Gradinita Scooby Doo

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miaka spune:

Buna ! Daca nu va suparati, doresc sa intru si eu in discutie, referitor la gradinita doamnei Savu . Am lucrat la aceasta gradinita ca bucatareasa timp de o luna. Intamplarea a facut sa ajung la un interviu la dansa si m-a chemat cateva zile in proba dupa care mi-a spus ca este foarte incantata de calitatea serviciilor mele si sa-mi dau demisia de unde eram angajata ca deacuma voi lucra la gradinita dansei si pot sa ies la pensie de la dansa.Toate bune si frumoase pana intr-o dimineata cand am intrat in gradinita am fost anuntata de una dintre educatoare ca nu mai este nevoie de mine, mi-a platit pentru luna respectiva , si-a cerut scuze ca dansa nu are nicio vina,dar astea sunt ordinele si la revedere.Atunci i-am spus ca de fapt asta urma sa se intample si cu dansa pentruca eu am auzit tot ce se complota impotriva ei la etaj. Complotul era intre Cristina, Savu si Geta.Cristina umbla cu paraciuni. Geta face pe bucatareasa dar nu este nicidecum calificata , inainte de a fi menajera patroanei ea a lucrat la un cimitir, nu stiu ca ce dar mi-a povestit chiar ea(probabil ca era gropar) .Deci fetelor ceea ce se scrie aici este perfect adevarat.O vedeam zilnic pe patroana cum se ascunde de parintii copiilor, o auzeam cat de vulgar vorbea la adresa parintilor si la adresa unor angajate in spate si ramaneam uimita cat de frumos si lingusitor le vorbea in fata.Ceea ce spune farmi este adevarat si sunt convinsa ca de atunci a mai avut vreo doua trei bucatarese si vreo 5-6 educatoare. De ingrijitoare nici nu mai vorbesc cate o fi schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina2005 spune:

imi cer scuze ca intervin in discutia voastra dar mi se pare putin ciudat faptul ca o bucatareasa sau femeie de serviciu sau...ce vreti voi, sa se revolte alegand, ca modalitate de exprimare, computerul. Ia ganditi-va putin: o femeie de serviciu nu are mai mult de 10 clase. (Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar modalitatea de exprimare e mult prea elevata pentru o simpla "bucatareasa"!). Si, ce e si mai ciudat, doamna miaka are cont pe forum de doar 3 zile (de pe 3 oct, iar azi suntem in 7 ). Si nu numai dumneaei ci si oanasmak. Sa fie oare femei de serviciu? Sau o cacealma???
Parinti deschideti bine ochii!
Eu cred ca cineva incearca sa discrediteze aceasta gradinita ...
Nu cunosc gradinita si nici nu stiu unde se afla, dar pur si simplu gandesc realist!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Corina, te contrazic din start si te rog sa nu te superi.Intr-un fel ai dreptate dar vreau sa-ti spun ca fratele meu manuieste computerul mult mai bine decat multi altii care au 15-18 clase desi mama mea lucreaza la un butic si are doar 10 clase.Asa ca o bucatareasa sau o ingrijitoare se pot exprima aici pe forum sau oriunde altundeva prin mainile si mintea fratilor, copiilor si de ce nu a prietenilor.Cunosc un caz concret aici pe forum.Cat despre ideea ca cineva vrea sa discrediteze aceasta gradi,nu-ti bate capul,se discrediteaza SINGURA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatopi spune:

Oricine ai fi si pe oricine ai apara Corina, de mine nu poti sa aperi aceasta gradinita.Sunt mama unei fetite (sunt sigura ca patroana isi aminteste de mine) aproape primul copil inscris in gradinita. Ceea ce se scrie pe forum este perfect adevarat. Mi-am luat copilul din gradinita cu capul spart si nici nu stia nimeni ce s-a intamplat cu fetita mea, dadeau vina una pe alta nu stia nimeni cand, cum sau unde s-a lovit.Masurile care s-au luat a fost faptul ca a dat-o afara pe una dintre educatoare despre care spunea patroana ca ar fi fost cu fetita in acel timp dar bineinteles ca biata fata a negat acest lucru pentru ca eu am tinut legatura cu ea si cu colega ei.Faptul ca eu sau alta persoana ne-am inregistrat doar de cateva zile pe acest forum nu spune altceva decat ca vreau sa scriu pe forum ceea ce simt si realitatea din aceasta gradi.Deci sa revin la subiectul meu, cand am avut indrazneala sa intreb ca ce sa intamplat cu fetita mea pur si simplu mi-a fost data afara din gradinita fara nici o explicatie,iar despre faptul ca patroana barfeste parintii copiilor este adevarat pentru ca la doua, trei cafele care le-am baut impreuna cu ea mi-a vorbit cu lux de amanunte despre cum este fiecare parinte care avea copil inscris in gradinita.Citesc de foarte mult timp ceea ce se scrie pe forum despre toate gradinitele dar abia acum am simtit ca trebuie sa intervin si eu.Tu inca ai multe de vazut si de auzit si candva poate te vei uita inapoi si vei spune ca DA AU AVUT DREPTATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Avertizare pentru una si aceeasi "persoana - user" cu multiple Id-uri de pe acest topic.

Cel putin din acest motiv acest subiect este inchis.
Cei/cele care doresc sa primeasca explicatii suplmentare sa imi scrie in privat. Cea care are mai multe IDuri sa se abtina si sa-si aleaga doar un singur ID. Celelalte vor fi sterse.
Daca se va mai intampla accesul ii va fi restrictionat definitiv.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput