Cluj rulz! - 42
Raspunsuri - Pagina 5
machetutza spune:
ziua buna , fetelor!!!
am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti.
Mariana te-ai intors cu bine si cu realizari!!
ma bucur pt tine!!
noi vrem sa mergem azi la circ. are cineva detalii de oferit?
ati vazut spectacolul?? stiu ca e biletul 15 ron, copii sub 3 ani nu platesc si sunt spectacole astfel: lu-vi ora 18, si-du ora 15 si 18
va doresc o saptamana plina de realizari si bucurii!!
iuhuuu!! vine primavara pe bune!!
Simona , mama lui Lucian
pozele lui Lucian
carrie spune:
olaaa
io-s taare obosita dupa atatea we lucrate nu reusesc sa ma adun.in plus pe cand credeam ca imi trece raceala-in we m-am simtit super bine, azi ma chinuie mai abitir, sunt f infundata si curg toate apele pe mine.si trebe sa fac frumos dupa masa cu delegatia olandeza.
in plus sunt cam deprimata, cu ploile astea nu putem face nimik la casa din cauza noroiului.si timpul trece si noi trebuie sa eliberam apartamentul in vara.si-s ff stressata.
Mariana ai dreptate cu clubul juniorilor, eu am o motivata, Thea si eu eram ff racite miercuri, eu sunt in continuare deci nu cred ca pot participa nici miercurea asta.
in plus daca se incalzeste ar trebui sa ne mutam la aer intalnirile si sa pastram clubul ptr zile ploioase.sapt viitoare va astept la mine in principiu.
legat de ce am discutat, il astept maine la 10 pe sotul tau, daca poate.ii explici tu cum sa ajunga,ok?daca nu poate suna-ma.
svety, ti-am trimis piesa cu SUPERTRAMP.vreau versurile de la Don't leave me now,please.
Roxa, distractie placuta, cand te intorci?
sapt viitoare vineri plecam si noi la Roma.abia astept desi ma gandesc cu groaza ca plec de langa Theiutza.
am fost la raluca ieri, tare frumos apartament au, sa-l foloseasca sanatosi.si Thea atata o pupat-o pe Stefi...numa la plecare am avut scandalul de rutina.
no, va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
Mariana bine ai revenit!Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problemele si ca esti pe drumul cel bun.
Cristiana va dosresc sanatate multa!
Azi a fost prima zi cu bona noua.Mi-a placut si pare draguta.Inca pana la verdictul final mai astept.Dupamasa vine mama.
Si eu sunt de acord ca intalnirile ar trebui mutate in aer liber.Trebuie sa ne gasim un loc, nu prea mare, in care sa fie in siguranta si sa se joace asa incat sa avem si noi timp sa barfim.Cel mai fain ar fi daca am gasi o curte.
Veniti si voi cu propuneri.O sa ma mai gandesc si eu.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Mariana, daca faceti intalneli afara, s-ar putea sa venim si noi. Nu zic sigur, dar am un microbuz care merge la cluj din fata blocului. Uelcam in clubul nostru
Cristiana, multumesc de piesa!! Mie imi place f. mult Supertramp. Iaca versurile ti le pun aici ca mi-e la indemana. Ai messenger?
Don't leave me now
Leave me out in the pouring rain
With my back against the wall
Don't leave me now
Don't leave me now
Leave me out with nowhere to go
As the shadows start to fall
Don't leave me now
Don't leave me now
Leave me out on this lonely road
As the wind begins to howl
Don't leave me now
Don't leave me now
All alone in this darkest night
Feeling old and cold and grey
Don't leave me now
Don't leave me now
Leave me holding an empty heart
As the curtain starts to fall
Don't leave me now
Don't leave me now
All alone in this crazy world
When I'm old and cold and grey and time is gone...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
steaua spune:
generatia!
Nu am mai intrat p- acilea, ca Alex are o eruptie dentara groznica!Raportam, insa, un dinte (incisiv stang superior). II mai asteptam pe ceilalti trei care stau sa explodeze.
STITI CUMVA UN MAGAZIN DE UNDE SA CUMPAR OLITA? As prefera una care sa aiba vasul detasabil, pt usurinta la curatare. Mersik.
Va pe toate!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
svety spune:
Musai sa revin pentru Cristiana. Mai fato, Uriah Heep? Sa ma ungi tu pe suflet cu una ca aia melodie? . Super. Nu mai am liniste. Dar tot Don't leave me now e in topu' meu. Foarte faina. Da un "child in time", pot sa indraznesc...sa cer? Era una la Uriah mortala si nu mi-o mai amintesc.
Mihai are treaba la calculator si nu mai revin. Asa ca o pup pe Mariana.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
machetutza spune:
vad ca nu-i nimeni pe aici...
eu nu prea am somn, ca am o pardalnica de masea ce nu-mi da pace de-o vreme incoace. !!!
oare ce mai face Florina??
Cristiana va doresc si eu sanatate maxima!!
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
mariana tache spune:
Am multa treaba in seara asta. Dar nu ma pot rabda sa nu va scriu 3 vorbe!
Multumesc pt felicitari! Sunteti dragute.
Corina, felicitari pt dinte! La mai mare!
Simona, azi am trecut pe la studio si am vazut pozele tale pe raft. Ai uitat de ele? Sunt gata
Roxanicea, imi pare rau ca nu am mai trecut aseara ca sa stam la o vorba, dar eram ferm convinsa ca sunt singura in zona. Daca vrei, ne putem intalni saptamana asta. Zii o data.
Svety, mersic de primire
Cristiana, Stanca si eu sunt mai mult decat deacord cu intalnirile in aer liber; numai sa ne lase vremea si sa gasim un loc ideal. Doar e important sa ne vedem, nu locatia conteaza. Daca nu e sa fie un loc mai retras o fi bine si in parc, nu?
Cristiana, va doresc si eu sanatate. Dar nu sunteti f grav, nu? Aveti febra? Maine dimineata semneaza condica sotiorul
Stanca, inca o data iti doresc succes pe maine! Tot nu mi-ai zis unde faci manevra!
Alinutza, bravo pt rochie! Sa o porti cu placere (sunt convinsa ca va fi asa). Abia astept sa te vad in poze cu ea!
Cine e cu mine in zona?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Cristiana, multumesc mult pt mail! Esti o draguta. Imi place tare mult cum suna melodia (linia melodica), dar am o mare problema: vocea se aude ca din apa! Nu se intelege aproape nimic. Oare de ce?
Svety la tine e ok?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
buna seara tuturor!
stanca, sa fii barbata zoe, sa nu tremuri ca vargulitza de frica !Trece asa repede! daca te pot consola, barbata-miu a facut vreo 2 interventzii de genul asta. si stii ca barbatzii sunt muult mai cacacioshi ac noi, vitezele...
asa ca, sa ne vedem cu bine pe dc si sa ne povestesti ce usor a fost!
mariana, iar e al meu plecat si sunt stapanana pe moshie, dar revine maine seara sau cel mai tarziu pe miercuri dimineata. crezi ca miercuri, joi sau vineri ar fi ok? ce zici?imi dai un pm cu telefoanele tale sa arunc buzduganu` inainte sa vin? e ok asa? zi-mi tu ce zi iti convine is eu in acea zi te sun si stabilim ora.
roxana, cum e sus pe ghetzari? mai poti de atata schiat? sa faci poze si sa ne arati fotoase frumoase.multumim anticipat!
sanatate tuturor si cat mai putine pastilutze in stomacele!
pupi si noapte buna!!!!!!
roxi foto