Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova, deci nu dormi ? Dar unde e Clau , la vreo petrecere ? Incearca sa bei vreo 2 litri de apa ,lichide ca sa ai lapte. SI eu ma cam chinui, mai mult de 1 l sau 1 jumate nu prea pot sa beau.
Nu, nu ma intorc, la iarna vin in vizita. Asta daca apucam anul asta

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau e la o cina cu niste italieni. M-a sunat acum 45 min., a zis ca bea cafeaua si vine. acum ma gandesc... cafea la ora asta... are de gand sa stea de veghe presupun.
Voi baga lichide la greu. stai ca incep de pe acum.ca tot n-am ce face.Niciodata nu mi-au fost asa de moi. acum vad ca s-au mai intarit.
Imi era mila de el, cand am vazut cum scoate biberonul din gurita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In noapte asta trecem la ora oficiala de vara.
Dormim mai putin.
Asa ca si eu in pat, ca oricum bantui de una singura.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gio, nu bantui singura, sunt si eu pe aici. Merci mult de tot ca te-ai uitat de floarea aia, da, asa arata, cum o descrii tu, am trecut si eu pe la magazinul unde am vazut-o si mi-au zis ca aduc marfa saptamana viitoare, asa ca vad daca o gasesc sau nu si cat costa. Daca nu o gasesc, iti trimit bani tie sa o iei din Timisoara si sa o trimiti, merci mult ca te-ai oferit sa faci asta.
Cu lapticul fii atenta ce am descoperit la mine: cum nu mananc prajituri imi scade productia! Pe bune! Daca mananc o prajitura sa zicem pe zi am o gramada de lapte, daca nu mananc deloc am lapte da' mult mai putin. Am mancat tiramisu mai devreme si sunt ca o vacuta productiva, dar ieri nu aveam mai deloc. Nici nu stiu ce sa mai zic, o fi ceva in dulciurile astea rafinate de incurajeaza productia. Nu vreau alte dulciuri decat prajituri, si d-alea de cofetarie, pline de calorii. Daca mai continui asa o sa slabesc la Pastele cailor!
Abia astept sa imi dea voie dr. sa ma apuc de sport, ca stau o ora pe zi pe bicicleta de fitness si slabesc io!
Daca ma stresez sau ma enervez iar imi dispare laptele, la fel daca sunt obosita, asa ca eu ce sa mai cred? Clar ca are directa legatura cu starea mea de spirit, cu starea fizica si cu ce mananc.
A, uitam sa va zic: ametitul meu de bebe nu vrea Humana, il vomita, Milumil mananca in sila, Nan nu am incercat, Bebelac ii place dar nu se omoara in schimb lui ii place la nebunie laptele ala de se da gratuit, pe bune, il mananca cu o pofta de se bat turcii la gura lui! Ce-o contine nu stiu, da' lui ii place. Ca v-am zis ca ii dau biberon cand plecam de acasa cu el si il apuca foamea sau cand suntem acasa si il doare rau burtica, ii dau lapte fierbinte si il calmeaza, asa ca eu cam amestec sanul cu formula, habar n-am cat suge bebe pe zi, ca n-am rabdare sa ii numar mililitrii pe care ii papa. Da' ia bine in greutate ceea ce e ok.
Apropo, uitasem: bebe al meu are 5700 si 59 de cm, l-a cantarit si masurat asistenta joi, cand am fost la vaccin. A zis ca e ok, se dezvolta bine si nu are nevoie de vitamine sau alte alea, plus ca mi-a zis sa nu incep inca cu diversificarea ca nu am de ce atata timp cat ia in greutate, daca-i diversific de pe acum risc sa invat copilul sa manance mult si sa devina supraponderal.
Liliana, n-am gasit nici o camera care sa ii placa cusurugiului de sot al meu, asa ca mai cautam. Sper sa ne luam odata ca m-am saturat! Banuiesc ca intr-o saptamana o aveam, cel putin asa sper! Promit ca pun poze cum mi-o iau. Am vazut noi azi un Canon, misto, dar nu avea slot de memorie pentru poze, ca sa fac poze trebuia sa le iau de pe banda si era super complicat si pierdere de timp. Asa ca sper sa gasim ceva cum ne dorim.
Mai aveam si eu o intrebare: fetelor, cat costa un botez? Adica inchirierea salii, meniul etc. La un restaurant fara fite. Ca noi habar nu avem cum sa facem cu botezul asta si nici de cati bani ma trebui sa dispunem.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..Bia a dormit bustea, cam dela 20 la 3:30, cu o mica pauza cind i-am facut baie si a supt de 2 ori din tita..taicasu a retinut "bine" sa programeze alarma la telefon, numai ca in loc de 12 noaptea, a pus-o sa sune la 12 ziuaasa, ca vrind, nevrind, Bia a facut o pauza de 7 ore...prima de pina cum..nu va zic ca la 3 a bagat la greu sin, si a dormit pina la 8 varianta oficiala 9, cind a supt 110 si i-am facut praf 30 de proba si la lipait..am reusit sa o scot cu ter,mometru de dim. si acum erau ceva grunjuri, se vede ca a fost bun 60 praf de ieri..acum la 12 o sai dau 15 ml de suc morocovi + nitel suc de mere(primul) amestecat, ca prea e constipata, asa ca voi creste treptat sucul de mere si i-l voi da amestecat pina ajung la 15 ml mere+morcov, apoi cresc iar cantitatile de suc...poate rezolvam si cu constipatia asta..
Ana Sebe, Bia a papat de la inceput bine si praf, pentru ca abia in a2-a sapt. de la nastere a inceput sa traga singura din sin..apoi a urmat o perioada in care i-am dat sin +60 praf/zi, apoi vreo luna exclusiv sin iar acum sin+completare..deci nu mi-a refuzat sinul cind a papat din bibe si nici nu s-a stricat la burtica..

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Catalino, vezi fata mea sa nu-i pui mai mult de 2 picaturi de suc de mere in ala de morcov, ca poate dereglezi fata si nu mai face "grunjuri"!

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata fetele! Mie aseara nu mi-a mers net-ul ,azidimineata la fel ...asa ca am sunat si mi-a dictat o tanti prin telefon alte setari,vad ca oricum n-am pierdut mare lucru
Diana a dormit de dupa baie 21,15 pana la 5,30 ,nu va explic cum imi aratau la ora aia A papat si a mai tras somnic pana pe la 10-11,cand iar a papat dar cu circ
Si am mai umplut si 100 ml pentru congelator,ce sa fac daca era mai mult decat poate ea papa?
In rest azi plecam cu bunicii sa-l vizitam pe celalalt bunic,ca n-am fost inca la casa niciodata cu Diana...Si mai mergem si la vara-mea (moasa ei...) ca sta tot pe acolo.Numai sa fie timp frumos,acum e soare inca,sper sa tina!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Moni, in sfarsit!
Mercic de PM

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am si eu o intrebare: cand ati inceput cu sucul de morcovi, ca fetitza are 2 luni si pediatra mi-a recomandat sa-i dau cateva picaturi zilnic, pana ajung la 30 ml. Am citit pe net ca nu e bine sa incepem prea devreme cu diversificarea, pt ca slabeste aportul de Ca in organism, copilul papa sucul si nu mai mananca o masa de lapte. Voi cum ati facut?
la toate fetele si bebelushii vostri!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ingrid eu am inceput la 2 luni jumate (din cauza problemelor digestive) dar se recomanda de la 3. Nu stiu daca inlocuieste o masa ca al meu papa acum 60 de ml si tot papa lapte, e drept ca aman masa de lapte cam cu o ora ca altfel.

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput