Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 14
ramonai spune:
Fetelor, cine imi spune si mie cum se face mai exact baia de abur in vederea gomajului?
Violetik spune:
oana, ma ajuti te rog si pe mine cu un sfat. Nu rezist la durere. Nu ma pot epila, mi-am luat si epilator Philips beauty ( cu gheata), chiar si spranceana mi-o fac la cosmeticiana. Dupa atata ras am observat ca parul creste mai repede? Sa incerc cu ceara? Si daca nu rezist? cu laser? ce pot sa fac? creme? Nu ma tenteaza? Tu ce spui? Merci ca existi!
Ana-Maria21 spune:
In primul rand vreau sa-ti cer scuze Oana ca vb ojjtopic la subiectul tau..dar vreau sa-i spun lui Ange ca am fost la Jean Coutu si mi-am cuparat o crema hidratanta de la Marcelle superrrr....sunt foarte multumita de ea si nici nu e scumpa.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Edyna spune:
Draga Oana, vorbesti la pag 6 despre un ulei care contribuie la subtierea radacinii de par? Nu mai auzisem de asa ceva. Cunosti astfel de produse si din alte game? crezi ca le pot folosi si pentru fata?
o zi buna
delutza spune:
Fetelor as dori si eu o informatie:cunoaste cineva o cosmeticiana buna in zona Morarilor sau Delfinului in sect2?Si daca ar fi un pic mai departe nu m-ar deranja daca ar fi intradevar buna.Vrau sa merg pentru a cere o parere si a incepe sa-mi ingrijesc temeinic fata(pana acum doar o hidratam)Va multumesc mult si va rag sa ma ajutati.
Mara76 spune:
Delutza, cosmeticiana mea e chiar buna, eu merg la ea de cativa ani. Din Pta Delfinului mergand spre Morarilor, pe partea stanga, faci stanga pe prima straduta (este un chiosc albastru chiar pe colt). Salonul e pe partea stanga, Quick Salon, cosmeticiana e Mari. Tel: 6276361. Iti sugerez sa suni pentru programare. Sper sa-ti placa.
geo_ionita spune:
Buna OANA, fetelor...
Cum DELUTZA intreba de o cosmeticiana buna in Bucuresti, vin si eu cu aceiasi intrebare: in PLOIESTI cunoasteti pe cineva? Pacat ca nu stau acum in Iasi ca mi-ar fi fost simplu...mergeam la Oana ![]()
![]()
![]()
Week-end placut!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos
anne`mary spune:
buna ziua fetelor
nu am mai avut timp sa citesc ce ati mai scris. eu am avut si am in continuare o problema cu ridurile de expresie. oana mi-a spus ca am tenul dezhidratat si drept urmare am inceput sa beau multa apa si in plus am fost la sensiblue pt o crema contur ochi hidratanta. fata de acolo mi-a recomadat Avene. dupa 1 luna de tratament nu vad nici un rezultat. o prietena de a mea, tinerica, mi-a spus ca ea foloseste creme antirid. eu stiam ca aceste creme se folosesc dupa o anumita varsta. tot ea mi-a spus ca sunt creme antirid pt ten matur dar si mai usoare. e adevarat? ar trebui sa cumpar crema antirid? ce imi sugerati sa cumpar?
multumesc anticipat
in situatia in care intrebarea a mai fost pusa, imi cer scuze anticipat pt repetarea ei, dar nu am timp sa mai citesc.
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
manon spune:
![]()
fetelor, ingrijirea tenului poate incepe la orice varsta (dupa instalarea pubertatii), daca tenul o cere. ingrijirea poate fi facuta cu succes la domiciliu, fara mari cheltuieli si, dupa ce veti testa cateva produse, veti constata singure ce vi se potriveste si ce nu. nu intotdeauna produsele scumpe sau foarte mediatizate vi se vor potrivi. in plus, cremele trebuie schimbate la anumite intervale de timp si alternate cele hidratante cu cele nutritive (de noapte). pentru ten sensibil incercati cremele cu musetel (sunt ieftine si foarte bune). mi se pare absolut exceptional ultimul produs dove (crema hidratanta), ma rog, mi se potriveste mie. oricum, evitati cremele care contin parafina. va veti alege cu puncte negre. folositi din cand in cand cremele cu scrub, pentru curatarea temeinica a pielii (bunicile noastre se frecau cu malai si aveau tenul foarte frumos). si, neaparat, demachiati-va constiincios la sfarsitul fiecarei zile. tinerele cu ten accneic trebuie sa evite condimentele in exces si mancarurile grase iar, la nevoie, pot solicita unui laborator medical un autovaccin. sunt multe de comentat pe tema ingrijirii tenului. ma opresc ca sa nu va plictisesc. dar...fiti frumoase!!