Mamici de martie-aprilie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Au mai trecut 3 ore, dar nici acum nu raspunde nimeni la Kim pe telefon (nici acasa, nici pe celular). O sa incerc mai incolo, cind probabil ca va veni sotul ei acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ma alatur si eu in asteptarea vestilor de la Kimutza ...
Aida, multumim pentru relatii

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Am sunat iar la Kim, tot nu raspunde nimeni. Ma duc sa ma culc putin, si poate mai incerc mai incolo (desi la ei e deja 21:15). Daca nu, poate o sa-mi scrie sotul ei pe email. Oricum, va anunt imediat daca aflu ceva :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mamaaa ce de bebelusi!!!!!
Onsami, IoanaC, Alinaalex, Andreea Georgiana FELICITARI sa va traiasca puii, sa fie sanatosi, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Noe ce bine de tine ca ai laptic din plin! A mea nu se satura numai la san si adoarme nesatula si se trezeste imediat, dupa vreo ora si iar tre sa-i dau sa pape... drept urmare am inceput sa fac ragade cred, ca se repede ca un lup flamand si trage draga de ea... Ziua ne chinuim cu sanul, dar seara inainte de culcare ii dau completare formula, iar noaptea cand se trezeste pe la 2, 3 ii dau numai formula... ca sunt chioara de somn si cu tzitzi ne-am lungi si chinui o gramada . Azi dimineata, cand s-a trezit pe la 9 sa pape, i-am dat san si dupa am pus-o cu capusorul pe pieptul meu in pozitie semiverticala, sa dea aerul afara, eu stateam sprijinita de niste perne si asa am adormit amandoua! Inca vreo 2 ore pana la 11.

MP m-am recunoscut si eu in povestea ta! Tot zic sa incep sa o scriu si eu pe a mea dar nu prea apuc...

Micaalsa ce repede ai nascut... si usor... esti de invidiat!

Mariana bebe 4? Ai curaj! Bravo! Si eu as vrea cat mai multi dar nu am curaj...

Mihaser LA MULTI ANI! O viata frumoasa si fericita alaturi de familia ta!

Kim asteptam vesti, sper ca esti ok!

Laura tin pumnii sa nasti cat mai repede! Biata de tine!

Aida asteptam vesti despre Kim. Cat despre faptul ca ti-e teama ca nu o sa te descurci cu bebe, sa stii ca te inteleg si eu aveam aceeleasi temeri, dar ai sa vezi ca totul vine de la sine si in doua zile te vei simti de parca ai fi fost mamica de o viata!

Restul gravidutelor ramase pe baricade va tin pumnii si va urez succes, acum fug sa mananc si eu ceva pana nu se trezeste Lupul!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor,si FELICITARI pt bebei.Mai trag cu ochiul pe la voi,ieri am citit povestea Monicai si amde emotie (sunt si eu mamica ori 2 in devenire)si din cauza hormoneilor.
Sunt de la mamici de mai iunie si as vrea sa stiu cat se mai da la o nastere naturala,fara anestezie?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">27 sapt &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ANDREEA GEROARGIANA FELICITARI PENTRU THEA!!! Sa va traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!! io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR O NOUA MAMICA LA NOI IN GASCA!
ASEARA LA ORA 2.30A NASCUT PIPSIRICA O FETITA,PE NUME BIANCA NICOLE,2700GRAME,46 CM SI APGAR 9!
FELICITARI PISPIRICAAAAA! SI BINE AI VENIT PE LUME BIANCA!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari Pispirico,refacere rapida si sa-ti fie bebita sanatoasa si norocoasa!Asteptam pozici

Aida,....ceva noutati de Kim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

FELICITARI ANDREEA GEORGIANA SI PISPIRICA PENTRU FETITZE...SA VA TRAIASCA SI SA AIBA PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE..SANATATE SI MULT NOROC!!!!...FELICITARI SI PROASPETILOR TATICI...CARE DE AZI AU MAI MULTE "GAURELE" IN CASA
Pupici oricati si celorlalte mamici...bebilor si gravidutelor care sunt in asteptare emotionanta!!!
Io o tot astept cu vestea pe Laura Ioana...si of course...pe Tinutz...asa...ca dati-i bataie fetelor!!!

Io37+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Felicitari ANDREEA GEORGIANA si PISPIRICA! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
LAURA IOANA, TINA, ANDRA SIMONA, KIM si celelalte fete care se pregatesc, tinem pumnii sa aveti o nastere usoara.
MARIANA1976 si sora mea zice ca i-a venit deja ciclul, ea a nascut pe 14 februarie si inca alapteaza.
Noi mergem maine la control, as vrea sa imi spuna ca nu mai e mult...ma tot uit dupa semne si nimic... Abia astept sa imi tin bebelina in brate, nici nu ma mai gandesc la nastere.
Ne-am hotarat si la nume, cred ca o sa ramana asa, Ariana Nicole. Initial vroiam doar un nume, dar pt e greu sa alegi doar unul, am ramas la doua.
Pup toate fetele !

Ileana 37+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput