Super poznasi de iulie-august 2004 (167)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
of, liliana ce-o fi in sufletul tau. sa ai o vacanta minunata? pana la urma ce ati hotarat, o aduceti si pe adela impreuna cu mama ta?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Ce coincidenta si eu am trimis check-ul astazi!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
amironeanu spune:
Neata!
Am tot uitat sa va spun cat ma bucur ca a venit primavaraaaaaaaaaaaa! Azi e un pic innorat (sper sa nu ploua), dar am venit in adidasi si hanorac la servici

Noi suntem bine, ieri am fost in parc, dar ceilalti copii nu ne-au lasat la jucariilor lor si mingea care am luat-o eu nu a interesat-o, cu Flaviana nu ne-am intalnit, asa ca nu am avut deloc scandal cand i-am spus sa mergem acasa. Am mai stat in fata blocului cu un baietel mai mare si a jucat Stefi fotbal cu el si cam atat. A inceput si Stefi sa spuna cuvinte mai multe (ceai, lapte, haide, suc), dar tot prin semne ne intelegem mai mult.
Tot vroiam sa va intreb si am uitat. Stefi merge bine, dar la ambele picioare tine varful spre interior, iar la dreptul chiar destul de mult. Sa imi fac griji sau cu timpul isi va reveni. Si eu am avut (si mai am) tendinta asta, dar nu am probleme la mers, e mai mult problema de estetica.
Adema, dar tu deja ai loboda in gradina? Of, ce-as vrea sa stau la casa si eu.
Mitzura, ce ai facut pana la urma, ai sunat-o pe dr?
Daria, daca sunteti multumite de tanti Cati nu-i bai ca gradinita nu este gata.
Andreea, abia astept sa vina sotul sa ma duc si eu la sala sau piscina. Prefer piscina, dar este mai departe, daca as putea as sta toata ziua in apa.
Olivia, Liliana, felicitari pentru bilete, va asteptam in Romania.
Marcela, chiar ma intrebam cum mananca Lia la gradinita, daca mananca singura sau este ajutata si vad ca ai raspuns. Si mai ma intrebam daca face mofturi la mancare sau mananca chiar de toate, pentru ca meniul este foarte variat.
O zi buna, buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
Gabi, pizza i-am dat si eu Stefaniei. O fac eu, aluatul dupa reteta Roxanei (e super) si apoi pun suc de rosii, cascaval, ardei, porumb, sunca de pui si masline. E super si ii place si Stefaniei. Si am inceput sa-i fac si snitel de pui, prajit in ulei, iar cand il scot din tigaie il pun pe un servet sa absoarba restul de ulei. Inca nu i-am dat parjoale din carne de pui sau vita. Si i-as face si crochete de peste, dar nu stiu cum
Daria, mai scrii o data reteta de la supa de mazare, te rog [please] [please]
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
polux spune:
Buna dimineata.
Andreea, nu ,nu o aducem pe Adela acum, dar cine stie ce-mi casuna in Romania.Deocamdata am dat sfoara in tara sa-i faca pasaport mamei mele si sa-mi plateasca fratele taxe de viza de 100$, ca sa pot sa merg eu cu maica-mea la ambasada atunci.Dar am intrat pe situl lor si vad ca atunci cand faci programarea ai nevoie de pasaport, asa ca....Si sper sa o luam in toamna, dar daca ma supar eu tare in Romania poate le gasesc bilete de acum.(asta e visul meu, dar e numai un vis)Oricum am acordul sotului sa le aducem in toamna...desi asta inseaman iar cateva mii de dolari cheltuiti cu drumul.
O zi frumoasa sa aveti, ma bucur ca a venit primavara.
Liliana
polux spune:
hehehe Olivia, acum realizez ca ai prins un pret foarte bun la bilete, tanand cant ca sunteti pe coasta de vest si ca este si vara.Buna de pus la catastif agentia asta.Eu am platit cu card,nu cu cec, acum astept biletele.
O noapte buna America.
Liliana
cristalina spune:
Buna dimineata!
Ce vreme super extra e afara! Aseara am scos gogoasa la plimbare...un sfert de ora a stat cu mainile intinse langa mine, in fata scarii, ca sa o iau in brate....de abia cand l-a vazut pe taica-sau s-a miscat...s-a dus la el sa intinda mainile!!!...![]()
![]()
Si face la ture cu tanti ioana, merge numai pe jos 3 ore...si pe noi ne cocosheaza!!!
Asa ca de plimbat cu tricicleta se plimba numai cu tanti Ioana, cu noi in brate, ca e mai frumos....hahaha
Eu vizez toata noaptea numai covoare, mobile, parchet, faianta, perdele si termopane...chestiile pe care le avem de cumparat/pus prin casa...E superobositor...ma trezesc chiauna...:))...macar daca le-as cumpara in realitate...:)
De abia astept sa ne mutam sa dorm si eu ca omu'...macar cat ma lasa galusca!...![]()
![]()
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Eu nu i-am raspuns mitzurei pentru ca zicea "copii nemofturosi"...ceea ce nu e cazul...:)))
Eu fac supa cu multe legume si carnita numai pentru ea...supa strecurata la felul 1, legumele si carne/ou blenduite la felul 2. Acum cateva zile am zis ca incep sa ii pun sare...tot uit! Ei ii place asa nesarata.
Variatiuni nu prea produc...in special de lene...dar in supa sunt cate 7 legume, eu zic ca e okay.
Ii mai fac, rar, ciorba de rosii cu multe legume...cam acelasi lucru dar in loc de cartof e orez si e acrisoara de la rosii...strecurata felul 1, legume si orez blenduite la felul 2.
Si atat...:)
Ea singura nu mananca nimic, mancare gatita adica. Ieri am mancat snitel de pui cu ciulama de ciuperci seara, noi...Am pus-o la masa, ii lua din farfurie lui taica-su sa-mi bage mie in gura si invers, n-a bagat in gura nici macar de curiozitate! Pescuia snitelele cu lingurita de prin farfurii.
Am baut cate un pahar de bere noi si i-am pus si ei nectar de piersici...l-a pus pe piept ca sa goleasca toata canita... dupa care era foarte incantata ca "bea" si ea din canita...:)))
Felicitam copilasii nemofturosi!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
Buna dimi,
Cristalina -exact asa face si radu. Cu bona umbla prin tot orasul pe jos iar cu noi doar in brate. Eu n-am curaj sa plec cu el prea departe decat daca luam si carutul

Si la noi sunt vo 12 grade, suuuuper frumos.
Roxana-n-am inteles cand vii, in weekendul asta sau urmatorul? Ca sa stiu cand pun de cafea![]()
![]()
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt rupta, vreau si io sa dorm fara sa visez 
La noi ploua ![]()
Cristalina - pranzul la voi e cum era iaurtul la noi: de la 5 luni, in fiecare dimineata ... pana acu` 2 saptamani cand papam numai orez cu lapte de mi s-a acrit mie, ca Giuliei ii place.
Ieri a avut prima experienta tare: calatoria cu tramvaiul cu tantiCati a dus-o la biblioteca. A fost bai la coborare, nu vroia si se tinea de bara si zbiera
Eu cred ca ma cocoloseam de ras, tanti a zis ca ii place foarte mult cu ea.
Adevarul e ca tanti avusese inainte 2 baieti in maternal si au exterminat-o. Ce face acum e vacanta si e foarte, foarte incantata.
In schimb am reluat plimbarile de 2-3 ore seara ... io`s franta. Giulia nu. Io`s batrana si ramolita ![]()
DanaSpeel - ce faci ? Pe unde umbli ?
Corianai - ai gatat lustruitul ?
Eli - ce zice mama ta de Japonia ?
PhilipAndreea - ce zice soacra, ramane, e bucuroasa ? Cand il tunzi pe Pupi ? :-)
Polux - uauuu, ce fain ! Mai ai un pic !
Pako - cum stati ?
LIA - hellouuu, sper ca sunteti bine ...
Kim - ioi, MP este o adevarata ... bine ca Luca e bine !
Rain - cum sunteti, ce face mandra, e mai bine ?
Mitzura - ce ai facut pan`la urma ?
Salut si astept si restul de mamici sa semneze condica ...
O zi faina tuturor, trimiteti soare si pe aici !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004