Cluj rulz! - 42

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

ma simt "obligata" sa revin si sa va spun ca am aflat ca un bilet la circ costa 150 000 lei iar copiii sub 3 ani nu platesc bilet..poate vreti sa mergeti cu piticii la circ...daca merge cineva sa ne spuna si noua cum a fost...

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

tot eu....vroiam sa va mai intreb de o cresa buna in manastur..va rog daca puteti sa-mi faceti o recomandare ca sunt tare dezorientata... multam` fain fetele!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Flavia Maria , noi am vrut sa mergem la Circ dar totusi piticul meu e prea mic pt. asa ceva (1 an si 8 luni) si nu cred ca are rabdare sa stea acolo pana la sfarsit , cred ca nici 30 min. nu ar sta linistit.Mergem maine pe acolo sa vedem daca nu este ceva amenajat afara sa vedem animalele.

Cresa buna in Cluj , grea intrebare si eu am cautat de vreo 4 luni si crede-ma ca deabia m-am hotarat unde sa-l dau din vara.Cresa particulara este Happy Kids in Centru(este in jur de 8 milioane pe luna),Milenium in Grigorescu (in jur de 3mil.),Annabela in spatele fabricii de bere, si cresa de stat de pe Gr.Alexandrescu (eu aici l-am inscris pt. ca e si vis-a vis de blocul nostru si am auzit lucruri bune despre ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Acum am vazut ca tu intrebai de cresa in Manastur.mai este Tandarica tot particulara pe Gr. Alexandrescu,pe str. Parang cresa este foarte frumoasa si renovata, mi-a placut mult, dar au zis ca au numai o grupa de copii si nu au locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Svety, saru mana de dedicatie, Europe sunt niste draguti mai ales solistul
ma bucur ca ti-a placut Supertramp, las ca in momentu cand ascul ceva ce-mi place mult iti si trimit.
stii chiar ma gandeam ca noi doua avem tot felu de similaritati. sotii ni-s Mihai, avem sange rusesc...

noi am fost azi in zona circului, nu am intrat ca mi-e groaza de curentul din cort si raceala la asta mica...am fost sa vedem animalele care erau numai ponei si lame din ce am gasit noi si saracele tare mizerie si miros era in jurul lor.nu m-a prea tras atmosfera, sa-mi ziceti cum a fost daca mergeti.

sa va spun realizare majora:ieri fie-mea si-a aruncat suzeta la gunoi si a zis ca n-o mai vrea ca e fetitza mare, lucru care i-l tot explic de ceva vreme.seara spre surpriza noastra s-a culcat fara ea ceea ce nu s-a mai intamplat.dimineata a plans dupa ea, ca normal ca nu i-am dat-o dar la amiaza a zis"asa-i ca nu mai am suzeta?"
si acuma, seara , nu mi-a mai cerut-o!!!nu-mi vine sa cred, oare scap asa usor?

dar am si o problema, dupa viroza asta mi-a ramas seara cu stare subfebrila cam 37,4 nu stiu de ce...cred a-s si eu paranoica toata ziua fug dupa ea cu termometrul in mana

Ralu, sper sa ajungem maine la voi

gata, noapte buna va doresc, pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Daniela..si bebita al meu are 1 an si 9 luni...eu m-am gandit ca i-ar placea la circ..nici eu nu sunt convinsa ca sta pana la sfarsit..dar as face o incercare...animalele pot fi vazute langa stadion (a fost sotul meu azi cu bebita) dar cica nu sunt numai niste cai amarati pe afara..nu stiu ce sa zic noi mai asteptam poate auzim pareri de la persoane care au fost la spectacol...mie imi place f mult circul asa ca m-as fi dus si pentru mine...
despre crese..si eu am cautat prin manastur..tandarica nu am gasit-o si nu stiu nici ce program au ...am citit undeva ca de la 8 ceea ce nu-mi convine ca eu incep serviciul de la 7,30.... pe gr alexandrescu am fost si nu era asistenta acolo asa ca nu mi-a putut da nici o relatie...am mai fost pe tazlau..acolo chiar mi-ar fi placut... e si mai aproape de casa..dar nu stiu nimic despre cresa...in plus nici nu au locuri acum..au zis sa mai asteptam...in ce priveste cresele particulare...eu chiar nu-mi permit sa dau 8 mil pe luna..si cred SINCER ca nici nu merita atatia bani...
mersi oricum de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Trec sa va spun noapte buna ...

Cristiana, mie imi place f.f.f "The Logical Song" de la Supertramp. Poate o ai ca tare as vrea sa o aud. Am versurile de pe net si-i mai cant lu' fiu-mio. Poate intram pe mess daca vrei. C-apoi acolo...
ps. am gasit versurile melodiei "Don't leave me now". Super, super

Ce e cu Florina? Imi spune si mie cineva?

Am musafiri: fratele lui Mihai cu viitoarea lui. Imi sunt tare dragi.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Carrie,din pacate Dana Vasilescu,nu stiu sa aiba cabinet privat.
Si mie imi vine in minte melodia celor de la Europe,de fiecare data cad iti scriu mesaj,....fainnnnnnnnnnnnnnnna piesa!

Svety,ma bucur ca ti-a placut link-ul cu jocuri,sunt jocuri si cu Zoe(asta in caz`ca n-ai observat)!

Azi am avut o zi lungaaaaaaaaaaa...asta din cauza fetitei ,care mi-a fost tare maraita,vroia numai in bratele mele ,nu mi-a mancat bine,n-a prea dormit....am iesit u pic ...dar nici in carut nu vroia...mi-a facut capul calendar...asta ca sa nu uit ca-s mamica
Da nu-i bai,se compenseaza cu ziua de maine care e cea mai scurta din an

pentru toate fetele....noapte buna!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare gagicileee!!! sunt in Austria!!!de aici nu pot pune emoticoane da ma descurc io pana deseara cand revin paaa!!!
va pup pe toate!!!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

stanca, multumesc tare mult de oferta, accept bucuroasa. avem nevoie de 3 bucati.
si nu-ti face griji ca pina duminica o sa fi super fresh, ca nu te stiu sa tragi prea tare la pat. am mai gasit bona? cum faci cu razvan marti?

un week-end linistit si vesel

Mergi la inceput