Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey..ploua...cit o sa mai dureze..ca ma apuca pandaliile..
Luca este bine...mincam tot..pizza cu lapte si juice, cereale cu inghetata...sintem la recuperari...iar Mp mi-a facut si ea gastro enterita..sa nu cumva sa ma plictisesc de prea multa monotonie :)))

Liliana...eu am sunat in tot US....si da am reusit sa gasesc cel mai bun pret pt RO! Garantat! Iti scriu pe PM sau pe email telefonul tipei? Prin Londra 1250$ (cu taxe incluse..numai alea sint 270$)...
Marcela din NY pina-n Califonia ,,mai zbori 6 ore...de aici diferenta de pret!

Carmen in Ro nu am mai fost de acum 3 veri! Si de atunci nici nu am mai avut concediu!

Roxi drum bun...si eu niste depozite adipoase prin partile esentiale...asa ca dupa ce pleaca Luca ma pun pe treaba!
Corin..deci socrela vine..eu intelesesem ca vine mama ta...Nu mai stiu daca ti-am spus...ce fete frumoase ai!
Adina bine ai revenit!
Marcela...mai tuseste Tudor?
Nu am vazut inca pozele...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Vazut pe Lia tunsulica...tot frumoasa!
Ce mare a crescut Bubu!
L-am vazut si pe Raducu...un dulce!!!
Marcela...te apuci serios de foto! Super! Ai idee ce poate fi daca aparatul meu foto cind sa-l deschid ...imi arata pe ecran ultima poza facuta si nu pot face poze? Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

olivia - eu m-am apucat mai de mult de foto la modul serios, dar nu aveam inca bani sa investesc in aparatura profesionala. am mai strans si am dat comanda de EOS 30D care tocmai a fost lansat anul asta. catalin zice sa mai luam niste obiective dar pe mine ma ia cu rau cand vad preturile (ne mai trebuie inca 6000 de euro ca sa avem tot ce ne pofteste inima)
ce aparat foto ai?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

am un Canon A75...succes ..o sa merga afacerea ...ai talent!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daca din capture mode trece in playback mode automat, atunci poate fi o problema de hardware sau una de software.
daca e hard, atunci contactele butoanelor au nevoie de curatat (contacte imperfecte = comenzi eronate)
daca e soft, poate il trimiti la canon sa iti faca un upgrade de firmware (ar trebui sa aiba un asemenea serviciu)
am cautat si pe net si am vazut un thread facut de utilizatori de canon a75 cu probleme. aici: http://www.dcresource.com/forums/archive/index.php/t-145.html
ce face luca?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

exact asta face ..trece automat din capture mode in playback...
o sa curat si butoanele..si o sa ma uit si pe site-ul dat de tine..Stiu ca si Sorin s-a tot uitat pe net....Multumesc!
Luca ...recupereaza...sa se faca bine pina vine bunica..nu de alta dar i-am promis baietel sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la Chicago.
Marcela, pai 650 e un pret nici mult ,nici putin...dar depinde si de perioada.Eu in jur de 1000$ am gasit bilete pentru mai-iunie.
OLivia astept mesajul tau caci am 2 rezarvari si sa vad ce fac.Sarut mana ptr informatii.Ma bucur ca e mai bine Luca si ca recupereaza.De doar vine bunica.

Pupici.

Liliana

Mergi la inceput

Liliana ti-am trimis..si PM si email. Sa-mi spui ce oferta ai primit!

Mergi la inceput

Primit mesajele.Oferta era bunicica, dar am avut una mai buna, asa ca nu am mai incurcat-o si pe Veronica.Pup
Plec la scoala.
O seara buna fetele frumoase.

Liliana

Mergi la inceput

Am uitata sa spun ca am cumparat biletele ptr mai, asa ca yuppi, Romania vennimmmmmmmm.
Sunt asa emotionata, si am atatea de facut pana plec.

Liliana

Mergi la inceput