Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Eu ziceam de poza intitulata "frumusetea mea". Acum m-am uitat mai atenta si ceea ce ziceam io ca-i gazon cred ca e balustrada de plastic verde a balconului. Plus ca mi s-a parut ca in vecini vad o alta casa...
Da ar fi putut sa fie totusi, nu?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ina am ras cu lacrimi....da,intr-adevar chestia verde este sticla de la balcon....in vecini este o casa,de fapt sunt mai multe,ca de acolo incepe cica zona "rezidentiala" cu ditamai viloacele din Alba Iulia,de-mi fac sange rau ca vad ca in doua trei saptamani mai apare o vila impunatoare
Cred ca am astenie de primavara,ca asa n-am chef de nimic....sau o fi din cauza ca sunt la munca si afara e frumos si cald?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! A venit primavara!!!! Am iesit si noi afara dupa 6 zile de stat in casa si l-am adus inapoi pe domnul mik si alintat cu mare scandal, tipa de rasuna blocul" Hai, mama, miau, ham, coca, hai, hai!", noroc ca a urcat n lift si o vecina care i-a promis ca vine c un bebe la noi si l-a linistit. Acum doarme dar ma uit la el cat e de palid dupa boala si mi se rupe inima!
DOAMNA BIBI, si Matei e mofturos tare la mancare de cand s-a imbolnavit si fac spectacole in toata regula ca sa manace dar nu ma las batuta, pana la urma manaca.
ROXI, si eu am 4 kg in plus depuse,cred, in aceleasi zone strategice si fac eforturi disperate sa scap de ele. Mi se pare ca am mai slabit cat m-am consumat cu Matei bolnavior si acum tin post de cateva zile si parca s-au mai dus suncile. Ca, deh, vreau sa fiu si eu gazela acusi cand trecem la burice goale

Maine imi vine si mie socrela si o exploatez, ma duc la biblioteca sa mai adun materiale pentru licenta si vreau sa dau o raita la cumparaturi ca am constatat ca nu am cu ce sa imbrac copilul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Adina, acu rad si io de prostia mea, da asa mai printre dinti, ca deh....

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi! Am cam avut o dimineata aglomerata la birou si o noapte cam agitata - de pe la ora 3 jumate nu stiu ce a avut Stefan dar a tinut-o numai intr-o agitatie si zvircoleala pinal a7 jumate cind ne-am trezit...
In rest nu ma mai laud cu nimic...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

E o zi superba cu soare si...parca exagerat de cald, dintr-o data! M-a alergat Codrut toata gradina doua ore si cand e vorba de intrat in casa e imposibil sa nu se lase cu urlete.
Am vazut ca ati discutat iar despre menu-ul copiilor.Azi, Codrut a mancat ciorba de curcan si felul doi mancarica de spanac.Au aparut verdeturile si vreau sa profitam de ele.
O intrebare am si eu: au voie copiii carne de miel sau ied ????

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, io am acasa ciorba de pui si mazare cu pui, da` ilinca nu maninca doua feluri de mincare gatita, in cazul asta doar ciorba, foarte groasa...
adema, eu am o experienta nasoala cu ionut, cind avea vreun an jumate am fost de paste la soacra-mea si a facut o indigestie de la ciorba de miel, asa ca evit sa-i dau acum ilincai.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

A propos de menu, nici Matei nu manaca doua feluri la o masa. De obicei, pranzul inseamna , cum a spus si Carmen, ciorba foarte groasa.Felul doi il mananca dupa amiaza- e topit dupa mancarica de pui cu ceapa, ardei si cartofi, mai nou ii fac spanac, pilaful era pe gustul lui dar a inceput sa faca mofturi, peste cu legume, paste si cam atat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hehehe, acu vazui ca vorbiti de chilele in plus, la mine-s vreo 7, de ieri am zis halt la piine si la dulciuri si-acu tinjesc dupa o napolitana, mai am putin si intru-n sevraj
rainnnn, ce faceti? cum stati cu tratamentul pentru viermisori?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, eu am azi o durere de gat urata de tot, care cred ca se va transforma in raceala de-a binelea. Si nu stiu ce sa iau in afara de lamaie cu miere. oare propolis am voie?

In plus, am fost la spital stiind ca doctorita mea are program acolo dimineata, dar n-am reusit s-o gasesc. Ma trimiteau de la un etaj la altul, program in policlinica nu avea, asa ca numai pe sectie as fi putut sa o gasesc, dar pe sectie e greu sa intri...asa ca o sa incerc sa merg tot la cabinetul privat, desi nu am programare, poate ma ia la sfarsitul programului. Joi. Acum am 7 sapt, pana in mai as avea vreo 12, si ar fi prea tarziu, trebuie sa ma vada.

Olivia, chiar am vrut sa merg cu Tudor la exudat, problema este ca pe la 5-6 dimineata el isi bea laptele. daca indraznesc sa nu i-l dau se lasa cu urlete maxime, iar la exudat trebuie sa nu fi mancat sau baut. Si uite de aia n-am apucat sa mergem.

Multumesc pentru raspunsurile cu mancarea. Roxi, tu faci lasagna de la cap la coada sau cumperi foile? Da cred ca stiu raspunsul deja ca tu esti tare gospodina. Nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate.

Mergi la inceput