Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana unde vezi Insila misterioasa? Pa ce canal? E adaptarea dupa romanul lui Jules Verne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tocmai voiam sa-i zic noapte buna Giovei, cand a aparut FBI-ul

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei Ana daca erai in tara erai aproape de mine, caci eu stau intre Aradului si Torontal, pe Orsova.
Pai ma asteptam sa apari Constanta, ca de cand te-am vazut on-line.

eu va las. ca plange tancul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Pe un canal spaniol, Antena 3. Nu cred, ca e , ca e cu monstrii

Mergi la inceput

Noapte buna Giova, asa ca suntem vecine . lasa ca ne vedem la iarna. Somn usor

Mergi la inceput

Bai eu sunt femeie serioasa...am facut treaba , m-am plimbat ... si de asta am lasat online sa vad cine ma cauta...si m-a cautat...cotea.
A deci ...ok . Nu e filmul care vroiam sa il vad si nici antena3 spaniol nu am ci doar antena 3 roman sau 4 parca. Acum cama gandesc chiar am vreo trei antene plus aia de pe bloc...adevarat fbi.

Mergi la inceput

Ma duc sa bag si eu Lost ca tot acolo am ramas...si mor de oftica ...dar nu am ce face...asta este...cate un pic , pic, pic...
Va pup si noapte buna la care mai sunteti si la cele cae ne pandesc( stiu ele care).

Mergi la inceput

Noapte buna Irina, si tuturor care mai sunt in umbra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hop-asa si Bucurestiul!

Deja cred ca ati fugit toate... dar nu-i nimic.

IRINA - ma bucur ca esti mai linistita si ca ai fost super harnicutza astazi

MONICA - eu am culcat papanasul pe burta si in seara asta. De maine... promit sa ii fac proba cu burta in sus ca vad ca e cam periculos ce zice Irina. Felicitari pentru plimbarica.

GIO - asadar asta seara ti-ai facut de cap. Sper sa nu te caute Clau pe forum sa te prinda cat ai scrissi sa te certe.
La Bucuresti, cruciulitele cu funditele le cumpara nasa nu mama... asa ca nu e treaba ta sa iti bati capul cu ele.

JANINA - pai cheama-l pe fratelo mai des pe la tine sa se ocupe de mititica.

MARAKI - De 3X mamica asta ca sa ajustez ce au zis fetele pana acum. Cand vad cate ii dai tu lui Angelo sa pape deja ma gandesc ca eu il cam aburesc pe fiu-meu cu sucurile alea. Sper ca dupa 6 aprilie sa mai introduc si eu si altceva.

IOANA - ce-ti veni sa te certi cu tati tocmai de botez? Deci daca esti singura acasa faci baita? Eu nu pot sa fac singura baita decat daca l-as spala in chiuveta.Asa ca Robert este prezent in fiecare seara la baita.

ANDA - sper ca ti-ai gasit camera si sa ne dovedesti asta.

Fetelor noi am fost la petrecere de la 17:30 pana la 21:00 iar papanasul a fost f cuminte si a dormit tot timpul... sau a stat cu ochii inchisi... el stie exact. II place muzica la maximum. O sa ii fac asa si-acasa cand vreau sa fac trebulici ca vad ca nu scoate un sunet.

In final va doresc noapte buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ati plecat toatea???

I-am dat sa pape, mi-a golit un san in 7 min., a inceput sa tipe l-am pus si la celalalt si a venit lapte putin. ma pipai, sanii fleasca. Am desfacut cutia de lapte praf, Nan1, nu-l vrea, sa vedeti cum scoate suzeta. am mai stat putin si l-am, pus la celalat san si a venit laptic. dar cred ca productia se imputineaza vazand cu ochii. ce ma fac??? nu vreau .
De maine bag la greu Galactogil.Doamne ajuta sa fie ok, vad eu dimineata.

Liliana ma bucur ca a fost cuminte Nicolas. V-ati distrat?
Clau uite ca nu a aparut si mor de ciuda, ca ma suna si-mi zice ca i-a zis unul dintre italieni, ca unde e sotia si bebele?Pai tampitii aia nu i-au dat de inteles ca putem merge si noi. L-a trimis acasa dupa noi, dar nu a mai venit.
Ana la iarna te intorci? de ce? definitiv?
Fbi-ul .

Merg ca am la ce sa meditez...la lapticul meu care e pe sfarsite....

noapte bune fetele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput