Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mitzura, gasesti in orice farmacie Homeogene sau Homeovox.Ambele sunt remedii homeopate si nu au contra-indicatii.Merg in laringite, dureri in gat, raguseala etc.Pot fi date si la copii.

Adema&Codrut

Mergi la inceput

mitzura, nu ai nr. de mobil al medicului tau ginecolog?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua si de la noi
am reusit sa citesc din urma cam pe diagonala.
mitzura - iti dau si meniul de la gradi, poate iti mai vin idei:
http://www.acorns.ro/informatii_pt_parinti.htm
pentru gat homeogene 9 este foarte bun.
liliana si olivia - spor la gasit bilete! la agentiile din bucuresti un bilet buc-ny-buc, cu sedere o luna la destinatie e aprox 650 euro. la voi cat e?
mamicilor cu soacre in vizita - profitati acuma si faceti tot ce va trece prin cap! dar numai in afara domiciliului, sa nu se prinda soacra...
nicole - ce faceti? cum sunteti?

noi suntem bine, tare aglomerati zilele astea cu tot felul de acte si hartii (si sa te fereasca sfantul sa ai drumuri de facut pe la ghiseele diverselor institutii ca te ia durerea de cap). pregatesc site-ul nostru oficial de fotografie www.photomagia.ro, sper ca la sfarsitul saptamanii sa fie gata.
lia pui e plina de personalitate, cred ca se face capoasa ca maica-sa deja incepe sa insiste cand vrea ceva, greu reusim sa ii distragem atentia. aseara cand am luat-o de la gradi i-am spus ca mergem acasa si ne plimbam cu tricicleta. numai ca am avut o oprire in drum spre casa, sa rezolve catalin ceva, care a durat vreo jumatate de ora. in jumatatea aia de ora nu am reusit sa ii iau gandul de la tricicleta. tu-tu, tati, brrm acatzi (tricicleta, tati, sa mergem cu masina acasa). incepe sa spuna cuvintele din ce in ce mai clar si foloseste diminutive pentru apa si papa - apitza si papi (cred ca una dintre fetele de la gradi face asta, ca noi nu le prea avem cu diminutivele). de mucisori nu am reusit sa scapam, ba parca sunt chiar mai urati decat erau... gata, am dat raportul!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Adema, mersi de sugestii! Am nr ei de mobil, dar ma gandeam ca prin telefon n-o sa-si dea seama cine sunt si ca poate o deranjez, fiind pe sectie. Adica nu am asa o relatie apropiata cu ea, ca sa indraznesc sa o sun oricand. De asta am zis ca mai incerc si la cab privat, si daca nici asa nu reusesc, o sa o sun macar sa-mi recomande alt medic pana se intoarce ea din concediu.

Mergi la inceput

pai, mitzura,poti fie sa o suni pe mobil,fie sa mergi la alt medic bun, fie sa mergi la un ecografist bun si sa vezi bebeul!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, noi cand am vrut sa-i facem Mariei teste analize pentru streptococ si avea 2 saptamani am luat trusa de analize ...de fapt recipiente, de la cabinet si am recoltat noi...dupa care le-am dus la ei sa le analizeze...
Sigur si la voi se poate face la fel...

Buna ziua la toata lumea...:)))...poate de acasa am timp sa bag un oki mai atent...:)
Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vrabiuto, ma uitai peste program si meniu. meniul pare ok, da` la program n-am prea inteles io... ce e cu sesiunea 1 si 2 si de ce doar o ora de somn de la 14 la 15? in mod sigur n-am inteles cum trebe, de aia te si intreb...
mitzule, nici io nu am o legatura super apropiata cu ginecoloaga mea, da` ori de cite ori fu nevoie am sunat-o pe mobil ca sa-mi aranjez o intilnire. daca poate vorbi, bine, nu, revin... si stii ca io-st insistenta. de altfel nr ei de mobil il au toate pacientele (adecalea juma` din iasi)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristalule, ai mare dreptate, da` io una mor cu badijonaju`n mina, nu mi-s in stare sa il infing in git

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

vrabiuta, micul dejun il papa la gradi? Acasa , inainte de plecare nu papa nimic Lia? Sa ne anunti cand finalizati site-ul cu photomagia!
cristalina...tot la haltere la pranz?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Halterofila shefa!...
Si la pranz si seara! Ca daca ii miroase a mama urla la omu' de zici ca o taie!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput