Gradinita Scooby Doo

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Anady_Diana
Au schimbat-o pe educatoarea de la grupa mica peste noapte!!!!!!
Aseara nu ne-a zis nimeni nimic, iar acum, dimineata, cand am lasat copilul acolo, ni s-a prezentat o alta educatoare!!!!!! ... Daca stiti cumva de ce s-a operat aceasta schimbare...scrieti ceva...

Diana, ai dat singura raspunsul la intrebarea ta:
quote:

Iulia era o fata cu bun-simt iar copiii pareau ca se atasasera de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farmi2006 spune:

Nu mai fi atat de mirata A.D. ca a dat-o pe educatoarea cu bun simt afara pentru ca asta este specific gradinitei S.D.Probabil alta educatoare s-a simtit amenintata de competentele Iuliei si a facut sapaturi .Dar poti fi sigura ca nici un pom nu urca pana la cer si tu nu esti legata de aceasta gradi , crede-ma ca sunt gradinite cu personal si patron mult mai simtit din toate punctele de vedere.Unii oameni au impresia ca totul se-nvarte in jurul banului si uita ca in primul rand trebuie sa fi "OM", sa ai suflet si credinta in Dumnezeu si abia pe urma in valoarea banului
Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasmak spune:

quote:
Originally posted by oanasmak

Anady Diana, i-mi pare rau ca treci prin asemenea momente dupa ce copilasul tau s-a atasat de o anume educatoare.Nu te mira ca au dat-o afara,sunt sigura ca cineva din gradinita i-a facut bucata.Intamplarea a facut ca la Baby expo sa o revad pe fosta educatoare de la Kids Club care actualmente lucreaza la Scooby Doo (era la stand)si poti sa sti ca daca Iulia este o fata buna care intradevar iubeste copiii, aceasta d-soara educatoare plecata de la K.C. i-a gasit nod in papura, a scornit ea ceva pentru a o da in gat patroanei.Doar cu asemenea lucruri s-a ocupat si in gradinita K.C.Tot timpul mintea, se ocupa doar de dat in gat si de marea ei iubire care era tatal a doi copilasi si pe care l-a determinat sa divorteze, tot timpul inventa ca cineva are ceva cu ea atunci cand isi simtea pozitia amenintata. Nu stiu cum se simt parintii copilasilor care finanteaza 8 mil. pe luna , cand stiu ca in patuturile si-n lenjeria copiilor noaptea doarme altcineva.Si poate conducerea gradinitei S.D. nu stie ca aceasta d-soara a locuit si la K.C. ca pe urma sa faca reclamatii la politie si inclusiv la I.T.M. Credeti-ma ca atata timp cat aceasta persoana este in gradinita respectiva, copiii vostri vor avea in fiecare luna cate o educatoare. Asta asa pentru ca taxa este de 8 mil.Nu mai inchideti ochii la absolut nimic ce nu v-i se pare normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Oana, stai asa! Cum adica doarme cineva noaptea in paturile copiilor nostri??? Adica cine vrei sa zici ca doarme la gradi in patuturile lor??? Sau nu inteleg eu...Te implor, fii mai explicita, ca nu mai inteleg nimic....
Si, hai mai oameni-buni, ca nu e chiar asa urata realitatea - Iulia cica e bolnava, de aia a lipsit, dar vine iar la gradi SD de sapt asta... Si daca exista o asemenea educatoare "de la moravuri" (sau cu), haideti sa-i zicem pe nume, ce atata ocolis...Regret enorm ca nu am putut sa vin la Baby-Expo, ca atunci n-as mai incerca acum sa stiu (pe ocolite) cine atanteaza la linistea educatoarelor copiilor nostri.

Te rog mult, Oana, fii mai explicita cu ceea ce ai spus mai sus, ca chiar e bine de stiut...Astept, asteptam adica, raspunsul tau

Pentru curajul de a afle lucruri noi...

Mergi la inceput

Sustin spusele Oanei, are perfecta dreptate, intradevar in gradinita S.D. doarme educatoarea grupei mici adica a celor de peste 3 anisori si asta inca din luna iunie pe cand eu lucram acolo, dormea chiar in patuturile copiilor, eu o vedeam cu ochii mei nu cu urechile si da mi-a povestit personal si mie despre faptul ca locuia si la Kids Club iar ceea ce spune Oana despre aventura ei amoroasa este adevarat , nu numai ca mi-a povestit cum mergea iubitul ei la Kids Clab caci relatia a continuat si dupa ce plecat de acolo si s-a angajat la S.D.In ceea ce priveste cu datul in gat si cu minciunile iarasi este adevarat pentru ca stiu cum a lucrat-o pe la spate pe educatoarea grupei mijlocii si daca vrei chiar o sa-ti trimit numarul de telefon al acelei educatoare de care toti copiii nu doar de la grupa mijlocie ci si de la grupa mare erau f. f. atasati si inclusiv parintii copiilor.

Mergi la inceput

A.Diana vreau sa spun ca respectiva educatoare nu este din Bucuresti si nu are unde sa locuiasca, asa ca locuieste in gradinitele pe unde lucreaza. Daca pui cumva la indoiala spusele mele , poti sa ceri o caracterizare de la directoarea gradinitei K. Club si poate iti spune si ce probleme ar fi putut avea din cauza acestei ed. daca nu ar fi lucrat cu acte in regula.Eu sunt convinsa ca la fel procedeaza peste tot pe unde trece cum a procedat si in gradinita la noi. In momentul in care vedea ca o alta educatoare este apreciata incerca pe orice cale sa o indeparteze.Scornea fel de fel de minciuni , de barfe si pe urma arunca totul in spatele alteia, deci m-as mira sa se fi schimbat in doar cateva luni de cand a plecat de la noi si sunt convinsa ca in curand se vor lamurii de calitatea ei de om si la S.D.Cine a spus ca "lupul isi schimba parul dar naravul ba " a avut perfecta dreptate. Si stai sa vezi cand o sa inceapa sa imprumute bani de la parintii copiilor..... si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Fetelor cand m-a gandesc ca eram hotarata la un moment dat sa-mi inscriu puisorul la aceasta gradinita.Multumesc la Dumnezeu ca mi-a deschis ochii la timp.Mai vorbesc in parc cu uni parinti si ne povestim despre conditiile din gradinitele frecventate de copiii nostrii si chiar ca aflu ca in gradinita S.D. se schimba personalul de la o saptamana la alta ceea ce este f.f rau indiferent ca e educatoare, ingrijitoare sau bucatareasa.Aceste lucruri ar trebui sa se hotarasca intr-un comitet de parinti ca doar din banii parintilor este platit tot personalul si de ce trebuie sa suporte cineva batjocura cuiva care o face doar din placerea de a fi sef. Sef,sef dar sa fi sef pe banii tai nu pe banii catorva zeci de parinti care poate nu stiu ca aceasta gradinita este doar o fundatie nonprofit si tot ce misca in gradinita misca pe banii dansilor. Daca cineva are indoieli in privinta celor afirmate de mine poate sa se intereseze la inspectoratul scolar al sect.4 sau al sect. 3 pt. ca acolo apartin gradinitele.Eu stiu precis ca nu este acreditata deoarece abia dupa ce am aflat ca nu este acreditata mi-am inscris copilul la gradi de stat.Nu cred ca au nici votul de incredere, dar puteti afla de la minister.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Oana, deci, sa fie clar, Cristina este educatoarea-rau famata??? Adica educatoarea de la grupa mijlocie (aceea din sala din dreapta-jos)? Si doarme acolo, in sala aceea unde ziua stau puii? Cum naiba..... Si parintii de la grupa respectiva chiar nu au aflat nimic pana acum???

Dar eu n-am spus in gura mare prin gradi ca imim place Iulia...cum sa afle ea? I-am zis doar d-nei Savu.

Nu mai zic nimic pana nu-mi ziceti daca e vorba de Cristina ori nu

Mergi la inceput

Da despre ea este vorba , ea a plecat de la noi de la K. Club si vad ca nu am gresit, cineva i-mi sustine afirmatiile.Nu trebuia sa vada ca tie si altor parinti va place Iulia, trebuia sa vada ca Iulia face treaba ,ca este serioasa , cu bun simt si ca ar fi putut sa placa mai mult patroanei si atunci cu cea mai mare nerusinare s-a apucat de sapat. Acesta este stilul ei.Pandeste, paraste,face reclamatii si este atat de satisfacuta atunci cand poate sa faca rau.
Eu nu am de unde sa stiu in care clasa doarme ea dar tu poti afla asta .Poate te mai informeaza Farmi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by farmi2006

Exact Diana, despre ea este vorba,sper ca nu te superi ca am intrat si eu in discutie dar trebuia sa te lamuresc caci despre ea vorbeam si cand eu eram in gradi ea dormea in sala mica cea din stanga si pe urma s-a mutat cu grupa in sala mare si probabil si cu somnul. Da acolo doarme in sala de grupa pentru ca nu are unde , nu exista camera de oaspeti doar sali de clasa asa ca ori in care sala ar dormii tot in sala de grupa a copiilor doarme.Diana eu am lucrat cu oameni buni , cu oameni rai, cu straini dar atata prefacatorie si minciuna cata am vazut si am auzit in aceasta gradinita nu mai exista cred ca nicaieri in tara asta.Ti-am trimis un email, de acolo poti afla multe, tot ce te intereseaza.

Mergi la inceput