Sfaturi practice pt fete frumoase

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cremele antirid se folosesc incepand cu varsta de 25 de ani, pt ca e mai usor sa previi decat sa tratezi.
Incearca si cu tratamente naturiste. Daca ai tenul uscat o masca cu galbenus de ou cu ulei de masline face minuni.
Pentru prevenirea ridurilor de expresie eu folosesc crema contur ochi de la bodyshop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ca si crema antirid iti recomand Revitalift de la L'Oreal. Eu folosesc Revitalift night si e foarte buna. In plus nu e grasa si se absoarbe rapid in piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delutza spune:

Mara76 iti multumsc pemtru raspuns dar asi dori,daca nu te suprei si ne permite adminitratia acestui forum, sa-mi spui cate ceva despre preturi,''mica atentie''etc.Nu vreau sa merg acolo, asa nepregatita.Iti multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Fetelor mai sunteti pe aici..... vin din nou cu o intrebare, sper ca nu ati deschis alt subiect: folosesc de ceva vreme (cam un an si ceva) samponul de la L'Oreal ptr. par vopsit si in ultima oara cand l-am folosit am facut matreata, urasc lucrul asta, ca pana acum nu am facut si nici nu am avut. Ce sa fac? Un sfat!

Georgiana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinapetresc spune:

Te sfatuiesc sa incerci un tratament cosmetic intr-un salon pe de o parte si pe de alta parte exista o masca pe care eu o folosesc cu succes acasa si ma ajuta fff mult sa scap de ele insa din pacate din cate stiu o gasesti tot in saloane - este profesionala si nici nu stiu exact daca o vand pt ca mie cosmeticiana mi-a vandut-o pe sub mana cica se numeste Hydro-intensive Mask de la Bruno Vassari.
Incearc-o si daca e ok asa cum e si pt mine te felicit. Chiar sunt curioasa daca si la tine functioneaza!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by delutza

Mara76 iti multumsc pemtru raspuns dar asi dori,daca nu te suprei si ne permite adminitratia acestui forum, sa-mi spui cate ceva despre preturi,''mica atentie''etc.Nu vreau sa merg acolo, asa nepregatita.Iti multumesc anticipat.

dinu

Ahaa , deci de-ata am fost eu intrebata cum am venit "asa nepregatita"
Nu duci nicio atentie , platesti consultatia daca e privat , iar daca nu spui un "multumesc" si gata.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput