Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
FETELE mi-a raspuns o tipa la chestia cu FITZELE ASTEA LA SUPT si cica asa a patit si ea cu fata de la trei pana la cinci luni jumate a tinut-o tot asa si zice ca s-a documentat si exista .......GREVA SUGARULUI
De asta ce mai ziceti?
DIANA E IN GREVA!
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Gata l-a papat ca pe nimik si acum astept si eu sa treaca 1 ora ca sa ii dau papa...noroc ca am si un robot care separa pulpa de suc, ca e super..dintr-un morcov amarit a iesit cam 50 ml suc...e super..pai robotul cu M dupa ce a costat o gramada de bani nu face suc, pe cind asta, amaritul mult mai ieftin, o face..! Ioana crezi ca sunt sanse maei sa dam in kk snur ca am pus si o lingurita mica de suc de mere in 15 ml. morcov??
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
T_Ioana spune:
Fetelor, dati-mi voie !
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Moni am trait sa o aud si pe asta...inseamna ca peste 14-15 ani ne impuscam....GREVA ADOLESCENTULUI
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Neatza!!!
Anda cam tarzior ai aparut, ca eu am plecat la . Cam cat vreti sa cheltuiti pe o camera. Noi am luat una beton, dar fff scumpa.Tu vrei camera video sau pt. poze?
Vezi tu cu floarea aia. si ma anunti.
Cat priveste cu dulciurile, eu le-am redus, ca am pus 2 kg pe mine, si am o burta de zici ca sunt in luna a 5-a.
Chiar vreau sa-,mi comand Sauna Slim de la Tv pt. burta si cu 1 aprilie cura de slabiire. Daca mi-a zis Clau ca m-am ingrasat, e de rau.
Marco mi-a papat de la san, i-am fauct si lapte praf dar nu l-a vrut. acum la masa de la ora 16 incerc cu bibe prima data sa vedem daca ii place laptele sau nu. am vazut ca e Nan din ala cu fier, poate de-aia, ca nici mie nu-mi place.
Merg sa pregatesc masa si o taiem in oras ca e frumos si cald.
Moni, Greva bebelusului!!!!Cred ca si al meu o face.
Cata, Ingrid, Ioana,Irina si celelalte si duminica placuta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
neatza fetele
eu am avut o noapte cam alba,ca dani tare s-a mai plans de durere de burtica.e constipat acujm,l-am stimulat de 2ori cu termometrul si nik.asa ca m-am cam plimbat cu el prin casa azinoapte.plus ca regurgita si se inneca intr-o veselie...bineinteles ca a dormit pe burta ca pe spate am incercat ,dar nu-i chip.tresare,isi da pumni in cAp,si somn nik.ne-am chinuit asa o ora...
eu am fost ieri la spital m-au chinuit pe la chirurgie cu niste ace direct in abcesul ala,n-a iesit nik.m-a durut rau,dar nu stie nimeni ce am.mi-a dat paracetamol si sa ma duc la dr de familie...concluzia-formatiune tumorala,dureroasa,dura si fluctuanta pe fesa stanga,spre interior...
va pup pe toate,o zi buna
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Ingrid S spune:
Mersi Ioana, chestia este ca am schimbat-o si am observat niste pete rosii pe burtica, ieri inca nu le avea, de unde trag concluzia ca a facut o alergie de la tampitul asta de suc de morcovi. Nu-i mai dau, o sa astept pana la 3 luni, azi mi-a mancat f. prost dupa suc si a urlat non-stop de durere la burtica. Asa ca...nu mai ascult eu de pediatra .
Ingrid S si Diana
J G spune:
Mirela cee? Sper ca glumesti?? Nu trebuie sa faca mai intai niste biopsie ca sa dea verdictul asta? oricum nu te speria ca daca e chiar asa, depistat la timp se opereaza si scapi! Dar Doamne fereste!
Moni GREVA? Te pomenesti ca au si SINDICAT si noi nu stim!!
J si Carla (05.02.2006)
mirela10 spune:
JG,nu ma sperii asa repede,ca m-am convins cum sunt medicii pe aici.ce mai face bebelina,e cuminte?
INGRID,poate s-a irirtat de la pampers...zic si eu...
MONI,a papat diana?am vazut ca la mamaicile de nov dec mai toate se plang ca fac bebelusii figuri la san.important e sa insisti si s pui grevista la punct
TEOLINDA,ceva succese cu dormitul pe spate?
IRINA,CUM mai e mario?ce ispravi a mai facut?si filmul de care zicea ana,era adaptare dupa jules verne,ca am vazut cand a scris(doar atat am reusit sa vad din film)
ANA,deja la mare?cred ca o sa venim si noi la vara vreo 2 zile
GIOVA,ce mai zice marco?aseara ai bantuit pe la schimbul 2...de aia nu esti prezenta azi?
PISOI,baga mama prajituri sa dai la baiat la`ptic dulce
MARAKI,DENISA,NICO,CATA IOANA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)