Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 3
nadyana spune:
Oanaaaa, ce ma bucur ca vii cu sfaturi pt. noi.mi-ai fost de mare ajutor cu sfaturile tale.am lipsit 1 zi si am avut o adevarata surpriza sa vad ca ai deschis un subiect ca acesta.
si..sa incep si eu cu intrebarile(de fapt, sa continui)
ce fel de ceara pt. epilat ne recomanzi?care este mai buna?stii ceva despre cea de la firma Sesu(dar nu modelul care a aparut la noi in super market).
eu mi-am achizitionat prin 2001 din Turcia.se numeste yilik agda.si am gasit si in Germania in supermarketurile turcesti.mi s-a parut f. buna.este ca un fel de miere de albine.
poate Yasmin ne poate spune mai multe despre aceasta sau unde putem gasi asa ceva in Romania.Yasmin, dar balsamul de par Ipek,cel in ambalaj galben, se mai gaseste?tot de acolo l-am luat cand am fost in excursie si mi s-a parut f. bun.
nadyana spune:
buna intrebare.chiar, de la ce varsta ar trebui sa incepem sa folosim cremele antirid?sunt indicate si preventiv?
aschiutza spune:
Oana, multumim de ajutor!
Eu am o problema cu ochii umflati. Am incercat o gramada de creme si leacuri babesti, dar nu vor sa se dezumfle... Tenul il am normal spre uscat/sensibil (adica foarte putine creme imi priesc, de obicei Nivea, dar cele de ochi uite nu ma ajuta). Ce sfat imi dai?
-------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
ange spune:
Tatiana,nadyana,hai mai fetelor!! la 26 de ani creme antirid?!?!
eu zic sa nu incercati.Ce sa preveniti la 26 de ani?
Eu am 34 si abia acum imi pun intrebarea daca sa incep sau nu cremele antirid.
Nu am folosit nici macar creme pt. ten.
Acum de vre-o 2 sapt. am inceput sa-mi pun crema dar imi este tare greu.Nu sunt deloc obisnuita![]()
Maine am ora la cosmetica.Am 1 001 de intrebari pt. cosmeticiana.O sa va povestesc si voua raspunsurile ei![]()
ange,mamica de 2 ori
nadyana spune:
aa, fetelor, inca o intrebare
:se poarta fardul de pleoape de culoare neagra?si daca da, care sunt tehnicile de aplicare?oana, in acest caz, baza ce culoare ar trebui sa fie, in cazul in care umbrele se fac cu fard negru?(in cazul ochilor caprui).
nushulica spune:
oana eu am o singura intrebare pentru tine
adik 2 : esti profesionista lucrezi in domeniu sau doar te pricepi??si daca lucrezi unde te gasesc??ca vad ca esti din iasi si tare bine mi-ar prinde sa am si eu o cosmeticiana buna la care sa pot merge cu incredere
...si dupa aia ai sa vezi tu intrebari de la mine

Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
roxanicea spune:
vreau sa o intreb si eu ceva legat de epilatul definitiv.
mi-as face..d.ar mi-e nitel frica de consecintze...;unii spun ca metoda laser e cea mai buna altii ca cea prin impulsuri electrice..parca si tot asa. care e nociva pielii si care e cea recomandata de majoritatea medicilor?
merci anticipat.
numai bine!!!!!!!!!!!!!
roxi
foto
oanabandol spune:
buna dimineata fetelor,
am avut o duminica pliiiina asa ca imi cer scuze ca nu am putut intra.
sa le luam pe rand:
cremele antirid se recomanda folosirea lor preventiv in cazul in care este tenul deshidratat, dar ceea ce este mult mai important.....tratarea deshidratarii(creme hidratante)
aschiutza,pt ochii umflati si pt cearcane,comprese zilnic cu infuzie de albastrele sau rondele de cartof crud,sa nu mananci f sarat seara si sa consumi multe lichide pe parcursul zilei.
mira_m, sucul de lamaie este prea astringent pt tine,recomandabil portocale si grep-fruit
mamaluidavid, eu zic ca e suficient sa folosesti serul hidratant o data pe sapt si in rest crema hidratanta
roxaniceaambele metode au si dezavantaje:cea cu laser trebuie repetata la un anumit interval de timp, cativa ani, iar cea cu impulsuri electrice, dureaza mai mult pina se vede rezultatul final, dar ca avantaj, nu mai trebuie repetata.deci asta ar fi epilarea definitiva![]()
nushulicasunt cosmeticiana, momentan nu lucrez decat acasa, insa intentionez in viitorul apropiat sa ma angajez la un salon
nadyana, pt fardul de cul neagra, se aplica o baza de un gri deschis.dar machiajul cu umbra neagra eu il recomand pt machiaj de seara si intr-o locatie fara lumini fluorescente(daca sunt lumini fluorescente.....ai sa pari ca esti batuta
)
sper sa nu fi uitat nici un raspuns
sa fiti frumoase!!!
pupici, oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Myhaella spune:
Buna fetele,
Incep cu o recomandare: pentru ten uscat si sensibil va recomand crema Garnier Total Confort.
Cum protejam culoarea parului vopsit? Mentionez ca folosesc fixativ, spuma, sampon si balsam pentru par vopsit, totusi, dupa 2 saptamani culoarea se estompeaza...
Mihaela