Vile Impact - impresii(8)
Raspunsuri - Pagina 4
monira spune:
Intrebare: Mai este cineva din Ploiesti care a semnat deja contract cu Impact-ul pentru cartierul ROUA?
Noi asteptam predarea casei si vad ca inca nu au terminat lucrarile la utilitati (gaze, canalizare) si nici nu stiu cand le vor termina.
paulmare spune:
da ? la mine le-au pus din octombrie 2005 =))
oct nov dec ian febr martie apr mai
cel putin 8 luni mai ai de asteptat :)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by vlad_13
casele de la impact se livreaza cu gradina cu pamant gata pt plantat?
Noul proiect este ca la castelele medievale....cu apa in jurul casei si voi treceti pe o punte. Crocodilii ii cumparati pe banii vostri.
panda2005 spune:
Nu voi receptiona casa la sfirsitul lunii mai.
Nu stiu de ce nu ma mir!
Sa sper pt sfirsitul lunii iunie?
Pt ce mai au de facut in ea eu as finaliza-o in cel mult doua zile.
Lor le trebuie trei saptamini?Sper sa nu fie trei luni
vlad_13 spune:
ati mai auzit ceva de viitoarea autostrada buucresti brasov? cica ar trece chiar pe langa azur/ domus si padurea andronache, oare e posibil asa ceva?
a_trufasu spune:
da, este posibil. traseul avansat de autoritati este sos petricani, pana la calea ferata, apoi dreapta pe langa calea ferata, pe langa valea saulei, domus si trece pe langa padurea andronache spre centura.
poate va fi o fericire pentru unii si un blestem pentru altii. vom vedea. oricum domus este foarte aproape de autostrada. in legatura cu str popasului: au ajuns cu pregatirile de drum pe o banda pana la liziera padurii (primul strat de asfalt) si mai au 100 m cu pregatiri generale pana la colt cu domus. lucreaza incet, prost dar sunt sperante sa mergem pe asfalt pana la pod (din cartier pana la pod)