Cluj rulz! - 42
Raspunsuri - Pagina 6
mariana tache spune:
Roxana, in principiu oricare dintre zilele mentionate imi convine, dar nu pot sa-ti dau un raspuns sigur ca la noi totul e in miscare . Asa ca iti dau un nr de tel si ma suni, vezi in ce zona sunt si stabilim, ok?
Zii ce nr vrei: connex sau orange. Il dau aci ca mi-e lene de pm.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Gata; fug la treaba mea ca asa nu se mai poate!
Va pe toate si va doresc somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Gata. Acu fug si eu la culcare. Mariana la mine piesa suna dupa cum ii sade unei piese bune sa sune: FOARTE TARE FRATE
NOAPTE BUNA, ZIC.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
carrie spune:
olaaaa
pentru cele interesate ID-ul meu de messanger este : cristiana_gavris.
va astept!
fetelor ceziceti ca loc de intalniri de parcul din Andrei Muresanu de pe str Amos Francu.e super dragut, mai mic si ingradit asa ca picii nu pot evada!poate daca e ok maine sa ne vedem acolo!daca nu, eu nu stiu daca vin dat fiind ca is in continuare racita.
Mariana am pove f fain cu sotiorul tau, o sa fac tot posibilul.
olite dragutze stiu ca am vazut la magazinul ala de pe strada vizavi de Sora,unul la care urci pe niste scari.
Svety, comanda de Child in time a fost livrata!si cu un bonus!
va pupicesc ca nu mai pot sta,
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Multumesc Cristiana. Ai facut fericit un suflet zbuciumat. Nu ma asteptam din partea ta la atata promtitudine. Sunt de-a dreptul happy. dar de unde le ai?
Spuneti-mi si mie unde e parcul asta si pe la cate va intalniti? pliz
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
Ma termini!! Cristiano de unde stii ce-mi place???
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Creola spune:
fetelor
Mariana,bun venit pe plaiuri ardelenesti!Cu intarziere...dar ce sa-i faci ,pana azi nu am putut intra(niciodata nu-i prea tarziu)
Alex,al Corineifelicitari pt dintisor.Si noua ne-au iesit mai intai incisivii laterali.La cat mai multi ,fara dureri.
Roxanicea,ai umblat in lume,nu gluma....foarte frumoase pozele,iar cele de la nunta sunt deosebite ,prin felul in care ati ales sa o desfasurati....la inceput am crezut ca ati facut-o prin America ,pe undeva
Asi ,azi nu am lucrat nimic,am stat doar cu pumnii stransi,asteptam vesti bune!
Noi suntem in continuare "bleguta",Sarah s-a pricopsit cu ceva afte in gurita(sigur de la bubitele de pe maini),duminica ,in loc sa ne respectam ritualul nostru ,de aiesi prin parc,cofetarie,etc....am ajuns pe la urgente...ieri am facut si niste analize ...imediat fugim dupa rezultat.
Salutari ,celorlate fete
Poze
Viktoria spune:
fetelor!
Ma bag si eu ca musca in lapte la subiectul vostru insa as avea o intrebare.Poate ne puteti ajuta....am vazut in parc o tricicleta tare smechera buna si la bb mai mici asa ca a mea. Avea in plus fata de una obisnuita un dispozitiv detasabil de tinut picioare acum cat sunt mici si nu stiu sa pedaleze si o tija la spate ptr. a putea sa o impingi fara sa stai aplecat....ce ziceti ati vazut asa ceva prin magazine? Parintii proprietari ai tricicletei spuneau ca au primit-o cadou din Romania.Si noi vrem si asa ceva nu am vazut pe aiceea.Parintii mei sint in Cluj si doresc sa vina de pasti aiceea deci ar putea sa mi-o aduca pt. printesa mea mica.
Mii de multumiri si scuze de deranj
steaua spune:
Stanca, ne gandim la tine!Am tinut toata ziua pumnii stransi!
Dana, mersik pentru gandurile bune legate de euptia noastra dentara! Tinem pumnii sa se faca bine Sara si sa iasa analizele ok.
Svety, , despre rokeritzele DC nu zic nik. Oare de ce? . Daca ai nevoie de vreo melodie tare- tare draga, da un semn. O iau din retea si o trimit. Teoretic gasesc orice.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
steaua spune:
Mariana, nu ma mai duc la nici un pediatru. Nu am chef sa merg prin spitale. De aseara a inceput Alex sa mai pape. Nu foarte multa hrana solida, dar mananca. Sper ca nu-s nebuna. Daca o fi cazu, om merge, dar acuma nu am chef de drumuri stat la cozi, mai ales ca nu o sa ne trimita la analize, cum as vrea io.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici