Mamici de martie-aprilie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Alinaalex,Ioana C,Onsami,Mihaser,felicitari si voua ca nu am apucat sa va felicit!! Sa va traiasca puisorii si sa va aduca numai bucurii!

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Poliana, una dintre cele 3 surori asa de frumoase, multumim ca ne tii la curent
Laura Ioana, facem galerie!
draga de tine, ca mult ai mai asteptat!

Mergi la inceput

Am vorbit putin acum cu sotul lui Kim (se grabea sa plece la spital, deci nu am schimbat decit citeva cuvinte). El mi-a spus ca a fost cam naspa, Kim este acum la terapie (intensiva, banuiesc), si ca fibromul a fost de fapt un chist. Si ca Alicia Maria e o fetita foarte frumoasa . Mai multe nu stiu, ca nu puteam sa tin omul pe loc ca sa stau eu la discutii.

Kim, refacere usoara! Hai ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Felicitari proaspetelor mamici si Dzeu sa le ocroteasca puiutii!
Aida, sa inteleg ca i-a scos si chistul lui Kim? Sanatate multa, Kim!
Oricum ma bucur ca toate mamicile sunt bine.
Tinem pumnii in continuare Laurei sa nasca si ea repede-repejor.
Noi suntem bine, eu sunt odihnita, ca doar mi-e sotul acasa, am intrat in focuri cu curatenia. Duminica am scos lada de zestre a lui Luca cu lucrulete de 0-3 luni si am vazut ca avem destule pentru zbenguina. Foarte multe bej, vernil, galbene, albe.
Acum nu-mi ramane decat sa le bag la spalat, dezinfectat, pus pe sarma, apoi in dulap si gata.
Azi vreau sa fac ordine in dulapul lui Luca si sa improvizez ceva si pentru micuta.
Maine imi vine soacra si vreau sa o astept cu ceva bun de papica.
Pup gasca

Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Da, Ciuf. A scapat de chist (se pare ca din cauza asta s-a si recurs la cezariana). Iti dai seama ca era aiurea sa nasca natural si apoi sa o taie si pe burta pt chistul acela. Slava Domnului ca e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Kim Felicitari si multa sanatate, noroc si tot ce-i mai bun pe lume ALICIEI, sa fie mancacioasa si mami sa se refaca cat mai repede. Bravo c-ai inpuscat 2 iepuri c-o taietura.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LAURA IOANA hai ca mult a fost putin mai este. De-acum se poate intampla in orice clipa. Tinem pumnii stransi si facem galerie: HAI LAURA! HAI LAURA! HAI LAURA.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Felicitari Kim, refacere rapida, sanatate si multa fericire.
Alicia Maria bine ai venit pe lume, sa iti dea Bunul Dumnezeu o viata plina de bucuri, noroc, fericire si impliniri.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI,KIM SI PISPIRICA,MULTA SANATATE,BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI SI REFACERE RAPIDA.
am venit si noi cu vesti de la nenea doct.Azi mi-a facut din nou control pe masa si mi-a spus ca totu e ok doar ca colu inca nu sa deschis.Dar ca il deschidem noidaca el nu vrea sa se deschida,pt ca bebelina nici nu prea mai are loc sa se miste asa cum ar trebui.Deci concluzia este ca in seara asta inainte de culcare tre sa beau niscai ulei de ricin si sa iau vreo 3 pastile de calciu.Daca incep contractiile sa fug la spital,daca nu oricum maine dimineata ma asteapta la spital pt un nou control,oricum mi-a zis sa iau si bagajelu deci sar putea sa nasc maine.Cam astea sunt vestile despre mine,va pup si mai revin.Daca o sa mai am cand,daca nu mai daui nici un semn de viata inseamna ca si-au facut pastilele efectu

39 fara o zi

Mergi la inceput

andra simona,
iti doresc sa iasa cum iti doresti tu, poate aflam ca miine esti deja cu bebe in brate:)

Irina71,
ai incercat sa te mulgi? am inteles ca asta stimuleaza lactatia. zic si eu, dar las mamicile sa iti raspunda, ele stiu mai bine

Mergi la inceput