Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Poze de la party...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548969875&security=UxPmAF

Revin dupa cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
brei, vaz ca e luna bunicilor la nepoti, ma bucur pentru voi, stiu cum e sa vina ajutoarele si sa nu te doara capu` de nica..
olivia, ma bucur ca sunteti bine... felicitari pentru concediu! de cind nu ati fost in tara?
vazut frumushata de patrik, printese de corina si dragalasa de lia (vrabiuto, reusita poza, ca toate de altfel...)
nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata!
Am revenit si eu de pe meleaguri ardelenesti,asa bine-mi face cate o mini-vacanta la mama acasa....de-as ramane acolo daca as putea...
Roxi cu intariere si scuze iti urez si eu La Multi Ani,sa fii fericita si sanatoasa alaturi de baietii tai!Pupe
Am vazut pozele cu copilasii,toti niste frumosi si smecherasi.Pupacim!
Avem si noi poze "proaspete",le gasiti aici: http://photos.yahoo.com/gazutza_ro
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adina, sa-tz fie de bine plimbarea, nu stiam unde-ai disparut... vazut poze cu bubu si cu raducu,

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vazut pe Pupi cu plete, pe Raducu cel inalt, pe Lia tunsulicea, Alex smecherici, toti frumosi si cuminti
Kim - veste buna despre Luca Hihi, mi-a placut ca o astepti pe soacra :-)
Polux - vacanta ? ce fain ! Veniti la Adeluta, cred ca esti fericita si te apuci de cumparaturi :-)
AncaMaria - spor la cautat gradi !
LauraOprescu - 2 poze cu baietii nu ai ? :-)
Amironeanu - daca sughitati seara, suntem noi, io cu Giulia, ca am obiceiul sa spun ca mai sunt si alte fete cucuiete plimbarete de pe la Iasi :-) Numa` ca io sunt terminata dupa 2 ore de alergat.
Gongutza - welcome back, cred ca a fost tare fain !
Mitzura - cum mai esti azi ?
De LIA nu stiti nimik ?
Pako - cum stati cu impachetarile ?
Mitzura - cum esti ?
De Papadie mai stiti ceva ? E mai bine ?
DomnaBibi - pupam pe Bogdan si-i dorim si lui sanatate !
BlueAngel - tot asa de ocupata ?

O zi faina tuturor si multa sanatate !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neataa, neataaa!!!
Azi e ziua de smotru, gatit, etc... dupa masa vine bunica, adica Bica-bica cum ii spune Eva. Nu e vorba de mama mea din pacate, de care mi-e asa de dor... vine socrela, dar eu tot ma bucur ca e fata de gasca, colindam peste tot impreuna, plus ca mai iesim si noi fara fete, mai respir si eu Da stiti voi cum e cand vine socrela, trebe curatenie mare Asa ca ma pun pe munca, noroc ca e Mara libera azi si sta cu Eva.
Va pupez, mai va cetesc cand iau o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Adina-bunicii lui Alex stau la casa? ca am vazut pe un geam asa un gazon fain...cred ca e super incantat copilu' de atata spatiu de joaca...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata Romania.
Daria, da sunt incantata, dar inca nu am cumparat biletele, desi indiferent cat sunt tot cumpar si vin sa-mi vad fata. DE cumparaturi ce sa zic, am deja casa plina de hainute si jucarii.Ne-am decis sa-i ducem hainutele, cam vreo 20 la numar, cumparate cu diferite ocazii.Eu ziceam ca ajung, dar tati deja planifica pentru sambata o excapada la un mall, cica sa-i iau rochita roza, pantofiori roz si ciorapei de gala, ca avem botezul nepotului.
Asa ca prevad ca vom cheltui foarte mult, dar asta sa fie baiul, caci o fata are mama.
O zi buna, ca eu merg la nani, dar nu inainte de a mai vedea odata pe Bubu, Raducu, Lia,Stefi si alti piticuti frumosi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
azi zi de nebunie as usual. deja m-am obisnuit.
Olivia sper ca e ok marmotzelul. spor la gasit bilete, si tie Liliana!
mah fetele eu am 4 kg in plus...si se vad ingrozitor in anumite locuri strategice...de aia ma tot chinui cu ele! timp nema de sala, ma laudam ca m-am apucat de electrostimulare si masaj....si uite ca ajung de abia vineri....si tot asa. nu-s eu exagerata....da trebe date jos! (si acu venira colegii si-mi plantara o savarina in fatza. pai ce, e corect asa?????)
Ina sper sa ajungem sa bem o cafea...am program 9-19 joi si vineri, 9-14 sambata....poate duminica? sau sambata pe seara?
Monique sanatate multa lui Bogdan! sa se faca bine rapid.
Mitzu ieri la noi felul doi lasagna cu vita, azi la fel, maine mazare cu pui. parerea mea este sa incerci cu lucruri fun de mancat, ca mazarea....pe care o poate alerga in voie prin farfurie..sau orice altceva ii place. cu pastele tot asa e usor, nu le fierbi al dente ci mai moi sa fie usor de supt si mestecat. despre tortellini, incearca barilla cu sos simplu de smantana si parmezan cum zice Daria sau sunt niste feluri proaspete (nu uscate ca barilla) la metro, la raionul de refrigerate, unde e si branza de exemplu. sunt in cutii de plastic si sunt tare bune, pe incercatelea! (ricotta si spanac de exemplu...miam miam!!)
gata fac o macheta si sper sa revin....ca la 1 iar plec la bucuresti.
pupi tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ina32 m-ai facut sa ma uit in poze,ca nu stiam ce gazon ai vazut,da sincer ca nu este nici unu...ori ai vazut la altcineva in poze...nu stau parintii mei la casa,as fi vrut eu

Mergi la inceput