Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Mey, da pe la Suceava e epidemie de optimism?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Exista o explicatie: neaparat trebuie sa fii optimista daca nu vrei sa-ti iesi din minti din cauza vremii (acum ploua....)
Ana si Bianca-iubita
georgi75 spune:
Dap. Ai dreptate.
Mutati-va la Oltenia ca pe aici e o vremeee...
Sic!
Gyna spune:
Hai mai Eveline ca iar a iesit soarele si sa tot fie vreo 15 - 16 grade, deci e ceva!!! Si mai e putin si vine Pastele, dupa parerea mea nici o alta sarbatoare crestina nu-i mai plina de optimism ca Sf. Pasti, si unde mai pui ca maine poimaine, inverzesc/infloresc copacii , iarba, papadiile de-ti vine sa stai numai afara. Eu abia astept si-l duc pe cel mic la parintii mei(cam peste vreo doua saptamani), care au o gradina fff frumoasa si mai stau si aproape de padure si e un aer mama mama Hai ca eu , dupa cateva zile de stres maxim deja visez la verdeata, pasarele, oua rosii , cred ca va ganditi ca-s dusa rau Oricum mi-s OPTIMISTA!
impreuna spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Dap. Ai dreptate.
Mutati-va la Oltenia ca pe aici e o vremeee...
Sic!
Sa sti ca imi surade ideea, mai ales ca mi-am petrecut o mica parte din viata pe acolo, ma simt ca acasa
Asa ca nu zice de doo ori :))
Flavia (sotie si mamica fericita)
addinel spune:
fetele, am o durere de cap de mor. si inca sunt la serviciu, am muuuuuult de lucru. cred ca-mi iau un pat de campanie sa dorm aici cateva nopti .
pupici
nunta mea
SunSmile spune:
Buna gagici,
Revin plina de optimism dupa o ziiiiii...mama mama. Am reusit sa merg la buda o singura data...in rest..nimic, nimic. Dar sunt super multumita, am fost felicitata si ma steapta lucruri faine. Addinelu primul loc de munca nu-l mai spun, ca mi-am luat-o. E mai periculos asha...de fapt foarte! Al doilea...e o firma micuta si acum am avut auditul de supraveghere 1 dupa obtinerea certificarii acum 9 luni.
Va pup si revin
p.s. ce vreme zapacita! a vazut vreuna eclipsa???
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Mai ,ce-i aici ? Bairam?
Flavia ,Sun smile ce faceti fetele pe aici? Ma duc sa ma uit in lista sa vad cine mai e optimist.
Vai de capul meu ! Amandoua Adinelele sunt aici!.Niciodata nu stiu care-i cea de la casnice si care-i cealalta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
eveline spune:
Bravo Sun Smile, felicitari!
Maine, ce spui, alte emotii....de alta natura?!
Ana si Bianca-iubita
SunSmile spune:
Eve maine mari, mari, mari de tot! Trebuie sa ajng si la dentist, apoi vin stelistii la noi(gashca mare) si sa speram ca vom avea motive de bucurie. Pe 6 mergem la stadion, dar acum n-am vrut. Nu comentez, caci tind sa fiu considerata rasista! Pupi
quote:
Originally posted by eveline
Bravo Sun Smile, felicitari!
Maine, ce spui, alte emotii....de alta natura?!
Ana si Bianca-iubita
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE