Mamici de martie-aprilie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
ile77 spune:
Felicitari noilor måmici georgiana si pispirica!
Bebei sanatosi, cuminti si fara colici!
Uffff, ne omoara colicii astia.
Mi se rupe sufletul cind må uit la bebelina cum se chinuie.
Din cauza colicilor ,acum maninca asa dezordonat, maninca 20ml,plinge, doarme o ora ,se trezeste, mai maninca 2o ml si tot asa.
Trebuie sa stau mult cu ea in brate, ca daca o pun in påtut plinge.
Lapte nu am de ajuns, asa ca trebuie sa-i dau si lapte praf.Din fericire il tolereaza bine pe asta praf.
Oricum, imi petrec majoritatea timpului cu bebelina, nici curat nu mai am timp sa fac.
Fetelor, voi de cite ori le faceti baie la bebei pe sapt?
Eu nu-i fac in fiecare seara ca mi-e frica sa nu raceasca.
I-am facut o data la 2-3 zile si o mai spal cu ceai de musetel la fundulet cind nu-i fac baie.
Måmicutzelor, voi mai aveti timp si pt altceva?
Eu mereu scriu pe foaie cam ce activitati casnice treb sa fac in ziua respectiva, dar mai mereu nu fac nimik
Miine vine asistenta de copii acasa si sint asa stresata ca
nici cu aspiratorul nu am timp sa dau.
Ah, si vruiam sa va mai intreb pe cele care folositi si lapte praf pt bb, voi il faceti mai diluat sau? Ca am inteles ca se constipa usor de la el .( eu foosesc de la Natusan , Nan).
Multi pupici

Zuzilici spune:
AndreeaGeorgiana Felicitarile mele!
Iti tii puiul in brate
... trebuie sa fie minunat mai ales ca abia asteptai clipa asta. Nu-mi vine sa cred cat de calma ai fost inainte sa mergi la spital. Sa va traiasca THEA ANTONIA sanatoasa si norocoasa si sa va intoarceti acasa cat mai repede. 
Pispirica bravos!
ai facut-o si pe asta ca ce de emotii ne-ai mai dat si tu pe parcursul sarcinii.
Sa va traiasca BIANCA NICOLE si sa fie sanatoasa si v-asteptam acasa cat mai curand.
Fetelor noi suntem inca bine ... nu dormim noaptea mai mult de 4-5 ore, dar ne-am invatat cu regimul, Printesa creste deci o apasa pe mami pe unde apuca si-i face burtica armonica ... misca destul de bine si sughite intr-o veselie.
Mama e putin c-am "denaturata" deoarece inca mai munceste full-time de la 8 la 5 dar spera sa termine si cu sportul asta de la 1 aprilie.
Felicitari tuturor pentru bebeii vorsti iubiti si scumpi si bafta viitoarelor mamici sa va de-a Dumnezeu nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi ca saveniti repede acasa sa ne mai spuneti cum a fost.
Kim primim vesti super si de la tine azi?
Tinuta tu ce mai zici?
Dragelor inca o data va
si pe voi si pe scumpicii vostri si sa ne-auzim cu bine. ![]()
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
loneanbianca spune:
Sunt sora lui KIM....a nascut acum, azi 29 martie o printesa de 3.450 kg(din cite stiu eu)ALICIA MARIA prin cezariana... Inca nu stiu amanuntele nasterii...dar fetele sunt ok acum! Am asteptat si noi de ieri dimineata vesti de la ei...
Serj spune:
Felicitari Pispirica!!!! uite ce surpriza ne-ai facut! sa-ti traiasca Bianca Nicole, numai bucurii sa va aduca, si refacere rapida
mariana1976 bine ai revenit. ii dai din bibe formula sau lapte de la tine? nu cere prea des? iti doresc sa te refaci complet cat mai repede. pt. bb4, intreaba gine, dar de obicei cand este o cezariana, nastere naturala nu prea mai ai sanse. aici nu toate spitalele fac.
ile nici eu nu-i fac baita zilnic, dar dupa ce face kk o spal cu apa si sapun la chiuveta, in rest sterg cu servetele umede funduletul. iar cu formula, da; se face mai diluat sau schimbi laptele. dar la tine este complet pe formula sau mixt? intreaba pediatrul ce poti lua. daca esti doar pe formula, incearca sa o faci sa manance mai mult, laptele praf nu se digera imediat si nu se da inainte de cel putin 2 ore. chiar daca ia putin. pt. colici nu-i dai nimic?
eu sunt pe Milupa Aptamil Conformil, care o ajuta sa faca kk moale. azi am aflat de la o mamica ca sunt si niste picaturi care se pun in lapte si o ajuta sa iasa mai usor. daca vrei pot intreba.
ambra este plina de bubite pe fata, si pediatrul mi-a spus ca o imbrac gros, si sunt de la caldura ![]()
cat despre treaba.... daca nu as avea ajutoare, nu stiu cum asa face. asa ca te inteleg. incearca sa-ti faci prioritati. si acolo cred ca sunt semipreparate ca sa o scoti mai repede cu mancarea.
nshiro inca nu au venit colicii pe la voi? nici sa nu vina
ce face maria, cum creste? acusica face 1luna!
aida de kim inca nimic? poate a nascut si sotul a ramas cu ea la spital.
tcelen !!! unde ai disparut? ce face ana-maria?
noi am stabilit botezul pe 30 aprilie.
pupici la toate si nastere usoara!
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Tina_Welsh spune:
Loneanbianca multumim mult de vesti.Chiar incepusem sa ma ingrijorez putin.
Kim,felicitari pentru bebelina Alicia.Sa iti aduca numai bucurie!Sa creasca mare si sanatoasa!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Irina71 spune:
Bravo, Kim ! SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI SA TE BUCURI DE EA ! 

Of, mai fetelor, se pare ca laptele meu e pe duca ....

Bebe ma suge toata ziua, dar dupa aia tot urla .... si vrea din ce in ce mai mult
Pana acum ii dadeam bibe doar seara inainte de culcare, dar azi i-am dat si la pranz (si l-a papat pe tot, 90 ml !) dupa ce m-a supt 3 ore (cate 1,5 ore la fiecare san !). 
Ile, sa stii ca nici eu nu apuc sa fac nimic in casa, daca nu ar fi mama aici nu stiu ce as face
O sa plece dupa Paste, ma gandesc cu groaza la curatenia din casa mea 
Am zis si ma repet : jos palaria in fata celor ce au mai multi copii, fac treaba in casa, si mai au timp si de forum ! ![]()
Pe mine intr-o saptamana cred ca m-ar lua cu Salvarea.
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Lady_Hawk spune:

FELICITARI KIM!!!!
...sa va traiasca beba si sa fiti sanatosi toti trei!!!!Zmuahhhhhhhhhhhh!!!!
Io inca mai astept o veste de la Laura Ioana...mai stie cineva ceva?????....
Va pupez si si iu leitar!!!!....Pupici la mamici...bebici...gravidute...la evribadiiiii...ce sa mai!!!?!?!??!Zmuahhhhhhhhh!!!!!!!
Io
37+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
aida_o spune:
Gata, m-am trezut si eu (la noi e abia 7 dimineata). N-am nici un email de la sotul lui Kim, dar m-am bucurat sa vad ca a anuntat sora ei pe forum, altfel ma pregateam sa inrosesc iar telefonul.
Felicitari, Kim! Abia astept sa aud ce face bebe Alicia, cum te descurci.
Bianca (loneanbianca), acum ca a nascut prin cezariana, are cine o ajuta (in afara de sot si prieteni)? Ca va avea nevoie de sprijin. Intreb pt ca stiu ca pina acum citeva zile nu stia ca va naste prin cezariana, se baza pe nasterea naturala. Bine ca medicii au decis ce e mai bine, si nu au mers pe nastere naturala, totusi. Jos palaria!
Pispirica, felicitari si tie! Inca o fetita in grupa noastra, yess! Pupici pe fruntici!
Aseara am trait prima constipatie serioasa din viata mea, asa ca am luat un supozitor cu glicerina, care dupa o jumatate de ora a actionat cu succes, de am plecat de la toaleta epuizata... zici ca nascusem
De-aia m-am si culcat mai devreme, si am stat cumintica in pat toata noaptea.
36+3
(de duminica intru in 37 de saptamini = 9 luni! ura!)
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
Laura Ioana spune:
Hai ca am spus sa va scriu ultimele vesti despre Laurici...deeecciii..a vorbit cumnatul meu aastazi cu ea si a spus ca dopul era cam intarit sau ceva de genul asta, si i l-au scos doctorii, deci in seara asta sau maine se asteapta sa nasca, pentru ca avea contractii din 5 in 5 minute. Din pacate, eu maine dimineata plec la o manastire destul de departe si ma intorc abia vineri dimineata in jur de 4,daca merg bine cu mashina, pt ca vreau sa stau la moliftele Sfantului Vasile...deci va dati seama, am sa devin cu siguranta matushica maine si nu am sa stiu mai ales ca acolo nu e semnal deloc. Dar nu e nici o problema!cum ajung vineri dimineata si daca imi spune cineva ca Laura a nascut va scriu imediat vestea:P
Pupici la toate...vaai si am uitat sa va spun ca m-am uitat si eu intr-o zi la pozele cu bebeii vostri si am bocit o zi intreaga ca nu am mai vazut copilashi asa de frumosi!ptiu ptiu sa nu fie deochi!!:D
Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
MP spune:
Buna dragelor!
Vad ca s-a dat drumul la bebelusi si asta nu poate decat sa ne bucure!
Felicitari asadar noilor mamicute,Andreea Georgiana,Pispirica,Kim ! Sa va traiasca fetitele si sa va refaceti repede!
Hai curaj ca mai e putin pentru toate celelalte gravidute frumoase ramase! Suntem cu voi!Laura Ioana,Tina,Doamne ajuta!
Noi suntem bine.Ieri noapte am dormit binisor asa incat m-am trezit si eu cat de cat mai odihnita.
Ieri am fost in parculet si am avut onoarea sa alaptez in public pentru ca pe Praslea il apucase o criza de plans!! Si...mai cu rusine,mai fortata,am deschis laptaria fix in parc.Pitita dupa carut si aparata de tati si de o batista.
Azi am iesit iar afara...Apoi ne-am apucat de curatenie prin casuta.Impreuna cu tati,fireste.
A inceput sa planga azi pe la vreo 2 si eu nu il auzisem pentru ca eram in bucatarie.Si cand m-am dus in camera,il gasesc pe Vladut langa patutul lui Matei spunandu-i "gata Matei,gata,gata..." si incercand sa il calmeze cum se pricepea si el.Of,sunt asa de scumpi...oricat de greu ar fi,te simti atat de binecuvantat avandu-i!
Nu ma asteptam ca povestea mea sa va faca sa lacrimati.Am incercat doar sa redau in cuvinte tot ce se petrecea atunci in capul meu.Si cum s-a petrecut totul.Imi amintesc ca inainte de a naste devoram toate povestile nasterilor pe care le intalneam pe forum in speranta ca ceva din toate acele experiente de viata imi va da curaj.N-a prea ajutat,dupa cum ati vazut,pentru ca mi-a fost foarte frica.
Va pup cu drag pe toate si ma retrag spre bebe ca vad ca incepe sa se foiasca in patut.
Monica & baietii
Pozele noastre