Cluj rulz! - 42

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor

raportam si noi : week-end cu diaree (copil)...duminica copil vindecat prin dieta si Furazolidon+Humana Electrolyt....si vindecare pt. noi tot duminica...gratar la "iarba verde"

nu mai stiu care vroiati inform. despre crese...al meu baiat e in Manastur la Annabela...daca va uita-ti in album are si cateva poze de acolo...va mai scriu daca ce va intereseaza..

Viktoria si eu am vazut in magazine si pe la copii triciclete de care vb....se gasesc in majoritatea mag. pt. copii...

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

helaaaauuuu fetelor!!! si cele mai calde salutari de pe meleaguri straineze!

Azi a fost a treia zi de schi! Prima a fost ok, a doua a fost fantastica, pe ghetar, o zi splendida, cu soare si cald afara, de necrezut, iar azi am facut pe kamikaze, pe o ceata de nu vedeai decat varful schiului. Abia astept sa va arat poze, peisajele pe care le vad zilnic si partiile pe care schiez (sute de km de partii) am vazut doar la TV, pe discovery sau la Sport, la camponatele de schi...nu mai zic de teleschiurile si telecabinele cu care urcam zilnic...niciodata nu vom avea asa ceva in Romania, cu tristete am constatat ca industria de aici e cevaaaaa....doar pretul unei zile de schi e terminator!

Mi-e frica sa ma gandesc la cantar...nu va spun ce rasfatz, ce risipa e aici...nu stiam ca avem all inclusive si de trei ori pe zi mancam ca porcii, 3 feluri de mancare, seara chiar mai mult, dupa care ziua tragem tare la ars calorii...mai bagam cate un jacuzzi mic sau un sfert de sauna...zic un sfert, ca aici la hotelul asta se face sauna la gramada in curu gol, as fi pus un emoticon, dar nu gasesc cretinele alea de paranteze, pe tastatura asta dobitoaca...enervanta de-a dreptul.

Mariana, fain c-ai fost la <Bucuresti, cu ce vant? Detalii? Sa stii ca u putem veni 3 din zona, tre sa marturisesc ca mi-e stricata jucaria ...

Steaua, felicitari de dintzoci la pui!

Va pup pe toate si sper sa revin si diseara sau daca nu, maine...aici sunt doar 2 terminale si toata lumea e pe ele....acum am treaba, ma duc sa-mi spal freza si sa ma tomnesc o tzara, dupa schi,,,hii am uitat sa va spun, m-am bronzat rau, cu okelari!!! Mai bine zis m-am ars, nu alta...arat ca o sperietoare de ciori si trebuie sa-mi pun 3 kile de fond de ten, puii mei! hai ca mai viu...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

jozsaerika te rooog din suflet sa-mi spui mai multe despre gradinita annabella..am fost si eu azi sa o vizitez...dar m-ar ajuta mult sa stiu o parere de la o mamica care isi duce copilul acolo...la cat se ridica costurile totale pe luna? se imbolnavesc des copiii?...orice detaliu ma intereseaza...te rog..astept raspuns..ca sunt disperata ca nu stiu unde sa-l duc pe bebita al meu...
mersi mult!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna seara!

mariana, pot doar vineri...azi am aflat programul destul de incarcat pt maine si joi, asa ca prin eliminare ramane doar vineri. e ok asa?
da-mi ce nr de tel vrei. posed ca si tine atat connex cat si orange. ce folosesti mai des si la care raspunzi mai usor, la acela da-mi nr.

creola, merci mult pentru complimente si aprecierei. din pacate nu am pus toate pozele de pe unde am calatorit,pt ca nu am camera digiatala decat de vreo 2 ani si juma...iar celelalte poze, chiar mai interesante(gen: zambia, africa de sud,coasta de zur,elvetia...etc) au fost filmate sau fotografiate cu film clasic.petrecareala de casatorie a fost org la gilau. as fi vrut ...pe undeva prin state...dar nu ne tzine deocamdata;speram pe cea de argint

ce de fete metaliste prin zona!

roxana ce hotel zgubilitic! :"la hotelul asta se face sauna la gramada in curu gol, as fi pus un emoticon" haios! distarctie placuta in continuare ...si nu te mai plange de kg in plus, ca am tras cu coada ochiuli intre pozele voastre din albume si esti schijutza rau de tot! e loc unde sa pui rasfatzul culinar d ela all inclusive!
astepatm sa vedem poze ,la intoarcere.....daca nu sunt private, bineanteles.

sanatate copilashilor cu mucushori si alte cele si gata cu suferintza! a venit primavara si se vor inzraveni cu totii, cu singuranzta!

stanca m-am gandit azi la tine! sanatate multa!

joszaerika acum abia am vazut ca bebelica al tau e nascut in zi cu mine! suntem 2 in aceeasi zi! hihihi! mai stii pe cineva pe 7 dec din cluj?

seara placuta tuturor si sananate muuuuuulta !

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salut! Ascult muzica de la Cristiana. Azi am fost la vaccinul antirujeolic. Sper sa nu-mi faca ceva reactii.
Am stat afara cam toata ziua. Dupa ce s-a trezit am mai iesit vreo 2 ore. Atat.
Te invidiez Roxa.
Nu mai revin ca are Mihai treaba. Pup la Mariana.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

No rusinica!! iar codase. Am venit sa va zic noapte buna.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hihihihi, si eu ascult muzica de la Cristiana! Si imi place tare (love conquers o ascult a 3-a oara! superba!)

Cristiana, multam fain pt piese! Si pt discutia cu sotul (ma bucur ca v-ati inteles!) De poze...nu mai am cuvinte! Pana ajung eu sa fac asemenea prelucrari...imbatranesc si mor . O de la mine!

Roxi, nu stiu sigur daca pot vineri, dar vorbim la tel, ok? O sa-ti dau pm cu nr de tel (m-am razgandit ).

Stanca, scumpo, si eu te-am pomenit azi! Cum ai trecut peste interventie??? Abia astept sa ne povestesti! Maine te sun! (azi nu am indraznit)

Roxana, soro, ce fain de tine! Ma bucur de o mie de ori pt voi ca va relaxati si va rasfatati! Bravos! Mai, dar chiar asa, cu jucarica stricata...! Auzi, dar fie vorba intre noi, a cui e stricata, a ta sau a lui Nastase? Si tot sejurul nu o puteti repara?

Corina, ma bucur ca Alex mai papa ceva! Faci f bine ca te-ai mai linistit cu medicul; dar vreau sa-ti zic ceva: nu inseamna ca daca mergi la pediatru nu iti face analize; tot posibilul sa-ti faca mai ales daca ii spui ca-l suspectezi de paraziti (intre noi fie vorba: sigur nu are asa ceva!); eu am spus ca nu ii spun direc la medic sa-ti faca analize, ca stie el mai bine. Dar inca o data iti spun ca e bine ca te-ai linistit. Totul va reveni la normal cand apar si ceilalti incisivi.

Iar acum "da big niuz": Simon are 2 !!! I-au iesit incisivii centrali de jos! Cred ca au aparut la diferenta de o zi, adica duminica si luni. Acum nu mai mint, nu imi imaginez. E sigura treaba! Felicitati-ne! Ca scumpul de el e de o cumintenie... papa bine, nu face febra, nu diaree, doarme neintors...am un baietel de nota 10 (ca frate-sau!)

Svety, multam pt pupicele de fiecare seara! Ti le intorc si eu.
Noi mergem la vaccinul cu pricina pe joi .

Simona, scumpa de tine, tu pe unde mai umblii??? Tare de multa vreme nu ai mai trecut prin zona!

Oana, tu? Pozele sunt gata. Le poti ridica.

cine imi tine companie?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Svety, unde te grabesti? De ce nu stai la o poveste?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mai, fetelor, ce facem maine??? Ne vedem cu copilasii??? Au ba? Mai eu iar pun pe voi! Ia sa vedem cine ar putea veni la intalneala (care habar nu am unde se tine!):
- eu + Stefan
- Cristiana + Thea
- Oana + Dragos
- Florina + Elise
- Simona + Lucian
- Raluca + Stefania
- Tatiana + Clara

Buuuuuun! Acum ca v-ati inscris pe lista, haideti sa stabilim locatia (afara sau in casa, unde preferati).
Si, restul fetelor, nu uitati ca lista e deschisa mai ales daca ne intalnim afara! E bine venita oricare!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Acum, asa, de noapte buna, va spun ca avem cateva poze noi:
- Simon+Stefan in pulovare noi
- Simon papacios
- Simon interesat de tv
- Stefan-fetita
- un adevarat artist

Noapte buna!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput