai stau si aproape de padure si e un aer mama mama Hai ca eu , dupa cateva zile de stres maxim deja visez la verdeata, pasarele, oua rosii , cred ca va ganditi ca-s dusa rau Oricum mi-s OPTIMISTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Dap. Ai dreptate.
Mutati-va la Oltenia ca pe aici e o vremeee...
Sic!

Sa sti ca imi surade ideea, mai ales ca mi-am petrecut o mica parte din viata pe acolo, ma simt ca acasa
Asa ca nu zice de doo ori :))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetele, am o durere de cap de mor. si inca sunt la serviciu, am muuuuuult de lucru. cred ca-mi iau un pat de campanie sa dorm aici cateva nopti .

pupici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagici,
Revin plina de optimism dupa o ziiiiii...mama mama. Am reusit sa merg la buda o singura data...in rest..nimic, nimic. Dar sunt super multumita, am fost felicitata si ma steapta lucruri faine. Addinelu primul loc de munca nu-l mai spun, ca mi-am luat-o. E mai periculos asha...de fapt foarte! Al doilea...e o firma micuta si acum am avut auditul de supraveghere 1 dupa obtinerea certificarii acum 9 luni.
Va pup si revin
p.s. ce vreme zapacita! a vazut vreuna eclipsa???

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,ce-i aici ? Bairam?
Flavia ,Sun smile ce faceti fetele pe aici? Ma duc sa ma uit in lista sa vad cine mai e optimist.
Vai de capul meu ! Amandoua Adinelele sunt aici!.Niciodata nu stiu care-i cea de la casnice si care-i cealalta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravo Sun Smile, felicitari!
Maine, ce spui, alte emotii....de alta natura?!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eve maine mari, mari, mari de tot! Trebuie sa ajng si la dentist, apoi vin stelistii la noi(gashca mare) si sa speram ca vom avea motive de bucurie. Pe 6 mergem la stadion, dar acum n-am vrut. Nu comentez, caci tind sa fiu considerata rasista! Pupi

quote:
Originally posted by eveline

Bravo Sun Smile, felicitari!
Maine, ce spui, alte emotii....de alta natura?!

Ana si Bianca-iubita

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput