Vile Impact - impresii(8)
Raspunsuri - Pagina 5
vlad_13 spune:
pai si pe unde ar traversa emil racovita? pe deasupra? sau de bine ce-o asfalteaza acum, o demoleaza cand s-o face autostrada?
panda2005 spune:
Parca la jumatatea distantei intre calea ferata si Global se vede trasat un inceput de sosea. Voi ce credeti?
panda2005 spune:
De cite ori trec pe linga viitoarea strada mai mult de un buldozer care sta nu se misca nimic.
O sa ocoleasca lacul si pe urma se va indrepta spre padure?
panda2005 spune:
Am inceput sa primesc niste facturi pe care scrie plati in numele clientului.Am sperat sa fie ceva legat de racordarea la gaze dar nu scrie nimic in sensul asta pe facturi?
Modalitatea de expediere si primire a facturilor este absolut originala - lipite pe usi.
Ultima factura are termen de plata 15.07.2006 si am gasit-o pe 18.07.2006.??????
La Domus platiti separat conectare la gaze ? (deschiderea contractului pe numele vostru?)
vlad_13 spune:
da, la domus platim separat conectarea la gaz, vreo 18 milioane
autostrada pana la urma trece mai departe...
strada popasului, spre andronache, e facuta frumos si asfaltata doar pe o banda, pe cealalta banda e jale, nu stiu cum se procedeaza daca vin doua masini din sensuri opuse, ca nu au loc
Guestus spune:
Am vazut eu la TV un cartier in Buc de zici ca era in fisia gaza.
Vorbeau ceva de o firma de leasing...ce a dat faliment...si blabla...d"aia cica nu pot sa construiasca. Ala este faimosul Impact sau nu? Faceti si voi o poza la zona...sa vedem si noi cum arata. Promit ca nu ride nimeni...
panda2005 spune:
Cartierul ala jalnic nu era facut de Impact. E un cartier cred din zona giulesti construit de Energico cred. La ei situatia e mult mai naspa. La noi in Impact e de vis fata prin comparatie cu ce este acolo. Repet, prin comparatie.
Sper ca anul viitor sa arate bine tot cartierul.
Pina nu se finalizeaza toata lucrarea e cam muklt praf.
emilyjeuly spune:
am contactat si noi firma Impact pentru o casa in complexul Azur, de 100 m patrati locuibili si 100 curte! stie cineva sa imi spuna daca se merita sau nu? am citit cam tot ce ati scris voi pana acum si vad ca parerile sunt impartite! multumesc!
Emily
Poze nunta
Mireasa de 15 iulie