Cluj rulz! - 42

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

carrie imi zici te rog ce antibiotic v-a prescris voua?
Dragos se plange de dureri de ureche dar i-am dat nurofen si picaturi de otocalm in urechiusa si am depasit noptile ca atunci era mai grav...
noaptea trecuta era destul de agitat si am vb acum cu med de fam si mi-a zis sa-i dau Zinat....a zis ca la adulti recomanda amoxicilina dar ca nu merge bine la copii....
vreau sa-i treaca mai repede ca se chinuie saracutul si ii terorizat de toate picaturile....

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, fetele!!(ce ora-dragele mele pt. urarile astea...)

Ce mult mi-am dorit sa apuc iar la calculator... nu stiu de ce, dar in timpul sapt., abia reusesc sa citesc ce faceti voi, nici vorba sa si scriu
Criss., cu tot dragul va asteptam, Stefania e mult mai bine cu mucishorii, dar in casa o sa vedeti ca inca multe din lucrurile puse-is cam provizoriu asa... sper sa ajunga in faza finala repede, ca nu-mi dau confortul asteptat...
Oana, demult voiam sa iti zic ca tare rau imi pare ca te-ai pregatit, iar noi-fetele, te-am pus la treaba degeaba... kiar m-am gandit la voi tare mult in miercurea aceea... iti trimitdulci.
Flavia, eu vreau sa merg maine dimineata la cresa de pe Gr. Alex., sper sa o pot inscrie, ca vreau s-o duc 4 ore pe zi, ca ma extenueaza... oare eu is problema??... sau copila asta superactiva, supermamoasa, etc. dar vreau sa vad si Tandarica, care e in spatele cresei respective... cine stie?? poate am noroc...
Stanca, si eu ma gandesc la bona pe care ai gasit-o sau inca nu?? dar vreau si eu detalii daca se poate... succes in privinta asta. Iar pt. ziua de marti... iti tin pumnii si o sa ma gandesc la tine
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa si linistita, cu copii cuminti si ascultatori

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eram pe pag. 2...

Mi-au plecat musafirii, a venit mama. Face ordine in camara. Bravo ei!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am trecut si eu sa va salut ca n-am mai fost demult pe la voi
Am vazut ca vorbeati de circ, si eu m-as fi dus cu Sara macar prin zona sa vada animalele (ca altceva nu o intereseaza, deh, e si ea mica:) insa daca ziceti ca nu sunt decat niste exemplare jogarite nu cred ca ne mai deplasam pana acolo.
Mai tare o fascineaza cainii de la gardul vecinului
Pupici cu lipici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna seara tuturor!
nu am reusit sa mai intrude ceva timp!

distarctie placuta roxano plimbareatza!!!!!!!!

mariana, cum fuse la bucuresti?te-ai si intors?

stanca iti uram muulta sanatate si ne abia asteptam sa ne spui ca a fost f usor si tu o curajoasa! abia acum am vazut pozele de la ziua lui razvan! ce de copii, unii mai dragalsi ca altii! ce de bebelci mishunau pe acolo! excelent!

falvia, ce frumusetze ochioasa de baiat ai! imi vine sa-l mangai pe obrajorii aia! felicitari tuturor mamicilor pt asa puiutzi de oameni reushitzi!

noapte buna si sanatate multa copilashilor bolnaviori!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bona vine maine prima zi.Sper sa si ramana.
Razvan va asta cu mama pana miercuri cand vin acasa si daca e nevoie pana joi.

Acum nu prea pot sa stau dar revin maine.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

O sa incep cu vestea buna: am ajuns acasa de la Bucuresti intreaga, nevatamata si cu mari reusite (vineri noaptea am sosit); asa ca imi continui drumul in speranta ca voi ajunge si la liman . Am murit de dorul pruncilor! Inca sunt in revenire in acesta privinta; nu ma pot dezlipi de ei.

Iar acum vreau sa va cert! Pun pe voi, va iau la si ! Asta pt ca nu v-ati dus miercuri la Oana! Mai fetelor, chiar asa...sa va astepte draga de Oana si voi nimic...! Si e chestie de principiu: miercuri la 18 e clubul juniorilor, nu? Sau nu vreti sa ne mai vedem? Spuneti si se rezolva; renuntam la obicei; e a treia miercuri consecutiv cand nu se vad copilasii la joaca.

Asa....
Acum sa trecem la alte aspecte .

Oana, . Ti-am dat un Pm

Stanca, ma gandesc si eu marti la tine! Pana la urma unde faci laparo? Succes cu noua bona.

Cristiana, si noi am trecut pe la Vasileasca in controalele de rutina cu soldul. Tipa e profesionista. Un pic cam ocupata. Vesnic e ful la ea la usa. Intereseaza-te si de medicii de la ortopedie; poate asa ajungi la unul mai putin ocupat si mai atent. Marti ramane asa cum ne-am inteles? Sa-mi zici din timp ca sa stiu cum ne organizam.
pt Thea care face scandal in spitale!

Svety, Florina e prezenta pe la noi pe topic, dar numai sa lectureze. Cu scrisul mai greu. Dar isi revine ea! In rest sunt ok.

Roxana, draga te tine! Iti trimit un in Austria! Sa va distrati fain! Veniti 3 de acolo???

Cate un si pt restul fetelor, ca nu mai stiu daca trebuia sa va zic ceva. Daca imi amintesc revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am uitat cava .

Cristiana, Svety, ma inscriu si eu in micul vostru club de metaliste (si sotu` face parte din aceeasi categorie). Eu sunt big fun: Judas si Maiden; imi mai place tare si Ozzy, Guns, Nirvana, Metallica, Clawfinger, Rammstein.
Iar la capitolul "hard" romanesc, dragostea vietii mele este IRIS! Il iubesc pe Cristi, mor dupa vocea lui! O sa las cu limba de moarte ca la pomana mea oamenii sa asculte Iris .

Iar la capitolul filme, fetelor, eu sunt big, big fun Jack Nicholson! Mor, mor dupa filmele lui! imi place la nebunie cu joaca in toate, dar iata preferatele mele: Postasul suna intotdeauna de 2 ori, Hoffa, As good as it gets, Oameni de onoare (desi in asta are rol secundar, faci pe tine cum isi joaca rolul) etc, etc

...banui ca la ora asta ma dau singura prin zona....

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

nu te dai singura...sunt si eu o somnambula care uita sa se duca la somn. bine ai venit!
ai venit pe scut, sau sub cut...cum ziceau dacii...?
banui ca esti mereu invingatoare si de data asta , la fel.

m-am uitat in albumele voastre cu intalnirile bebelicilor. sunt tare misto : si puii de om si fotoasele. ce imbujoratzi sunt copiii...dupa ceva ore de joaca! cred ca e haios atre sa participi la asa intruniri !

succes si la cat mai multe...ca am vazut ceva absentze miercurea trecuta (am banuit din discutziile voastre)!!!!!!!!

noapte buna tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello, fetelor! Am intrat sa va salut, ca n-am mai fost pe la voi de ceva timp. Am si o veste buna: mi-am luat rochitza de la expo! Mai bine zis am comandat-o de la salon Mariage Center si va fi gata in 1 iunie.

Am si o intrebare: stiti cumva de unde pot cumpara lenjerie de pat din saten? Ca n-am vazut nicaieri si as vrea pentru noaptea nuntii

Va !

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput