Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 4
PamELLA spune:
Fetelor,stie cineva vreun tratament pt intarirea unghiilor??

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
danuta-bel spune:
[quote]Originally posted by PamELLA

Da, stiu eu un tratament pe care-l folosesc de cativa ani si tot timpul da rezultate...si eu am avut mereu unghiile moi si care se exfoliaza f.usor. Este de la "FARMEC" si se numeste "Lotiune pentru tratarea unghiilor". Il gasesti peste tot in comert, si e cu adevarat calitativ. La inceput, foloseste-l zilnic, cam o saptamana, apoi...cred ca o data-de doua ori pe saptamana e suficient. Si e f. ieftin, cam 50 mii .
scumpi spune:
Oana draga, am si eu o intrebare: Eu folosesc din cand in cand lotiunea Pure zone de la L'oreal dupa ce mi-a recomandat-o o cosmeticiana. Tu ce zici, este buna? Tenul meu este mixt, si am observat ca mi s-a uscat un pic fata. Poate fii de la ea? Sau de la frigul de afara? Eu o folosesc ca sa-mi curat porii si sa dezinfectez si sa usuc cateva cosulete care imi apar...
nadyana spune:
quote:
Originally posted by PamELLA
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
Si eu am folosit Farmec si e buna.Azi mi-am luat o crema speciala pt. unghii de la Gerovital.se numeste sanopil.mi-au recomandat-o fetele.am sa va spun cum e dupa cateva utilizari.citeste si subiectul exfolierea unghiilor.
Yasmin spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Oanaaaa, ce ma bucur ca vii cu sfaturi pt. noi.mi-ai fost de mare ajutor cu sfaturile tale.am lipsit 1 zi si am avut o adevarata surpriza sa vad ca ai deschis un subiect ca acesta.
si..sa incep si eu cu intrebarile(de fapt, sa continui)ce fel de ceara pt. epilat ne recomanzi?care este mai buna?stii ceva despre cea de la firma Sesu(dar nu modelul care a aparut la noi in super market).
eu mi-am achizitionat prin 2001 din Turcia.se numeste yilik agda.si am gasit si in Germania in supermarketurile turcesti.mi s-a parut f. buna.este ca un fel de miere de albine.
poate Yasmin ne poate spune mai multe despre aceasta sau unde putem gasi asa ceva in Romania.Yasmin, dar balsamul de par Ipek,cel in ambalaj galben, se mai gaseste?tot de acolo l-am luat cand am fost in excursie si mi s-a parut f. bun.
nadyana, toate astea se gasesc aici in continuare. nu pot sa te ajut cu info unde la poti gasi in ro pt ca inainte sa vin aici habar n-aveam de ele si nu foloseam.
Oana, cosmeticiana (de fapt nu una, pt ca de-a lungul timpului am vizitat destule) mi le scoate cu diferite instrumente, unul semana cu un bisturiu si altul cu un ac de seringa. de fapt asa sectioneaza pielea peste milia si apoi cu un instrument care arata cam ca un ac imens de la care foloseste urechea (sper ca ai inteles) preseaza si scoate punctul de milia. doar ca eu am o piele foarte sensibila si se tumefiaza, in unele locuri se infecteaza urat si se vindeca greu.
ideea cu dermatologul, cu laser e interesanta, nu stiam ca exista. o sa ma interesez.
Pupici si spor la treaba :-)
ange spune:
tatiana,fusei sa ma fac frumoaksa![]()
cremele antirid mi-a spus sa le uit.la 40 se incep si in cel mai rau caz dupa 35 cand abia atunci incep ridurile de imbatranire,nu cele de expresie.
A spus ca e musai sa ne punem crema dimin. si seara.
Cel mai important este sa hidratam pielea.
ordinea cica e asta: - demachiant sau mousse(spuma de fatza sau cum io spune),apa tonica si apoi crema.
Asta cica dimn. neaparat ca acele creme hydratante au si o protectie de 15 % uv.Si seara sa nu ne culcam niciodata nedemachiate chiar daca nu ne machiem
Altceva: fondul de ten zice ca nu prea e bun mai ales la un ten gras sau mixt.Sa-l evitam pe cat posibil...
Machiajul nu se pune niciod. fara strat protector de crema hidrat.
Odata pe luna(cel putin) sa ne scoatem punctele negre si sa ne punem o masca.
Pentru pct. negre exista in comert un gel(granulat-ca malaiul nu stiu cum sa va explic)cu care ne frecam in zona T.Apoi bagam o masca din fructe(naturale:castravete,rosie,capsuni) si daca putem(bugetul) masca din alge.
Uh!hai ca va inebunesc.
Oana zic bine,am uitat ceva?![]()
Si nu uitati sa beti apa multaaaaa
io una nu beau 
Daca-mi aduc aminte si de altceva va scriu.
Pe langa tratamentul cosmetic de astazi mi-am pus si proteze la unghii.Arata beton!Mor dupa ele.Acum ramane sa vedem cine o face curat in casa si cine va spala copii ca io am sa-i zgarai![]()
somn usor.
ange
baicualina spune:
wow ange ce ma bucur pentru tine!!!
si eu vreau!
dar deocamdata....trebuie sa mai astept!
Alina
mamica
de
Diana 6luni si jumatate
dyadya spune:
Oana, am si eu o intrebare: care este cea mai buna/eficienta/ etc crema pentru ochi? Pe langa cearcane, mi s-a zis ca am si pielea uscata in jurul ochilor si mi s-a zis ca folosesc neaparat o crema de ochi. Dar din vasta oferta de pe piata nu stiu catre ce sa ma indrept. Nu am nevoie de crema anti-rid ci doar pentru estompare cercane/hidratare, etc.
Diverse pentru nunta
PamELLA spune:
Multumesc fetelor pt raspuns!!am sa incerc lotiunea de la Farmec!!

anne`mary spune:
buna ziua
frumoasa initiativa si drept urmare ma altur si eu.
nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris si sper sa nu ma repet. doleanta mea e urmatoarea: desi am 23 de ani si nu sunt predispusa genetic la riduri, am 1 luna de cand ma lupt impotriva lor. eu ma machiez destul de des si de 1 an obisnuiesc sa ma dau cu fard si pe sub ochi. rezultatul: o retea fina de riduri. asa ca nu ma mai machiez si ma dau cu ulei de masline in jurul ochilor pt ca am auzit ca m-ar putea ajuta. insa nu vad nici un rezultat.
ce as putea sa fac? nu vreau creme antirid ci ceva mai usor.
multumesc anticipat
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI