Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico nu-ti fa probleme twe intelegem. Doamne ajuta sa fie bine cu micuta ta placintica. Tin pumnii pe maine.

Acum cand pot sa stau si eu pe forum, ca nu e sotul acasa, nu e nimeni . Am zis ca fac baita la bebic, dar doarme de n-are treaba, pe burta. dar e aici langa mine si-l tot verific.
Ma chinui de o ora si ceva sa-i fac un album, am gasit un super programel si acum tot invart la poze. am facut coperta si prima pagina, dar mai am....

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, nu esti singura pe forum, mai sunt si eu pe aici. Ti-am trimis adresa de yahoo, probabil n-ai stiut ca sunt eu..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S

Giova, nu esti singura pe forum, mai sunt si eu pe aici. Ti-am trimis adresa de yahoo, probabil n-ai stiut ca sunt eu..
Ingrid S si Diana

PAI DE UNDE SA STIU iNGRID, SCUZE.
MAI TRIMITE-O ODATA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Vad ca numai timisorencele sunt pe aici la ora asta, sau ma rog erau.. Azi la noi au fost 24 grade la umbra si 30 la soare. Saraca Clara a transpirat toata in masina, iar cand ieseam afara era umpic mai rece decat in masina si batea umpic de vanticel, mi-e frica sa nu raceasca , nu stiam cum sa o imbrac. Cand am venit acasa am schimbat-o de toate hainele ca erau toate transpirate. Am fost la plimbare , pana la malul marii, la cumparaturi si apoi acasa. Am fost cumintele toata ziua, ne place la plimbare.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Uite si a 3-a timisoreanca.
ce fain!!! caldura!!! trimite si la noi.

Mergi la inceput

Pai parca imi zicea mama ca si la voi a fost destul de cald azi .
Doarme Marco ?

Mergi la inceput

Ana a fost frumos si aici, dar noi am tinut copilul tot in masina sau magazine de mobila. Parinti nebuni.Pe unde stau ai tai in Timisoara? tot vroiam sa te intreb, dar te-am prins acum.

Doarme Marco si trebuia sa-i fac baita. dar ciu-ciu.sper sa se trezeasca sa pape la ora 24, imediat vine si tat-su si la cuca cu noi.

Clara ce face?

Mergi la inceput

Gata, s-a trezit piciul.
merg sa-l spal nitel si pe urma papa.
, noapte buna.

Mergi la inceput

Mama cu fratele stau in Modern, iar socrii ( in ap in care stateam noi ) in Dacia.
Clara doarme acum, ca azi nu prea a dormit, toata ziua cum am fost plecati, masina a cam zdruncinat-o cam tare si nu prea a dormit. Asa ca acum doarme dusa.
Noi ne uitam la un film la tv , Insula misterioasa, a inceput la 22, 15 si va tine pana la 2.. Va fii 1 ora de reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia nu va intindenti ca si Constanta va pandeste

Mergi la inceput