Gradinita Scooby Doo

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns farmi2006 spune:

Irina mi-ar parea rau sa crezi ca de fapt eu vreau sa influentez pe cineva dintr-un anumit motiv.Departe de mine acest gand, in primul rand vreau sa dau un semnal de alarma in randul parintilor ca aparentele inseala, ca afara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul.Vrei sa sti cum aratau snitelele mele?Poti afla singura.Dintr-un piept de pui taie cate o bucatica de carne aproximativ cat unghia de la degetul mare, bate-o si pe urma da-o prin ou, daca vrei poti sa o cantaresti si afli ce gramaj aveau.Daca ai sti ce economie se face la mancare ai ramane muta iar despre felul in care se comporta cu copiii poti afla de la vecini pt. ca au auzit si au atras atentia in repetate randuri.Incearca sa intri in vorba cu ei si te vei convinge.De la personalul angajat nu vei afla niciodata nimica pentru ca nu au voie sa spuna nimica parintilor, nu au voie sa tina legatura prea mult cu parintii.Am fost in masina gradinitei si in fata mea patroana l-a pus pe sofer sa o urmareasca pe educatoarea grupei mijlocii sa vada daca nu cumva se intalneste cu mama unui baietel de la o alta grupa. Nu vad de ce n-as spune lucrurilor pe nume , mie nu-mi este frica de nimeni, nu mi-a fost frica nici cat am lucrat acolo, eu ce-am gandit am si spus probabil de aceea am si fost eliminata dar in acea gradi toate vor fi eliminate pe rand si veti vedea tot timpul persoane noi.Eu nu vreau sa te influentez sa-ti muti fetita de acolo, eu trag un semnal de alarma in randul parintilor ca sa ridice problemele care sunt cu semnul intrebarii, sa faca propuneri ca doar sunt banii parintilor in joc, gradinita functioneaza pe banii parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by farmi2006
Eu am lucrat pe post de ingrijitoare,dar in aceasta perioda scurta,am facut de toate:am fost si bucatareasa in aceasta perioada si ,atentie, dintr-un piept de pui am facut 40 de snitele.Alexandra nu stia sa-ti spuna cat de mare a fost snitelul ei.Am facut ciorba la 39 de copii dintr-o telina,2-3 morcovi si cateva maruntaie.Dupa-masa stateam cu cei mari,care de fapt ar fi trebuit sa faca limba engleza sau germana.Da,se facea din cand in cand,o ora impartita la 3 grupe.

Felicitari farmi pentru curajul de a expune public ceea ce se intampla in multe din gradinitele particulare. Putine dintre educatoarele si mai ales ingrijitoarele gradinitelor au acces la internet. Si mai putine au curajul sa spuna ce se intampla in culise pentru a nu-si periclita pozitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Si daca stai sa te gandesti....la Baby expo aveau propriul lor stand!
Groaznic! Din snitelele acelea dintr-un singur piept.
Foamea dezumanizeaza ? Sau goana dupa un nimic datator de viata ?
Cumplit de trist !
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Am fost si eu la Baby expo, am vazut standul gradinitei S.D.,am vazut educatoarea care mi-a prezentat gradinita in vara, avea exact aceeasi pozitie pe scaun cum o avea in vara pe fotoliul din sala de grupa.Nu inteleg de ce au participat la expozitie pentruca am aflat ca au f. multi copii si majoritatea sunt de cresa.Unde incap atatia copii deoarece capacitatea gradinitei (cresei) nu cred ca este mai mare de 40-45 de copii doar daca nu se respecta numarul de copii la grupa.Eu personal o cred pe farmi ceea ce spune. Economie se face in majoritatea sectoarelor particulare, eu am copilul la stat, este primul an la gradinita,sunt super multumita de meniu. Dimineata la ora 8,30-9 este servit micul dejun consistent,la pranz au portiile atat de consistente si de bogate incat educatoarea fiului meu imi spune ca este suficient si pentru ea (felul I, felul II,desert, gustarea care consta in croisant, felie de paine cu felie de sunca, cascaval fructe, fructe, fructe etc.)Materiale didactice au peste masura,sali de clasa foarte spatioase(35-40 mp)si luminoase iar taxa este de 1.800.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Dadi, poti sa te consideri o norocoasa, dar nu toate gtradinitele de stat sint la fel si nu toti au norocul sa prinda o gradinita de stat, ieftina. Chiar daca ideea generala e ca cel mai simplu e sa-ti dai copilu' la o gradinita de stat, nu e asa: ca sa vizitez gradinita, trebuia sa vorbesc neaparat cu d-na directoare, ca sa-l inscriu trebuia sa ma "bat" cu o mare de lume, sa ma duc aoolo cu noaptea in cap. Nu e chiar asa de simplu... Dar cind scoti 8 milioane din buzunar ca sa platesti gradinita si sa patesti asa ceva... Chiar numai exista pic de rusine ?! Mai ales ca e vorba de sanatatea atitor micuti.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Doamneeee, simt ca innebunesc...Ce facem, ....Puii nostri, prea mici ca sa realizeze crudul adevar sunt fericiti, iar cei care ar trebui sa fie a doua pereche de parinti pentru ei (ipotetic, desigur), isi bat joc de sufletele lor....Snitele pentru toata gradinita dintr-un piept de pui...nu pot decat sa plang, asta am putut doar sa fac citind aici...Astept pe PM pareri ale parintilor care au copii la SD, sa vedem cum facem... Sunt speriata si plang....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Simplu. Incercati sa ajungeti la un compromis cu patroana gradinitei .Propuneti-i sa fie de acord ca parintii sa asiste pe rand zilnic la activitati, servirea mesei, somn. La unele gradi particulare este permis acest lucru.Calculand va ve-ti da seama ca vine randul fiecarui parinte cam odata la doua luni.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farmi2006 spune:

BRAVO DADI! ai facut o propunere excelenta, dar asta nu inseamna ca veti avea succes.iti dai seama ca si-ar taia singura craca de sub picioare(nu suporta persoane straine in gradinita, mai ales parinti.)
Eu va tin pumnii

Mergi la inceput

Au schimbat-o pe educatoarea de la grupa mica peste noapte!!!!!!!
Aseara nu ne-a zis nimeni nimic, iar acum, dimineata, cand am lasat copilul acolo, ni s-a prezentat o alta educatoare!!!!! Asa se procedeaza cu schimbarile astea importanta (educatoarea este totusi cea mai importanta persoana in relatia copil-gradinita), sau am eu impresia gresita ca si parerea parintilor ar cam trebui sa conteze? Iulia era o fata cu bun-simt iar copiii pareau ca se atasasera de ea... Daca stiti cumva de ce s-a operat aceasta schimbare...scrieti ceva...

Mergi la inceput

Dam Capcaunule, probabil ca ai dreptate... Sper ca si d-ra care este acum venita in locul Iuliei sa fie OK..... N-am nimic cu biata fata, dar e foarte tanara, abia a terminat liceul pedagogic si e studenta la teologie...Sper sa fie blanda cu puii... Voua, celor care aveti copii acolo cum vi se pare?

Mergi la inceput