Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 13
belnicol spune:
Oana, daca mi-ai da si o sugestie pentru un astfel de demachiant ar fi super. Ce vrei, daca nu ma pricep ...
nicoleta si matei
ange spune:
Ana Maria21,nu esti obligata sa si cumperi.Stii doar ca poti sa ceri sa testezi toate cremele si la final spui:.."merci.o sa reflectez si revin" si nu-ti tranteste nimeni cremele peste ochi.garantat.
plus de asta la final o sa primesti zambete si "va asteptam cand sunteti hotarata".Incearca si ai sa vezi ca nu vorbesc aiurea.
Nu are de ce sa-ti fie rusine.Nu te scot aia cu matura afara din magazin chiar daca le-ai dat tot raftul jos plus o buna parte din depozit![]()
Teolina spune:
Oana, vreau sa te intreb ceva: din cate stiu, la 28 de ani, ten mixt-gras, nu as avea nevoie de crema nutritiva de noapte, ci doar hidratanta. Ce zici, e ok doar hidratanta noaptea?
Mara, cum este crema hidratanta de la Elmiplant, cea din noua gama fara parabeni? E usoara, apoasa sau e mai grasa?
Multumesc!

Ana-Maria21 spune:
Nu stiam mai Ange si eu fiind cateodata rusinoasa mai ales in magazin nu am indraznit sa ma duc ca m-as fi simtit penibil sa se uite urat la mine.Da o sa ma duc daca zici ca pot.Multumesc esti o draguta.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Crinia spune:
Ana-Maria, eu te-as sfatui sa te duci si sa-ti testez si pielea. Caci eu din aceleasi motive nu am fost cind eram in Montreal. Jean-Coutu fiind la doi pasi de casa, si acuma cind am apelat la vreo doua farmacii din Waterloo, vroiam sa-mi iau crema de la Vichy sau Avene, sau Roc nu aveau tester. Doamnele in cauza nu prea m-au ajutat, caci nu stiiau ce sa-mi dea sau pentru piele uscata sau pentru piele deshidratata sau pentru rosata... Insa mi-au dat doua esantioane de Vichy Termal Fix 1 (care nu a avut nici un efect-rosata pe obraji e la locul ei, pielea se cojeste si e uscata) si Normaderm. Cel mai interesant este ca atuncea cind le aplic pe fata pielea ustura. Nu stiu care ar fi explicatia. Iata asa...
Acuma imi pare rau ca nu am facut la timp testarea pielei, dar la cosmeticiana costa...
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Ana-Maria21 spune:
Pai da mai Crinia ma duc dar unde?La cosmeticiana nu?O sa incerc eu sa ma duc.Multumesc mult la toate fetele.Eu as si o problema cu tenul ca am vase de sange sparte pe fata si imi e cam frica sa ma dau cu mai multe creme.In tara ma dadeam cu Doina(demachiant)dar din acela alb si era super bun pentru tenul meu dar nu stiu ce a fost in capul meu ca nu am luat mai multe din tara.Asta e sper sa gasesc si aici ceva bun.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by Teolina
Mara, cum este crema hidratanta de la Elmiplant, cea din noua gama fara parabeni? E usoara, apoasa sau e mai grasa?
Teo, e nu e atat de usoara precum speram eu, intra mai greu in piele comparativ cu cea pentru ten gras Bioten, dar nici nu este pentru ten gras, ci pentru ten normal-mixt. In afara de asta, imi place, pielea arata bine, doar ca se ingrasa mai repede ca inainte.
ange spune:
Ana Maria,eu am folosit si folosesc "normaderm" si sunt tareeeee dezamagita de gama asta
spun ei ca in 4 sapt. se duc si mama lor de pete si imperfectiuni si tot! pe naiba! parca am pielea mai iritata decat inainte.Sunt foarte suparata pe ei![]()
am zis sa o folosesc 4 sapt. asa cum spun ei dar ma indoiesc sa apara vre-o ameliorare pe ultima suta de metrii...
Ai incercat "biopur2 de la biotherm?
Mi se pare o gama tare buna.Inainte de "normaderm2 asta am folosit si din zi in zi am convingerea ca ma voi intoarce la biotherm.