Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 5
DADI spune:
Buna tuturor!
Eu am vizitat aceasta gradinita in luna iulie. Am fost intampinata de o ingrijitoare amabila si dragutica.In momentul in care a deschis usa la grupa mica, cred (erau doar pitici imprastiati prin toata sala) pentru a o chema pe d-na educatoare sa-mi prezinte gradinita,dezamagire totala! Educatoarea statea pe un fotoliu-canapea si rasfoia ceva.Nu parea sa o preocupe micutii transpirati carora le curgeau nasucurile in gura, jucariile care nu-i prea incantau pe cei mici erau imprastiate in toata sala de grupa , aproape nu puteai sa te strecori.In sali era o caldura sufocanta,aerul conditionat lipseste.Educatoarea s-a scuzat ca nu se simte prea bine, a rugat ingrijitoarea sa stea cu micutii pana-mi prezinta gradinita.Vorbea atat de repede incat eram nevoita sa o rog sa-mi repete informatiile (ma intreb cum o inteleg cei mici, sau nu e nevoie).Patuturile suspendate sunt ok. dar canapelutele nu mi-au placut, mai ales ca pe una din acele canapelute fara husa, statea educatoarea in fund dupa care urma sa doarma un copil.Salile de clasa ca suprafata sunt ok. raportat la nr. de copii inscrisi in grupa, daca se va respecta acest nr.Picturile de pe pereti sunt superbe, la fel si curticica dar sa nu uitam ca noi ducem copilul la gradinita pentru educatoare si nu pentru aspectul gradinitei, oricum eu m-am razgandit in privinta inscrierii la aceasta gradinita pentru ca zilele trecute am stat de vorba cu acea mamica ce in urma cu o luna mi-a recomandat gradinita,acum am avut mai mult timp la dispozitie si mi-a povestit cum la inceput aproximativ 3-4 saptamani, a fost foarte multumita, baietelul se simtea bine,ii mergea bine dar la un moment dat a inceput schimbarea. Plangea, a devenit irascibil, incerca sa obtina ce-si dorea prin plans,prin tipete si pe langa toate acestea se imbolnavea des ceea ce nu se intampla inainte.Ba atunci cand a indraznit sa o intrebe pe educatoare :"Daca din toamna se majoreaza taxa la 8 mil., pe plan educational copilul ce primeste in plus?" , drept raspuns i-a fost pus copilul in brate si a fost dat afara din gradinita. Deci dragele mele trebuie sa fim foarte atente pentru ca :"SI CEI MAI FRUMOSI TRANDAFIRI AU SPINI"
Susman Mihaela spune:
Sunt de acord cu voi mai ales ca din lista de gradi particulare este una din cele mai scumpe.
Si eu am intrat la grupa de pitici si se tarau pe jos fara nici o jucarie supravegheati de o educatoare ca sa vina parintii sa-i ia. Era o camera complet goala. Pe mine m-a inspaimantat imaginea cu toate desenele de pe pereti.
Mi-a dat impresia unui leagan de copii abandonati.
Si cand te gandesti ca acei parinti dau 8 mil. /luna........
costelusa spune:
Cu greu regasesc in cele citite mai sus ceea ce eu stiu despre aceasta gradinita. Din mai si pana acum am intrat de multe ori in aceasta gradinita( nu pot spune ca zilnic, e adevarat), dar niciodata incaltata. La sedinte ne descaltam. Curatenie se face, nu am ce sa reprosez. Desenele de pe pereti plac unora, altora nu. Camerele sunt mici in viziunea unora, pentru altii sunt ok, raportand spatiul la nr de copii. Dar ma minunez ca este comparata cu un "leagan de copii abandonati". Nu discut textul ca atare, ideea ma intereseaza. Gradinita e curata, copiii invata multe lucruri si se distreaza, se simt bine, doamnele educatoare pe care eu le cunosc sunt foarte atente si dragute. Tot despre fosta grupa mijlocie vorbesc. Sigur ca mi-as dori ca fetita mea sa vorbeasca mult mai bine lb engleza, sau sa primeasca nu gustare, ci papa sanatos dupa somn! Ma multumesc cu faptul ca rade cand o duc si o aduc de la gradinita, ca se intelege foarte bine cu toti copiii, ca stie sa vorbeasca ingrijit, stie multe cantece, poezii, stie sa se descurce in situatii noi, recunoaste majoritatea literelor si cifrelor, e sanatoasa, se spala pe maini, pe fata si pe dinti singura si din proprie initiativa...e, si uite asa mai trece un an si eu ma complac la gradinita asta. Dar tot ce s-a scris aici voi aduce in discutie la sedinta. Sper ca se vor indrepta toate lucrurile aiurea. Ce am invatat aici la gradinita e ca pot sa fac reclamatie, scurt si direct, pe telefonul dnei director, sau mergand sa vorbesc direct.
Susman Mihaela spune:
Nu am vrut sa jicnesc pe nimeni dar astea au fost impresiile mele.
Pe mine m-a deranjat in primul si in primul rand spatiul foarte mic avand in vedere ca baietelul meu ar sta multe ore acolo. Practic toata ziua.
Celelalte poate au fost simple ghinioane insa e bine daca ridici problema la sedinta.
Iar meniul este supersaracacios la 8 milioane. Daca era de stat nu obiectam dar la banii astia...
Am si eu pretentiile mele si nu-mi place sa se abuzeze de banii mei.
costelusa spune:
Mihaela, iti multumesc pentru ca ai scris despre aceasta gradinita. Ma intereseaza si opinia celorlalti, poate eu sunt orbita de faptul ca fetita mea se simte bine aici. Am luat in serios toate parerile tale si le-am suprapus informatiilor mele. Nu este nicio suparare, din contra, e un ajutor. Meniul ma indispune si pe mine. Despre spatiu nu stiu ce sa spun. Oricum, eu nu sunt platita sa fac publicitate acestei gradinite. Sunt minusuri, dar nu legate de curatenie sau atitudinea fata de copii. Fetita mea a mai fost la o gradi, mare, importanta...si a plans prea mult. Si nu mi-a placut atitudinea cadrelor. Poate ca de aceea mi se pare ok aici. Iti doresc sa gasesti o gradi minunata pentru copil. Dar daca e sub 8 milioane taxa si conditiile sunt super...da-mi de veste. Te pup.
Anady_Diana spune:
RAspuns pentru mamicile direct-interesate: nu am de gand sa ridic in slavi o gradinita in care abia am intrat (suntem la grupa mica de 2 zile), insa ar fi injust sa nu observ si mai ales sa nu apreciez faptul ca puiul meu e...super fericit aici ! Si, da, probabil ca v-ati dat seama, este vorba de acelasi copilas terorizat de cele 3 bone-monstru pe care le-a avut si a caror atitudine v-am facut-o publica pe forum, la momentul oportun, intr-un subiect despre bone...Si este vorba despre acelasi copil care-si pierduse increderea in orice strain, care plangea daca vedea o persoana blonda (ultima bona era blonda...), care se impacienta daca cineva vorbea cu el...poate crezand ca mami si tati iar au gasit o bona...
Pentru noi, faptul ca lui bebe i-a placut acolo din prima zi, ca l-am gasit jucandu-se bucuros in curte, ca azi-dim. si-a luat lucrurile in brate si s-a dus la usa sa mearga "Pa", la copii, face mai mult decat orice parere avizata, decat orice comentariu spus/nespus...Poate ma grabesc cu aprescierile pozitive, insa nu l-am vazut pe bebe pana acum fugind de mana cu cineva, neluandu-si "la revedere" de la noi (asta s-a intamplat azi-dimineata cu educatoarea), iar cand a zarit cladirea gradinitei, s-a smuls din mana mea si a fugit la usa cu scari verzi...E asa linistitor pentru niste parinti terorizati de "femeile cu suflet cald" recomandate de unii si altii...Credeti-ma ca nu dorm de o saptamana la gandul ca nu se va obisnui acolo...dar am avut o surpriza de proportii vazand reactia lui de pana acum! Poate e doar inceputul, cum o sa-mi zica unele dintre voi..Da, posibil, dar copilul meu, stiind cat a suferit din cauza unor femei straine, nu ar fi fost asa linistit daca nu ar fi fost ionconjurat acolo de suflete care chiar iubesc copiii! Si asta ma face sa trec cu vederea micile neajunsuri care...vor fi peste tot. Conteaza doar fericirea copilului meu...mic de tot, de numai 2 ani...Felicitari si laude colectivului de la Scooby-Doo, in frunte cu Dna. Savu, asa realista cum e dansa! Va tin la curent.
costelusa spune:
Mai copii, mai... cred ca mi-ati deocheat gradinita....
Hai sa va spun: noi am cam fost plecati vara aceasta si nu prea am bagat de seama cum s-au tot schimbat angajatii...Va tin la curent, deocamdata sunt in plin show...copil hamesit, gasit fara sosete,pus sa se spele pe dinti...cu degetelul(nu au crezut-o ca are periuta in gentuta)

Anady_Diana spune:
Costelusa, esti on-line? Dar ingrijitoarele nu sunt tot cele din primavara? Mie asa mi s-a parut...Si al meu a papat aseara fff bine, dar la noi e o regula: daca nu vrea -- nu papa, papa la masa urmatoare, asa ca nu m-am impacientat....Da si tu niste detalii, ca ne omoara suspansu'
costelusa spune:
Unele dintre ingrijitoarele de anul trecut au disparut-cel putin la grupa mare sunt numai doamne noi. Probabil ca sunt mai speriate, mai derutate, mai la inceput... habar n-am. Doar ca de cateva zile fetita mea imi spune ca ii e foame in masina, cand plecam de la gradinita, iar acasa mananca astfel: o portie de ciorba, una felul doi, desert, apoi cere supliment-cereale, iar pana se culca mai mananca vreo doua-trei sandvisuri si lapte cu biscu...Iti dai seama ce surpriza....urata. Recunosc ca e mofturoasa si lenesa la masa, dar...ea manca totusi la gradinita. Am inceput sa vorbesc cu ea(eu-printesa Azura, ea-printesa Daria) si mi-a zis ca nu vrea sa manance la gradi pentru ca "femeile alea ma enerveaza: mananca, mananca...si eu nu mananc". E clar ca sunt alte ingrijitoare, cele de anul trecut...ii faceau "soldatei" din mancare, inventau jocuri si ea manca. Asta la inceput, pana s-a obisnuit sa manance singura. Deci fiica mea vine nemancata de la gradi-au recunoscut si ingrijitoarele ca nu mananca. Apoi m-am enervat pentru periuta aia de dinti, peste care acelesi ingrijitoare n-au reusi sa dea in gentuta ei. O saptamana fetita mea si-a pus pasta pe deget si s-a spalat cu degetul pe dinti pentru ca in gradinita aia e o persoana nesimtita sau mult prea distrata. Si, colac peste pupaza, ieri am gasit-o in curte incaltata cu adidasii, insa fara sosete. De ce, unde ramasesera sosetele? Evident ca a fost alertata dna Savu. Si s-a vorbit si cu personalul auxiliar adormit la post. Sunt curioasa ce se va intampla. Atentie la mese, se pare ca doamnele ingrijitoare de anul acesta numai au "stofa" celor de anul trecut.