Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor ! Va multumesc tuturor pt. sprijinul moral si aprecierile la adresa pozelor .
Astept si eu sa rasara soarele si pe strada mea ca se pare ca dam din lac in putz toate parca vin una dupa alta dar sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa trecem peste toate.
Maraki chiar am vrut sa-ti zic ca mie mi se pare ca Angelo seamana cu tine in majoritatea pozelor zic eu .E un scump oricum , a crescut tare frumos si este tare expresiv
Eu mi-am dorit mult ca bebe asta sa fie fetitza dar acum mor dupa flacaii vostri toti unul si unul
Vreau sa te intreb daca tu ii amesteci piereul de fructe si cu alt ceva ... cereale de exemplu ?
Denisa petrecere frumoasa si sa va iasa totul cum va doriti !
Irina ma bucur ca ti-ai mai revenit din sperietura si ca Mario nu mai are vineteala la gurita , sa de-a Domnul sa nu mai apara si sa fie ok
Referitor la dormitul pe burta aici nu se recomanda asa ceva, cel putin mie de cate ori am fost la dr. m-i s-a atras atentia sa nu o culc niciodata pe burtica , eventual cate 10 min ziua cand e treaza si sub supravegherea mea.
Am mai citit la voi ca ziceti ca nu e bine sa tinem bebeii in fund la varsta asta ... pai eu ce sa-i fac ca nu mai vrea sa stea culcata atunci cand e treaza, daca o tin in funduletz vrea deja sa se ridice mai sus cum o las intinsa in pat sau pe paturica de joaca parca o pun in apa oparita asa tipa Aseara m-a disperat efectiv, voia sa o tin doar in sus , nici in fund nu mai voia , doar sa o tin de sub brat ca si cum ar sta in picioare , cum o ridicam cum radea cu chiote , daca incercam, sa o asez jos urla de ziceai ca o taie careva ca sa nu mai zic ca daca se vedea lasata i-si infingea mainile in parul meu si mi-a smuls efectiv vre-o 2 pumni de par... in stilul asta raman cheala in 2 sapt.
Fetelor i-mi cer scuze ca nu va mentionez pe toate in mesajele mele desi ar trebui , dar sincer cand ma apuc de scris nu mai stiu care si cum , si ce am de spus , se face noapte totala in capul meu se pare ca l-a mine s-a atrofiat si ultimul neuron
Oricum va si i-mi sunteti dragi toate .
Oana de
INGERASII MEI
monica70 spune:
Ceau gagicile,noi am fost o ora pe afara,cu caruciorul,evindent in trei,cu mami cu tot.Eu nu prea aveam chef ca mi-era somn,dar m-a luat pe sus ca cica-s palida
A dormit bambilici,iar cand ne-am intors s-a trezit,dar a stat cuminte,mai ales ca i-am dat "acoperisul" deoparte sa vada primprejur si cand a inceput sa se foiasca am ridicat-o si la 30 de grade si a fost super ok,cred ca ar mai fi stat! A fost cald,soare si ceva vant pe unde am fost (prin cartierul de case),doar printre blocuri erau vantoase si mai ales la umbra, asa ca ne-am limitat traseul pe acolo.
IRINA imi pare rau de Mario ca nu-l mai lasi pe burta,mai ales ca-i placea atat! Eu peste tot am citit ca trebuie pusi cel putin 10 minute pe zi si pe burta,noi chiar am inceput operatiunea...ca trebuie sa-si dezvolte muschii si isi tine fain capul! Ba chiar a dormit de cateva ori aproape o ora asa,eu zic ca n-are nimic asta cu vinetiul ala! Pe ce organe apasa?
TEOLINDA tu mai lasi papanasul pe burta?
MARAKI am vazut ultimele poze si tot am belit ochii sa-mi dau seama cu cine seamana Angelo,cam greu.....parca putin cu fratelo si mai mult cu taticu' ... poate o idee si cu tine,dar in nici un caz asa cum iti seamana Roxana! Cert e ca e dulcic tare,ca o fetitza!
MONI care DIANA (01.01.2006)
dana_ene spune:
Multumesc si eu pentru aprecieri .
Fetelor, eu saptamana asta i-am facut vaccinul de 2,5 ani Oanei. A fost nasol ca la varsta asta pricep mai multe, a si durut-o piciorusul vreo 2 zile, dar bine ca a trecut.
Roxanei i-a facut saptamana trecuta D3 injectabil, fiindca fontanela e cam maricica.
In rest ele sunt bine amandoua.
Oana o iubeste pe surioara ei, spune ca e "Loxanica mea". Au aparut insa si dovezi de gelozie:
- daca o tin pe Roxana pe umar sa ragaie, Oana vine si se aseaza pe celalalt umar
- daca o legan pe picioare pe Roxana, imi cere sa o legan pe ea, cu toate ca Oana n-a fost leganata pe picioare si nu-i place
- daca vede ca o pup pe Roxana, vine si-mi cere sa o "iubesc pe Oana"
...
Bine ca sunt macar sanatoase.
Si eu am dat jos destule kilograme, nici nu se putea altfel
-----------------------------------
Am vorbit cu Astery la telefon. Din pacate i s-a stricat laptopul si nu mai poate intra pe forum. E bine si ea si Razvan, sper ca zilele urmatoare sa ne intalnim si apoi va mai dau vesti despre ei.
------------------------------------
Va pup, ca plange taaaaaaaaaaaare domnisoara mica...
Fug !
Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
BOMBO si noi avem mari probleme in domeniu ca si Dia vrea tot timpul in fund,azi se prapadea mami de ras ca se tot chinuia sa se ridice singura si ea isi ridica in acelasi timp si picioarele si capul noroc ca are caruciorul pozitia aia la 30 de grade,ca doar culcata nu sta s-o pici cu ceara!
A! Si sa vedeti ca am pus azi muzica si am dansat cu ea in bratze pe Wonderful Life (nu cred c-am scris bine ) a ramas inlemnita cu ochii mari in ochii mei si cu guritza cascata,in extaz,mai-mai ca la baie! La urmatoarele melodii a inceput sa studieze camera din zbor...Deci am mai gasit o metoda de calmare in caz de circ Deci merge faza cu SALSA,mai DENISA!
dana_ene spune:
Bombonico, am vazut pozele de la botez. Ce bine arati . Iar Jasmine e minunata!!!!!!!!!!!!
Maraki, nu stiu sa-ti spun cu cine seamana puiul, dar e taaaaaaaare scump .
Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
DANA vezi ca nu mai esti balantza dezechilibrata...acum ai doua bomboane care te echilibreaza
maraki spune:
Mamicutelor multumesc pt. aprecieri
Bombon nu i-am combinat cu nimic piureul de fructe, cereale pun in bibe cu lapte...
Dana o sa-i treaca Oanei si faza cu geloziale incearca pe toate pana se satura Roxanica chiar ca seamana cu eape amandoua!!!
Monica si restul fetelor, dati-mi si mie va rog o idee de titulatura Am acumulat puncte si pot sa o schimb dar nu am nici o idee in cap
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
MARAKI ar fi interesant "Capra cu trei iezi" dar tocmai am vazut ca asa o "cheama" pe una ,deci ma mai gandesc si te anuntz!
maraki spune:
Monica pai din 3 iezi a mai ramas unul, ceilalti doi s-au transformat in tap si capra
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
Important e ca nu i-a papat lupu' (sau vreo lupoaica ) ... inca!