Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Numai ce am venit de la o sedinta in oras - tare-i cald afara, chiar daca e putin innorat! Evident ca sunt fericita ca in sfirsit a venit vremea frumoasa, nu mai trebuie sa-l imbrac pe Stefan cu atitea haine si e si el mai liber, se misca mai in voie. Eu deja nu i-am mai dat nici caciula, nici pulover (la 20 si de grade mi se pare mult prea cald!) - doar in tricou cu mineca lunga - cred ca era cam singurul copil din parc asa de subtire imbracat, dar eu asa l-am obisnuit de cind avea citeva luni si nu am avut probleme.
Am reusit sa-mi repar si conexiunea la net de acasa (ca doar avem calculator nou, era pacat sa nu mearga tocmai netul!) asa ca spre sfirsitul saptaminii am sa va pun poze cu Stefanutz tuns.
Gata, ca m-am intins mult si mai trebuie sa ma apuc si de treaba!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata fetili,
liliana, felicitari pentru bilete! mai e putin...
cristal, super cosmar te muti in alta casa?
daria, vaz c-o duceti bine cu bona, vezi ca ti-ai facut griji inutil?
olivia, ma bucuir ca sunteti bine si v-ati pus pe recuperat. adevaru`i ca nu te poti plictisi cu mp
philip, buna alegere...
astazi se implinesc doo saptamini de cind ilinca nu a iesit afara si tot doo de cind n-a facut baie. cu amindoua se pare ca tre` sa mai asteptam, nu avem verde inca.. s-o vedeti cum miriie pe linga usa, ti se rupe inima, norok de vecina c-o mai ia la ea...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ziua buna fetelor,ma bucur ca au inceput sa-si revina puii nostri si sper ca vor fi in forma maxima muuult,mult timp!!
Noi suntem bine,toata ziua afara la joaca si la soare,deja a prins-o un pic soarele pe obrajiori de-mi vine sa o mananc!Ieri am avut concert chiar in fata blocului,Andrea Banica de la Blondy iar Maria mea zicea la toata lumea ca vine Madona,a fost super incantata a dansat si a cantat vreo ora(iar mie baba ce sunt imi tziuaiau urechile de la toba)
Olivia si Liliana sunteti niste fericite ca va ganditi si va aranjati deja concediu,mie una numa pregatirile imi dau o alta stare de spirit!!!Bafta la aranjamente si cumparaturi!!!
Noi suntem tot din categoria "copil mofturos",gatesc inca special pentru ea si mananca la fel ca botoshica,supa strecurata felul unu si felul doi tot felul de legume pasate cu carne,ou sau branza si alternam cu vestitele bocatzele de legume cu piept de pui la gratar sau pastrama de pui.Pentru spart monotonia am facut si paste(dar sunt moi si nu prea am succes)snitel de pui sau cartofi la gratar.Nu-i plac deserturi dulci si prefera sticsuri si grisine
Nu am vazut poze dar promit sa ma uit azi la ele
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Azi avem eclipsa de soare

Hai sa va dau doua teme:
1. ce facem cu vacanta anul acesta? Eu vreau in Turcia, daca stiti vr-un hotel/statiune/agentie buna va rog sa-mi dati de stire.
2. vreau sa-i fac camera separata Stefaniei. Va rog sa puneti niste poze cu camera puilor vostri sa ma inspir si eu.

Daria, reteta de supa de mazare te rog frumos!!!!!!!!!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna ziua la toata lumea!
Na, ca se innoreaza afara... taman cand vroiam sa zic ce fain ca este iar o zi cu soare
Eu tot pe fuga, ba cu una, ba cu alta...si zboara timpul, mama, mama...
Am vizionat poze si pupam dulce toti copilasii frumosi . Doamne, ce mai cresc...
V-am citit si m-am umplut de invidie 2 feluri la masa de pranz !!! Ilinca mananca o crema asa mai groasa, din zeama de la supa, ciorba, ce este, legumele zdrobite, si carnea blenduita facuta praf, ca altfel nu vrea Si desert, care de regula este un borcanel cu fructe, piersici, caise, ma rog ce nu prea a mancat natur iarna, sau un iaurtel cu fructe. multa rabdare trebuie la masa ei de pranz...In w/e de regula cand suntem noi cu ea, iese invingatoare si serveste crenvusti sau cascaval
Vad ca fetele din America se pregatesc de concediu...Super, cred ca aveti emotii, nu? mai ales Liliana ca isi va strange puiul in brate... sa fie totul bine!
Andrea, si eu am aceeasi problema cu Ilinca cu mersul. Saptamana viitoare sper sa ajung la dr.noastra, sa-mi recomande un ortoped, daca o fi cazul. Te tin la curent.
Ioana, inteleg ca Maria este fan Madonna? Mortala ...
Daria, ce bine ca s-a rezolvat cu tanti si esti mai linistita...
Carmen, hai, ca ce a fost mai greu a trecut... lu'Ilincutza

O zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu:

1. vacanta la mareee, la Constanta ca anu` trecut si sper si la anu` tot acolo, dup`aia mergem la Praid/Herculane, tot in Romania !

2. am poze cu camera, ca mi-au mai cerut alte mamici de fete-cucuiete
http://community.webshots.com/album/547481428iQIDBc
daca ne mutam, o facem cu mobilier roooz , cand eram gravida nesttind ce e in burtoc, am facut mov cu crem, si in loc de coltar, facem patut normal cu saltea, daca va fi sa fie ... Doamne ajuta !

3. supa de mazare, ca o sa fac si io azi: mazare Bonduelle la cutie, ca tare-i buna; calesc o ceapa mica-mica taiata marunt-marunt cu 1 lingurita ulei si un pic de apa, las oleaca sa de-a in clocot, apoi adaug 3 l apa, morcovi taiati marunt, radacina de patrunjel la fel, oleac de telina si ce mai ai prin frigider, toate matruntite si las sa fiarba. Daca pui mazare congelata, pui si mazarea, daca nu, lasi astea sa fiarba si cand s-au fiert pui mazarea din conserva. Fac galuste simple din ou cu faina si le adaug cu o lingurita mica, sa nu iasa mari, ci potrivite si le las si pe astea sa fiarba in oala Ca sa aiba culoare, io pun un galbenus frecat cu 1 lingurita faina si 1 lingurita smantana, pe care amestecatura adaug putin cate putin din zeama din supa (sa iasa fierbinte si sa nu aiba cocoloase in supa) si arunc apoi in oala si las sa fiarba. Cantitatea de legume din e mare, ca Giulia papa mult

Vreau si io sfat: ce mancati la mic dejun, ca de 2 saptamani mancam orez cu lapte

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dupa cata mobila am vazut io la Giulia pare mare camera. Sau am halucinatii again?
Radu mananca de multe luni (nici nu mai stiu de cand) acelasi lucru dimineata: lapte cu "boabe" adica cereale Cheerios (sper ca am scris bine), din alea cu miere.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Daria, unde ati stat la mare? chiar in Constanta? inteleg ca v-a placut...noi nu am fost anul trecut, dar in vara asta-i musai...si sa strang informatii din vreme ...desi mie imi place la munteeee.... sper sa ajungem si pe acolo.

Ilinca mananca paine cu unt cu cascaval, sau cu sunca de pui/curcan, Almette... cam asta.

super camera Giuliei! inteleg ca vreti sa va extindeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mimilinca, am inchiriat un apartament de 2 camere anu` trecut. A fost super, cel putin eu m-am simtiti extraordinar, ca acasa si mai vrem ! Cu mutatul ... poate ca schimbam de la 3 la 4 camere ... asta ar fi extinderea, dar deocamdata suntem in asteptari. Io as vrea.
Cu micul dejun ... Giulia nu se omoara dupa paine, de ceva vreme incoace de asta sunt disperata, iar gama de cereale gustoase le-am mancat io si tata`so

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna mamici si copilasi!

Scuze pt absenta noastra oarecum indelungata ne cerem si avem si circumstante:
1. ne facem propria firma si e de alergat nu gluma pt asta
2. e vremea buna si stam cu orele afara, dar cand revenim la domitil tre sa punem mana sa aducem lucrurile la normal, deci spalam si ne spalam, gatim, ne hranim, ne culcam, dam cu aspiratul cu frecatul pe jos, etc-etc, stiti chestiile astea.

As vrea sa va raspund si eu tuturor, am citit din urma insa nu stiu daca pot sa-mi amintesc tot ce ar trebui chiar acum...mai ales ca am si mancarea pe foc.

Totusi, am vazut ca multi copilasi au fost bolnaviori ba cu burtica, ba cu paraziti, ba cu viroze, sper sa le fi trecut deja si sa se bucure deja de vremea calda de afara.

Mitzura- feliciari, inteleg ca esti cu bb2 la bord :)) Ai voie propolis+Vitamina C din plin, miere si ceapa verde, si eu am luat vreo saptamana cand am fost cu Danut in burtic. Ati vrut bb2 sau s-a nimerit sa apara incognito ? (sorry, din urma n-am retinut)

Despre concedii nu vorbim inca, sa vedem cum merge cu firma, totusi am avea nevoie de un respiro toti 3 vara asta, asa ca poate facem un tur pana la Moneasa macar. Danut e mare fan al deplasarilor cu masina deci n-ar trebui sa fie drumul o problema. Cu mancatul e mai problematic. Nu e amator de meniuri variate nici ca gust nici ca si consistenta, desi, ma stiti, eu sunt mare bucatareasa, adica imi place sa gatesc, si am incercat diverse meniuri, nu am avut inca succese. El, ca fiica Cristalului, tot la supa legumixa cu carne pasata adera. Desert fie ciocolata alba fie o crema desert Ehrmann cu fructe sau fara. Felurile nu sunt 2 ci tot unul, dupa cum vedeti. A, mai nou a declarat razboi meniurilor cu : spanac, mazare, fasole, de pireu nu mai vorbim, nu se atinge, de fapt nici un fel de meniu pe baza de cartof nu-i place, asa ca singura mea varianta a ramas sa-i bag acolo in oala zarzavaturile radacinoase obisnuite, impreuna cu un cartofior, ceapa, cateva boabe de mazare, cateva buchetele de broccoli, cateva pastai de fasole, praz rondele congelate, eventual conopida, dovlecel daca nu am brocoli si ce se mai gaseste. clar, legumixul lui e compus cam din 7-8 legume. Asa ca nu stiu, daca asta mananca asta-i dau, ca n-am de ales prea mult. Paste, orez, nu serveste, deja v-am mai zis asta.
Mananca cereale integrale de la nestle cu lapte de vaca, astea-i plac tare mult. Nu moftureste, in schimb daca i-as da ciorba de mazare ar stramba din nas la fiecare bob gasit in gura.
Deci meniul nostru sigur nu va va inspira deloc.

Cu vorbitul nu am progresat, cu urcatul scarilor singurei iarasi nu. Nu stiu daca sa-mi fac probleme. Ma uit la el si vad ca intelege tot dar nu graieste pupa-l-ar mama de copil. De ce oare ? E cu personalitate, mai face crize de nervi, mai se lasa, ca tot omu`, nu am a ma plange dinspre partea asta, ca ma uit la mine si -mi zic ca n-are pe cine semana mai intelegator :)

revin mai tarziu, dupe de mai recitesc un pic ce ati scris
pupilici

Mergi la inceput