Sfaturi practice pt fete frumoase

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor,
sa o iau in ordine.....
anne'mary, reteaua de riduri ti-a aparut datorita deshidratarii si pt ca nu ai folosit o crema protectoare, hidratanta, ca baza pt machiaj.urmeaza pasii pt seara si dimineata care s-au explicat mai devreme in topic si ai sa vezi rezultate.
dyadya, o crema pt ochi super buna si profesionala este cea din gama "ANESI".nu este extraordinar de scumpa si iti ajunge si mult timp.
ange, o chestie ffff importanta, gommage-ul il facem dupa ce porii au fost deschisi(o baie fierbinte, ori 10-15 min deasupra unei infuzii de plante), altfel nu vor fi rezultate remarcabile.
scumpi, sunt 2 explicatii pt uscarea tenului:ori lotiunea este cu alcool, ori este cu substante astringente.asa ca schimba-ti lotinunea.ceva pt piele sensibila.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Super subiectul !!!

Eu cred ca am tenul gras pt ca nu imi pot da cu nici-o crema pe fata pt ca imi ies o multime de cosuri... nu mai zic atunci cind merg la cosmetica pt dat jos mustata o saptamina stau cu bube la gura si cu orice mi-as da nu imi trece

Poate stie cineva o crema de fata si pt mine pls !!!

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,dolcebaby,poti incerca crema de la bionatura pt ten gras se gaseste in plafar,pret ieftin.CUnosc o tipa de pe alt forum care o recomanda si este non-comedonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Multumesc mult Oana...da, intr-adevar, lotiunea contine alcool, o sa caut ceva pt. ten sensibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

multumesc frumos oana. mi-am facut timp si am citit tot ce s-a scris pana acum si am notat ce m-a interesat pt ca mi-am regasit si alte probleme.
aveti grija de voi

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Multumesc Cristina chiar azi voi merge sa-mi cumpar

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Oana, multumesc mult pt raspuns, dar acum am doua intrebari :1. unde gasesc produse din gama ANESI? Se comercializeaza si in farmacii sau numai pe la saloane gasesc asa ceva? 2. Gama se numeste Anesi sau Ardes-Anesi? Sau sunt doua firme diferite?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

oana,da! evident ca gommage-ul se face dupa ce ti-ai tinut fatza la aburi.Altfel cum sa deschizi porii?! am uitat sa specific.sorry.

Fetele inca ceva.Cosmeticiana de ieri mi-a spus ca este super si foarte important sa purtam vara-iarna ochelari de soare si sa nu ne incruntam niciodata asta ca sa combatem ridurile
Si spune tot ea ca pt. alegerea cremelor trebuie sa ne vada o profesionista pt. a ne spune exact ce crema din ce gama avem nevoie.Nu e neaparat nevoie sa mergem la cosmetica.Si vanzatoarele de la cosmetice poate sa ne indrume.
Nu orice crema din nu stiu ce renumita gama si care costa o avere e musai sa ni se potriveasca tenului nostru!
Mie mi-au fost recomandate 2 game si 7 produse
Am ten mixt cu tendintza accneica la menstruatie.
Pt. acea sapt. cand sunt la menstra folosesc gama "vichy" (gel,demachiant,lotiune,crema) si in rest gama "biotherm"(demachiant,gel,crema).
Na! sper sa va fi fost si eu de folos.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Oana, multzumesc de sfat.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor,
dyadya, produsele din gama anesi le gasesti in magazinele specializate sau depozite pt produse si accesorii cosmetice profesionale.
si fetelor, intr-adevar pt a va alege crema ar trebui sa mergeti sa va vada o profesionista, dar daca nu aveti timp si chiar nu gasiti si nu stiti exact tipul de ten, folositi o crema pt ten sensibil.este cea mai delicata si nu va poate face rau.dar, repet, asta in cazul in care chiar nu gasiti un pic de timp pt un diagnostic de ten la o cosmeticiana.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput