Vile Impact - impresii(8)
Raspunsuri - Pagina 6
anda141 spune:
Cine mai are casa/apartament la Domus? Eu sunt una.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
melchiot78 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Am vazut eu la TV un cartier in Buc de zici ca era in fisia gaza.
Vorbeau ceva de o firma de leasing...ce a dat faliment...si blabla...d"aia cica nu pot sa construiasca. Ala este faimosul Impact sau nu? Faceti si voi o poza la zona...sa vedem si noi cum arata. Promit ca nu ride nimeni...
melchiot78 spune:
complexu domus pipera este super casele sunt mari si au fost foarte ieftine cam 600euro/mp , complexul din giulesti este al firmei Energico un gunoi arata ca in avganistan si firma Energico este patronata de un escroc Mircea Popa care impreuna cu Mts leasing au pacalit oamenii. Asa ca daca vreti sa vedeti "complexul din rezidential din giulesti" faceti si niste poze si punetile pe net sa radem de escrocul Mircea Popa si sa plangem pentru cei care au contractat acele case care nu exista
anda141 spune:
Vreau sa va spun ca m-am mutat de aproximativ 3 saptamani in cartierul Domus si sunt foarte multumita .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
madade spune:
anda141, cat faci pana in centru / Piata Victoriei de exemplu / dimineata sau seara?
multumesc.
anda141 spune:
Cat faceam si panaa cum din Voluntari, ca stau in Voluntari, depinde de cat e de aglomerat. Nu fac mai mult ti-am zis, pentru ca pana sa ies la strada principala fac 2 minute, de acolo incepe traficul obisnuit. Pot sa ies la Voluntari, sos, Stefanesti daca stii zona, sau pot sa ies pe la Mobexpert in Pipera.
Ti-am zis depinde de trafic, insa traficul aglomerat incepe din Colentina, asa ca ..nu ma influenteaza deloc faptul ca vin de la cartierul meu.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Miramar spune:
Apropos de trafic - eu nu stau nici in Domus nici in Impact stau insa in Pipera mai incolo - Drumul Potcoavei care incepe cam dupa biserica la stg. Abia m-am mutat de mai putin de o luna. Inainte stateam in Colentina - unde de vreun an e o aglomeratie de nedescris - si nu aveam decat 2 posib. ori sa strabat toata Colentina, ori sa o iau prin Fundeni - unde tot anul s-a lucrat la drum/pod. Ambele variante - haos. Acum de-aici am mult mai multe variante si ma descurc mult mai bine cu traficull. Sg. problema este seara intre 4.30 si 8.30 nu se poate iesi din Pipera decat f. f. grau. Dar e ok, caci eu abia vin de la servici in jur de 7 seara, iar daca vreau sa fac ceva in oras ma duc direct de la servici nu ma duc intai in Pipera si abia apoi in oras. Asa incat - alll in all mi-e muuult mai bine aici
anda141 spune:
quote:
Originally posted by madade
nu stiu zona deloc, chiar de asta intrebam...
mai mult de 30 minute de obicei?
Daca e vreun blocaj ,faci si o ora pana la UNIREA, altfel cred ca aprox.30 minute..
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert