Mamici de martie-aprilie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
ama_kaly spune:
KIM si PISPIRICA FELICITARI PENTRU FETITE!!!
Sa va traiasca printesele!!!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
Lady_Hawk spune:

Facem galerie pentru tine, ANDRA SIMONA!!!!

Io
37+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
andra_simona spune:
Fetelor am inghitit cu greu uleiu ala de ricin,tare scarbos este si am luat si pastilutele,burticu a cam inceput sa ma doara dar inca nu cred ca si-au facut efectu.Sa vedem daca incep contractiile sau nu.
Multumim pt galerie sper sa iasa multi
la toata lumea.Va las ma duc sa mut mobila![]()
![]()
39 fara o zi
loneanbianca spune:
Fetelor....Kim nu stiu sincer cum o sa se descurce....eu sunt in tara....daca stiam ca asa vor fi lucrurile poate as fi mers acolo sa o ajut. Au fost ceva complicatii, am inteles ca a fost un chist de fapt care s-a spart si a trebuit sa ai faca de urgenta cezariana. I-au scos si un ovar.....dar am inteles ca e optimista si a spus ca ALICIA a meritat totul. Sanatate.... avem nevoie de rugaciunile voastre. Va doresc numai bine si va mai tin la curent cu ce o sa mai aflu si eu.... Sotul ei e cu ea...are o camera si el acolo...
aida_o spune:
Bianca,
multumim tare mult ca ne tii la curent
. Eu nu am vrut sa insist cind am vb cu sotul ei, insa mi-am dat seama din ce spunea el ca nu a fost usor... Biata de ea. Sunt convinsa ca Alicia este tot ce are in minte acum, si ce-i da speranta. Doamne-ajuta sa se termine cu bine, ca stiu eu cum e Kim: e o luptatoare!
aida_o spune:
Tina,
Mai esti pe-aici? Sa nu nasti fara sa ne zici ![]()
pina la urma am decis sa nu mai iau imbracaminte gata facuta, pentru bazinet. Cum bebelina poate sta in el doar primele 3, maxim 4 luni, am zis ca merita mai mult sa cumpar un material pe care sa-l folosesc in scopul asta, iar dupa ce mutam copilul in patut sa fac altceva din acel material (am cumparat 4 metri si m-a costat doar $1.97/metru).
Uite aici cum arata bazinetul acum, eu o sa-l las asa. Si cred ca, atunci cind nu vom mai folosi bazinetul, din material o sa fac draperii pt camera fetei sau fetze de perna, vad eu. Ca de idei nu duc lipsa.
Delia21 spune:
Kimsa-ti traiasca papusa sa te bucuri de ea si ea de voi!Refacere Rapida!
Eu am fost azi cu copilu la doctor si i-a facut circumcizia;m-am simtit ca un cacat;nu dau detalii caci vreau sa uit ziua de azi.Mi-a plans copilu.....si eu nu suport sa-l stiu ca sufera;si al meu dobitoc de sot se mira si se intreba de ce plang de plansul lui ca doara si cand il schimb de scutec micutul plange,deci ce ma impresionez atata ca plage bebe,ca doar asta fac bebei,plang;imi venea sa-l impusc si nimic altceva.Abia apuc sa-l doara si pe el ceva ca o sa aibe mila din partea mea exact zero.Nu are pic de empatie.Si mai si zice ca'he is a man,he can take it';deci daca-i baiat....of ma opresc aici ca alfel ori divortez ori i fac felu.Si ca sa va dati seama cat e de prost,ma pish pe facultatile si colegiile absolvite de el,mergem la cumparaturi,el ramane in masina cu bebe in carsit,cand ma intorc de la farmacie,tembelu pusese o plasa de 4-5 kile,nu exagerez cu nimic va jur,pe copil in carsit.Am crezut ca fac stop cardiac cand am vazut.Si tot el se intreba retoric ca de ce tip ca isterica,ca doar bebe e acoperit cu o paturica,deci nu l-o dus mintea si pace ca plasa aia pune presiune pe bebe care tocmai suferise o operatie pe viu cu o ora in urma.Asta e.
Zuzilici spune:
Doamne, Delia tare prosti mai sunt uni barbati ... sper sa rezisti in fata tentatiei de-a
sau
. Cum se mai simte acum puiul mic? S-a linistit nu? Sper ca si tu esti mai bine. Multi
amandoura.
Aida_o frumos basinetul. Vad ca noi avem aceeasi data de UM dar date diferite de cand e vorba de nastere. Cum asa? In orice caz zi-mi tu cum te simti? Mai muncesti?
Kim suntem alaturi de tine si ne
sa te refaci cat mai repede. Abia astept sa primim un mesaj scris de tine. 
AndraSimona tinem pumni strinsi si-ti facem galerie sa nasti cat mai repede. HAI ANDRA!
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
uf, Delia scumpa...
cred ca l-as linsa pe sotul tau
calmeaza-te, ca acum oricum nu mai ai ce face...
ai grija de bebe Rudy, pupici si tie si lui 
p.s.: de ce nu se face anestezie locala la circumcizie? am tot vrut sa intreb, si iaca, am ocazia. stie cineva? sau e o metoda de a intretine barbaria, adicatelea "e barbat, sa suporte!". ca doar nu mai traim in Evul Mediu (sau da?).
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Aida_o frumos basinetul. Vad ca noi avem aceeasi data de UM dar date diferite de cand e vorba de nastere. Cum asa? In orice caz zi-mi tu cum te simti? Mai muncesti?
Nu, nu mai muncesc de o saptamina. Tu cum mai rezisti?
La mine a fost mai ciudat cu DPN-ul, pt ca aveam menstruatie la 40 de zile si ovulatia era si aia mai intirziata decit in mod normal (noi am conceput bebelina in 30 iulie, ca in alta zi nu am mai prestat, deci stim sigur ca ovulatia a avut loc la 20 de zile de la UM). De-aia s-a stabilit DPN-ul pe 24 aprilie.