Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI ar mai fi "MAMILOI DE BAIETZOI" , "MAMICA DE PAPUSHICA" sau "MAMICEL DE PAPUSHEL" Astea-s mai impersonale dar merg Sau ... "am un papushel supercumintzel" ... n-am inspiratie azi

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello gagici,

Dana ti-am vazut printesele, sunt frumoase amandoua si seamana cu tine. Lasa ca e normal sa fie un pic geloasa Oana, ca altfel nu ar fi gagica adevarata. Oricum e mult mai bine decat sperai, mai stii ce speriata erai de reactia ei? Si situl mamicilor e foarte reusit, noi toate iti multumim!
Maraki stiu eu ce titulatura sa-ti pui... three times a lady! ca toti copii tai sunt frumosi ca tine!
Monica pai bine ca ai mai iesit din casa, are dreptate mama ta, nu poti sa stai numai in casa ca nu e sanatos!
Bombo vad ca ai fata cu personalitate... vezi sa nu te lase fara par!
Pisoi multa bafta la gasit camera!
Catalina ce ai mai vazut in mall?

Fetelor azi a venit mama cu fratello la mine (are 18 ani) ca sa o vada si el pe Carla. Si nu va spun cu ce siguranta a luat-o in brate si ce bine o tinea! Dar ce sa mai zic de fiica-mea care din niste super-urlete la frati-miu s-a potolit brusc si se uita la el cum se stramba si a tacut vreo 20 de minute! Pai la noi in brate nu tace niciodata asa si nici nu se uita atata la noi, orice am face! A fost culmea... frati-miu e total.
Si daca tot a venit mama am iesit si noi singuri in Plaza si de data asta am fost mai relaxata, nu am mai sunat intr-una. Am mancat la chinezi si mi-am luat si vopsea, dar va fac surpriza cu culoarea...
Evident am gasit-o urland, cred ca pt ca nu a facut kk de ieri de la pranz... i-a bagat mama juma de supozitor si s-a kkt numai supozitorul. Asta e, o face ea candva. acum a a dormit si ma gandesc daca sa o las sa doarma sau nu ca e cam devreme si ma seaca la noapte. Cred ca o mai las un pic si o scol.
Ioana ziceai ceva de cum se pupa tigarea cu alaptatul... fii sigura ca daca l-a durut burta era de la apa minerala, nu de la fumat, ca doar ai fumat doar 2 tigari. Nu se pune. Nu vreau sa te incurajez din contra daca nu ai fumat atata timp nu fii fraiera si lasa-le de tot. Uita-te la mine, tigarile sunt un blestem si nu pot sa le las orice-ar fi!

Haideti ca vorbim mai tarziu fetelor, pupici la toata lumea!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna seara....am fost si noi afara din Buc de la 11 la 17...la intorcere am oprit la mama care a verificat sinii si a pus concluzia ca Fulga e in agonie...asta o stam si io, dar ziceam ca daca ia in greutate cit de cit si nu urla nu-i problema..i-am dat sa suga nitel la mama acasa si cind am venit acasa m-am bagat in cada si i-am pasat-o lui Dan..a urlat intr-una de nici baia nu mi-a priit..cind am iesit din cada mi-am zis ca i-o fi foame...cum pe Fulga nu ma puteam baza i-am facut 60 praf pe care l-a lipait in citeva minute..apoi mi-am adus aminte ca mai aveam 80 muls si i-am dat, dar nu a vrut decit 40..uff..sper ca macar la masa de noapte sa ramin in exclusivitate cu lapte, ca la restul, daca nu se imbunatateste situatia sigur urmeaza completare. Ne-am kk greu si abia spre seara desi ii pusesem de dim supozitorul...am facut cam apa chioara, cu f.putine grunjuri semn ca nu prea papam bine!
Janina in mall nu am vazut decit cartoful pe care l-am papat, ca eu fac cu carutul cam 45 minute dus, tot atita intors si trebuia sa ma misc repede sa nu plinga de foame!
Teolinda am retinut..cind se mai umple de "singe" la botic o sa-i trag o sedinta foto!
Noapte buna si pe maine!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Vad ca ii mai dai Biei si lapte praf. Pe mine ma zapaceste mama sa nu-i dau ca daca se strica la burta sau daca apoi nu mai vrea lapte decat din biberon. Ai avut probleme de genul asta? Si ce fel de lapte ii dai?

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi din oras si am papat.
Tati s-a dus la o cina cu niste italieni asa ca sarim peste baita azi. eu nu am chef sa-i fac.
Deci Maraki si Bee au pus poze. le vad si revin.
Irina ma bucur ca se simte mai bine Mario.Doamne ajuta.

Cine a luat batista bebelusului????
E buna, merita banii????

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova Referitor la cocarde. La botez se pun in piept invitatilor (cred ca la biserica) o cruciulita cu o fundita. Acum nu stiu daca e o chestie de Bucuresti sau... Mai intreaba fetele, ca nu stiu ce sa-ti zic. Eu asa stiu.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Bee, Ana e o dulce si o grasuna. Nu te cred ca nu mananca.
Maraki, Angelo nu mai am cuvinte, ce mare si frumos este!!! eu habar n-am cu cine seamana. Cred ca tu bati recordul la poze.
Anda am fost la Varuna's. Floarea aia costa 642.000 lei vechi. este o floare care are o albinuta prinsa si daca o apesi canta si se lumineaza, nu???? Adresa de pe cartea ta de vizita este de la depozit, dar de acolo se ia numai en-gros. Deci tot din magazin trebuie luata. Te gandesti si-mi spui daca vrei sa o cumpar. Nu stiu cat costa pachetul sa o trimit prin posta. Ca la Bucuresti nu stiu pe nimeni sa mearga, ba pe cumnata, dar numai in mai.
Moni deci ai scapat de CM?
eu astept acum pe la sf. lunii sa vad, daca a fost Cm sau nu.
Anasebe mersi de raspuns. eu nu am auzit de asa ceva la noi in Ardeal.cred ca difera de regiuni. nu mai pun asa ceva.
Am auzit ca trebuie moasa, care sa-l duca la biserica. Parca Moni a avut asa ceva.
Saracul de el nu are nici nasa, si mai trebuie sa gassim si o moasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Anasebe, eu n-am auzit in viata mea de faza cu cruciulitele si cocardele....pe la noi nu cred ca e obiceiul. Oricum, eu nu prea am fost la inaltime la botezul lui Razvan, adica l-am dus la biserica, l-am botezat si dupa aia la restaurant. Daca era ceva de facut mie cu siguranta mi-a scapat, ca eram mult prea ocupata sa ma cert cu ta-su, asa ca nici nu mi-a priit cum trebuie crestinarea baietelului meu.
Fetelor, in privinta baitei, eu sunt mult mai constiincioasa cand suntem doar noi 2. Nu am ratatat baita in nici o seara, spre deosebire de unele seri cand e Cristi acsa si ne e lene.
Maraki, eu ma gandeam la titulatura pentru tine exact cum spunea Janina dar varianta romaneasca, adica : De 3 X femeie

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Bombo, Moni, al meu nu prea vrea in fundic. cred ca e super saturat de statul in bouncer si cand il pun in patut sau in pat sau pe masa de infasat se intinde de numa.ii place sa stea dezbracat. mama ce rade si chiuie cand e gol.
Ioana poate Razvanel s-a simtit rau din cauza nicotinei, cine stie.
Cred ca nu scap de baita, ca a varsat si e plin pe par in spate, e tot intarit. asa ca... am de carat litri de apa, dar car pe rand ca nu am voie sa ridic inca.
Bee am si eu cadita ca a voastra dar pe albastru. Marco nu mai incape in ea, se impinge in picioare si da cu capul. Abia astept sa-l pot pune in fundic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare,mamicute...
Intru si eu scurt...ca sunt tare amarita....

...miine mergem la Budimex la spital...sa vedem care-i treaba cu buricutul Dariei...draga mamii...
S-a umflat nasol..si a venit doctora ei..care ne-a trimis iar la Neagoe..zicindu-mi ca e cazul de operatie...Sper sa nu..ca nu vreau sa aud....desi hernia ombilicala cik e simplu de operat...
Nu am mai postat...fiindca fata mea a fost mai agitata...am stat cu ea in brate..la greu....acum am facut si noi 4 kile...fara citeva grame..si deja o tin cu greu...
Asa ca nu va suparati pe mine daca am intrat doar sa ma pling pe umarul vostru...
N-am citit nimic din urma..si nici n-am timp acum..dar recuperez eu....
De mincat maninca haotic..ba 100..ba 70...ba 50...
Orele si le respecta cit de cit....
Hai ca va pup pe toate si toti bebelinii...
Tineti-ne pumnii sa fie ok...si sa gaseasca Neagoe dr un remediu...numai sa n-o operez....ca nu vreau sa aud....
A..am uitat sa va zic..am rezolvat si cu restaurantul..facem pe 7 mai botezul..la Intermacedonia...undeva la Piata Iancului..dragut restaurantul...Iar biserica...la Schitul Darvari...
Ma duc sa imi hranesc placintica..ca scinceste de foame..e ora mesei...
Va pup...
Noptik buna...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput