Mamici de martie-aprilie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Felicitari mamicii Andreea Georgiana!!! Sa le traiasca puiuta, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa!
Nasterea a fost cu anestezie peridurala, a durat tare mult pana s-a dilatat, la ora 17.30 era de-abia dilatata 7 apoi s-a petrecut minunea! A fost si o circulara de cordon la mijloc dar pana la urma totul e bine! Andreea era tare emotionata cand am vorbit cu ea, mi-a spus ca e tare frumoasa aia mica! Am sa revin cu vesti dar povestea nasterii v-o va spune ea.
Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara celor care urmeaza!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
aida_o spune:
Hihi... a nascut Andreea Georgiana, yesssss!
Felicitari Andreea, sa creasca mare Thea Antonia, si sa nu stie vreodata ce-s aia colici Iar mamicii, refacere rapida!
Multumim, Claudia 
Serj spune:
Alinaalex felicitari!!! sa-ti traiasca baietelul Marc si sa va aduca numai bucurii.
Andreea Georgiana, FELICITARIIIII!!!! sa va traiasca Thea si numai bucurii sa aveti de la ea.
doresc la noile mamici sa aiba mult lapte
Kim, acum este randul tau 
dublemom vad ca ai tras cu ele, iti doresc sa reusesti sa te odihnesti si tu, ca sa poti avea grija mai bine de fete. ce vaccin au facut in spital asa devreme?
tina acum urmezi tu???
pupici la fete 
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
aida_o spune:
Am lasat un mesaj pe telefonul de acasa al lui Kim. Poate imi scrie sotul ei un email cind ajunge acasa, am lasat adresa mea. Va tin la curent daca aflu ceva.
Tina_Welsh spune:
Sper sa urmez eu Serj!
Aidutza,poate reusesti sa iei legatura cu Kim,mai tarziu sa aflii daca s-a petrecut minunea!
Eu am fost la doctor.Tensiunea mi-a scazut fata de saptamana trecuta,semn ca bebe a coborat mai mult.Este pozitionat bineeee,pare un bebe mareeeeeeee de vreo 10 pounds (cam 3,900 Grame),si m-a asigurat ca saptamana asta il voi avea cu siguranta...dar bineinteles sunt sanse de inselare insa sperrrrrrrr din tot sufletul sa aibe dreptate.
Va
si aveti grija de voi!Era sa scriu (boi ca v e langa b)![]()
Andra_Simona,tinem pumnii maine la nenea
si sa vii cu vesti bune,dar sa ma lasi prima ca te alerg.Deja mi-ati luat-o toate inainte!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Delia21 spune:
Andreea georgiana,felicitari pentru printesa si refacere rapida!
Tinuta,mai ai un pic scumpa pana pe 5 aprilie sau...15
mariana_1976 spune:
Dragi(viitoare)mamici,
De-abia acum am reusit sa intru aici pe forum dupa citeva saptamini bune de la cezariana.
Sa stiti ca de luni v-am tot urmarit ca sa nu ramin mult in urma cu tot ce s-a intimplat in lipsa mea.Insa...doar azi am reusit sa ma pun "la zi"cu toate capitolele trecute.
In primul rind felicitari celor care au devenit deja mamici si nasteri usoare tuturor mamicilor in devenire!

Sunt fffff suparata ![]()
![]()
![]()
fiindca sotul nu ma lasa sa pun pe net NICI O POZA de-a copiilor nostri cu toate ca i-am explicat de "n" ori ca toata lumea de aici are albume!
Cum sa-l mai conving?De ce i-o fi asa teama?
Ce sa va povestesc,am avut niste dureri infernale dupa cezariana si m-au tinut cam 2 saptamini desi in primele 7 zile am luat regulat analgetice asa cum se recomanda aici tuturor celor cu asemenea operatie.
Nu credeam ca e asa de nasol,poate ca totusi depinde de organismul fiecareia.E adevarat, m-am pus pe picioare la 20 de ore dupa operatie,insa cu ce dureri de nedescris!!Ce ti-e si cu batrinetile astea!![]()
Bebe se trezeste sa bea din bibe din 2 in 2 ore atit ziua cit si noaptea si nu adoarme imediat,asa ca va dati seama...
Ca s-o scurtez,sper din toata inima sa fie prima si ultima cezariana desi imi mai doresc si bebe nr.4!
Hai ca nu va mai sperii,bucurati-va cit mai puteti de sarcina si bebei cuminti celor care au nascut deja
sanatate multa tuturor
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
andra_simona spune:
ANDREEA-GEORGIANA-FELICITARI SA VA TRAIASCA BEBELINA,SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI TU SA AI MULT,MULT LAPTIC CA SA O CRESTI MARE SI O REFACERE CAT MAI RAPIDA.

TINUTZA-Multumesc mult ca imi tii pumnii pt maine,cred ca esti singura,dar oricum multi pupici pt tine si.......incerc,sa nu ti-o iau inainte ca mai speriat
,
DOUBLEMOM-Bine ai revenit,asteptam pozici noi cu printesele tale
KIM-NASTERE USOARA,DACA NU AI NASCUT PANA ACUM,IAR DACA AI NASCUT FELICITARI SI MULTA SANATATE TIE SI LUI BEBE.

38+6
aida_o spune:
andra simona, si eu iti tin pumnii :)
La telefonul lui Kim nu raspunde nimeni nici acum.