Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
Ursoaica spune:
Buna fetelor!
Sincer eu nu vreau sa intre ursulina mea in categoria cele mai grase. Si nici nu intra
.
Dar nici slaba nu vreau sa fie.
A mea a luat in 3 sapt 200g
. Putea sa ia un pic mai mult dar ...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

T_Ioana spune:
Al meu a facut verde dupa suc de mar, si a facut mult
pt ca marul e super laxativ. Dupa suc de morcov face portocaliu-rosiatic.
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Mirela da eu o scot si pe vant. Pt ca ii pun un fularas pe fata si gata. Bine asta daca este si tati acasa.
Eu am scoso afara cand a fost ninsoarea aia mare de am ajuns acasa oameni de zapada si nu a patit nimic.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

andiaroro spune:
Un moment de liniste pe la mine prin cartier![]()
Mirela-ma bucur f tare ca vine mama ta. Si sa stii ca in Fr e si mai prost ca in Spania cu concediul de maternitate-3 luni, iar In SUA prietena mea, care lucreaza la ditai compania cu zeci de mii de angajati a avut un concediu de maternitate de 2 sapt(ai citit bine). Cl: se poate si mai rau!
Liliana, daca tu
esti cea care vroia sa stie div despre anghinare, nu trisa si citeste frumusel pe la capitolele pe care le-ai ratat. Daca ma insel
Giova vad ca esti prinsa rau in pozici...f bine......ai ce vedea. Eu o sa fac gimnastica pt perineu cu un kine si o sa-ti povestesc cand o sa ajung acolo ce voi face. nu aveam nevoie, dar daca moasa e simpatica si da trimitere si sec sociala suporta 10 sedinte de ce sa le ratez.........cica prinde bine.Intr-o traducere din topor chestia aia de joaca se cheama"covor de trezire"(a simturilor)-cica e de la 3 luni incolo-la noi a avut un mare succes la mai putin de o luna.Mamaie ii spune :gradina cu flori.........se duce cu bebe in gradina
Fetelor, de ce va amarati atat cu proba suptului si alte chestii de genul asta, daca bebeii sunt bine si ia in greutate ce atatea griji....Eu una am zile cand manac mai mult, zile cand mananc mai putin. de ce un bebe nu ar avea dr sa se comporte asa........Si Alexandre mananca cateodata muuult si cateodata (rar ce e drept) o lasa mai moale-asta e.
Si eu am inteles ca pompitza cu aspiratie de care zicea Mirela e cea mai buna la mucisori-am dar nu am folosit-o pana acum si sper as stae mult si bine in cutie......Irina,daca mucisorii nu exista, o fi altceva?!?§
Vorbeam despre liniste--a fost..........
ana si alexandre
Bee spune:
Buna fetele.
VAd ca problemele sunt cele obisnuite: diversificam si papam/nu papam luam/ nu luam in greutate. Aaaa si pozici cu minunici mici.
la toti ca sunt si taaare fotogenici.
Ioana, pai eu zic sa fii fericita ca la cantitatile pe care le papa Razvanel cred ca ai tu lapte de "bivolita" (sa nu te superi, e chiar un mare compliment), cum imi spunea tata cand vedea in bibe grasimea de la laptic (al meu intre timp s-a mai subtiat). Dar in general vad ca baieteii cresc ca fetii frumosi si vor sa fie solizi si musculosi, in timp ce fetele sunt la cura prelungita.
MIrela, ma bucur ca vine mamica ta sa te ajute. Fain fain de voi! O sa fii mult mai linistita la munca.
TEolinda, la cat de nekkcios e bebe-ul tau, eu cred ca m-ash ingrijora la 3 ture de kk. Si e verde clar de la schimbarea regimului alimentar. SAu ai mancat si tu ceva care sa-l inverzeasca?
SI uite asha de bine ce nu s-a scris prea mult, am uitat de la mana pana la gura ce-am vrut sa mai zic.
Noi acelashi program haotic de papa si somn. Abia astept sa mai stea si Radu 2 zile acasa ca asha am obosit. El incearca s-o adoarma dupa baie, dar nu-i mai iese deloc!
, asa ca nu reusesc nici sa ma mulg inainte de 10-11 noaptea. Bine ca de vreo 2 zile a revenit la sentimente mai bune macar fata de sanul stang (adica adoarme la el, nu ca ar manca neaparat mai bine). DEci ziua nu ma mai simt datoare sa ma mulg.
Ursulina, eu chiar voiam sa-ti zic ca Raisa nu pare grasa deloc. S-o fi nascut ea mare, dar ia in greutate ceva mai incet. Cred ca la falcute si copane campioana e Bia (daca nu se mai inscrie cineva, ca parca si Jasmine ar fi maricica, dar daca Bombo nu ne da raportul mai des).
Hai
fetele, ca vreau si eu sa fac papica azi.
teolinda spune:
ANA - mea culpa... nu ti-am multumit pt retete. Am citit si mi-ai facut si pofta dar ziceau fetele ca anghinarea scade productia de lapte asa ca mai aman pana o consum.
Alexandre are o mutritza de intelept si este f expresiv. In pllus seamana cu tine 
URSULINA bun venit in clubul "manechinilor".
Lasa ca se da ea pe brazda... oricum cu forta nu putem sa facem nimic cu ei.
IOANA - pai ii dau suc de mere de o sapt si abia azi mi-a facut verde
. Mai urmaresc..
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Am venit si noi de-afara. am stat o ora, dar mi-au inghetat toate extremitatile. Bebe nu a suferit de frig.
Liliana, Cata, pai e taran, n-ati vazut cum ii statea caciula aia? i-am pus-o la prosteala pt. poze, ca doar il tin in capul gol. mai bine, ca nu prea ii sta bine cu caciuli.![]()
Liliana super poza cu murdarici.
Cata eu nu tin cont de suzete, zi sau noapte. le dau care cum apuc. Prin toate camerele tin cate una, ca e lenea mare si n-am chef de deplasare.
Ioana nu se vede link-ul ala.
Marco a luat bine in greutate pana la 2 luni, dar parca vad ce cu groaza ma uit la 3 luni, cand il cantaresc. Pana atunci mi-am promis sa nu-l mai urc pe cantar.
Ana chiar te rog sa ma anunti ce ex. faci pt. perineu. Inca o prietena de-a mea din Franta mi-a zis de ele. se pare ca numai la voi se fac. cel putin in Ro.,....
Merg sa-l duc si eu pe Marco in padurice. ca a meu covoras e cu copacei, floricele, albinute, pestisori, ape, etc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
ciupercuta spune:
si mie mi se pare ca Davina mea mananca putin ( numai la san) dar sunt multumita ca ia bine in greutate si incerc sa nu-mi fac probleme. Nu fac proba suptului pt ca produce nervi ![]()
ciupercuta mihaela cu bb davina
T_Ioana spune:
Giova, daca nu merge linkul atunci uita-te in contul comun la albumul lui Razvan, la ultima poza (64)
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Ioana mersi, am vazut. super gagiul!!!
Liliana cum stai cu sarmalele, budinca si nu mai stiu ce era...
Mirela adresa de mail, banuiesc ca e fara mercic, ala la sfarsit.
e:iuli_n90210@yahoo.com.
Ursoaica, Ciupercuta 
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)