Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ne-a fost aprobat concediul....deci vacanta in Romania scrie pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara Romania.
Vazut copii frumosi frumosi.Sincer, stau si ma uit si ma minunez cat de mari par bebei nostri acum. Cred ca trebuie sa ma pregatesc si eu sufleteste pentru schimbarile care s-au produs la puil meu. Azi am inrosit firul de la telefon cautand bilete, si mama ce preturi, dar tot ma duc la pui. As economisii cam 3-4 sute de dolari daca m-as intoarce pana pe 31 mai, dar cum sa nu folosesc eu vacanta la maxim ca sa stau cu puiul(pana pe 5 iunie), mai ales ca avem si de umbat pentru a ne face pasapoartele si permisul de conducere. Apropo, stie cineva daca mai trebui fisa medicala cand iti reinoiesti permisul?
Olivia, ma bucur ca sunteti mai bine.
Laurici, gata mai e un pic si vine buni.Mai dar voi sunteti tare ocupati in weekend.Imi e tare dor sa mai stam si noi un pic la povesti.
Pupici.

Liliana

Mergi la inceput

Hehehe Olivia, incepi si tu sa cauti bilete?
Bafta.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana, pt permisul romanesc iti trebuie fisa medicala, dar la ce va foloseste ala? preconizati sa va reintoarecti in ro?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Tot caut de vreo saptamina...acum am incercat si ultima varianta..am ajuns la o agentie in Manhattan. Si deja am rezervare la o alta agentie...in citeva zile cumparam si biletele...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut!

Am vazut pozici cu copii frumosi si mamici frumoase... auzi roxi da tu de ce vrei sa slabesti:)

Andreea (philip), misto la aquarium.. mi-ai dat ideea sa o duc si eu pe Bia cand s-o mai incalzi..

Mai ce m-as duce si io pana-n ro dar mai imi pun pofta in cui ca de abia am fost in noiembrie... si apoi voi aveti motive intemeiate ca mergeti sa stati cu puii..

Olivia, ma bucur ca Luca este bine, ei au o capacitate de recuperare f. rapida la varsta asta... cred ca te bucuri imens ca o sa poti in felul asta sa stai cu Luca mai mult... cat stati in ro si cand plecati?

Liliana, dar voi nu aveti vacanta 2 luni cat scoala e inchisa?.. sau la college sunt cursuri de vara, asa-i?

Sapt. asta trebuie sa iau decizia in legatura cu gradi... mai merg sa vad doua locuri si apoi trebuie sa dau un raspuns... presimt ca ma asteapta niste nopti nedormite..

Cred ca mai stau un pic si ma car acasa desi am ajuns cam tarzior..

Pupam ceata de pitici si pe mamicute!

Mergi la inceput

Anca..mai bine un cruise decit in Ro! Cind ma gindesc cit de obositor o sa fie...toti gramada pe noi...numai vacanta nu o sa fie! Plecam pe 19 iulie..ne intoarcem pe 9 august..

editez ca am uitat...spor la gasit crese bune! poti incepe intr-un loc care te atrage si daca nu merge...o muti pe Bianca de acolo!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Salutare.
Americancelor, scuze ca nu v-am raspuns,dar m-a luat sotul fortat la culcare, ca cica aratam ca un zombi.M-am frichinit 2 ore in pat si cand am vazut ca dormea bustean una bucata sot, am fugit la calculator. Asta imi aminteste de nepotul meu si tatal meu.Se ducea bunicul sa culce nepotul (cam 2-3 ani avea nepotul), si tatal meu avea un dar deosebit la povestit, numai ca era asa de obosit incat de multe ori adormea el inaintea nepotului. Acesta iesea tip til afara (stam la curte) si doar il auzeai "il adormi pe tataie..."Asa si eu cu sotul acum.
Olivia Manhattan? Mama draga dar asta nu e in NY, dupa umilele mele cunostiinte despre America?Daca merge, ia da-mi si mie pe messenger sau PM telefonul lor, caci eu am incercat numai cu agentii din Chicago, si parca nu sunt asa multumita de rezultate.Apropo in jur de ce pret sunt la voi biletele, mai ales ca e distanta mai mare si e si vara.
Andreea, multumesc de raspuns, am aflat intre timp si eu ca da e nevoie de fisa medicala.Pai carnet de conducere avem nevoie caci de cate ori mergem in tara sotul sta cu fundul numai in masina, mergem si vizitam rudele, prietenii, mai facem si o escapada la munte uneori.Cred ca este bun si permisul american, dar nu vrea sa riste sa-l piarda pe acolo, caci vreun politai incult nu stie ce este acela.
Anca, da e vacanta doua luni. dar asta la liceu, si la college daca vrei, dar eu predau cursuri de vara, care se platesc in plus fata de salariul negociat pe an.Si sunt cursuri intensive, adica ceea ce de obicei se preda in 16 saptamani, acum se face in 8 (si numarul de ore e dublat pe saptamana), si si bani sunt pe masura, adica banii sunt dublu.
Apropo fetele din america, cand se schimba aici ora?
Pupici cu lipici.

Liliana

Mergi la inceput

A, si ma alaturi intrebarii Ancai, Roxi mama tu de ce spui ca vrei sa slabesti?Vrei sa zbori cumva cand vor fi vanturi in Constanta?
Anca spor la gasit gradinita.
Olivia spor la gasit bilete.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neata!

Dau o cafea sau un pahar de pepsi, poate, poate ne mai trezim

Pupacim toti copilasi bolnavi, sa se faca bine repede, nu de alta, dar vine primavara si au de alergat prin parc. In sfarsit am stat si noi 2 ore afara ieri, tare i-a mai placut Stefaniei, noroc cu nepotul meu de 6 ani, Radu, cand nu mai vroia Stefi sa merga - unde-i Radu? hai la Radu! hai sa-l prindem pe Radu etc Si pana la urma mai mult a mers pe jos decat in brate. Avem si noi o tricicleta, se cam dezmembreaza, a reparat-o toamna trecuta sotul, sper sa tine si sa putem sa o scoatem si noi in lume. A, legat de sot, vine vineri sau sambata , abia astept, deja l-am anuntat ca saptamana viitoare sta cu Stefi, eu trebuie sa prestez niste ore suplimentare

Adela, Stefi nu prea mai mananca din mancarea noastra ca nu-i mai place. Azi are ciorba de pui (de-a noastra) si peste cu legume congelate. Am noroc, ii plac foarte mult legumele congelate, in orice combinatie, ele sunt baza la noi in rest nu prea ii place mai nimic.

Vazut poze foarte frumoase cu Patrick la mare, Eva si Mara invatand, Maria pe tricicleta, Lia pui tunsulici si Pupi. Pupacim pe toti, si cum spunea Liliana, nu-mi vine sa cred cat au crescut! Anul trecut pe vremea asta eu inca o plimbam in ham pe Stefi.

Am fost deturnata si nu mai stiu ce vroiam sa va spun. Asa ca va urez o zi buna si sper sa mai reusesc sa intru azi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput