Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si marco tot dintr-un san papa, rar cand ii goleste pe amandoi. si nu stiu ce are, caci suge 10-13 min. dupa care il apuca un urlat, de numai cu suzxeta se potoleste, cu nimic altceva. Nu stiu ce sa-ti zic. bine ca ia in greutate.
Anasebe tot nu am inteles la ce folosesc alea. eu stiu ca, cocarde sunt florile de pus in piept la nuntasi.
Liliana, operatia e ok, doar ca perineul meu nu s-a retras , era mai slabit si a cam cedat la presiunea grasunului meu. oricum sper sa nu ne deranjeze la contact, caci in rest e ok.
tre sa caut suc de morcov, caci la Selgros nu am gasit.poate asta ii va placea..
Luizza, Maria ta e o scumpa si o frumoasa!!!
Irina, doamne ce m-am speriat cand am vazut piciul ala blond si cu urechi de maimutza la tine in album. De unde ai poza aia? e tare haioasa!!!

Pun si eu 2-3 poze, caci am ramas in urma si pe urma mergem afara. sunt 6 grade, dar e bine ca nu ploua.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Liliana al meu avea aseara 6.200, e drept ca s-a nascut cu aproape 1 kg mai putin decat Nicolas, dar e si mai mare decta el..., mie Nicolas mi se parea foarte maricel, dar se pare ca e ok....noi ne facem probleme, cu toate ca sunt in grafic amandoi, chiar si al meu cica e peste greutatea care ar trebui sa o aiba la varsta lui (asa zic cartile si dna doctor) pentru ca ii comparam cu ceilalti. Eu ma gandesc la Marco, care e alaptat exclusiv si e cu o luna mai mic decat Nicolas si totusi are grutatea care o are....iti dai sema ce ii curge la ma-sa din sani, lapte si miere.
Giova, da-ne dom'le secretul ca uite ce bine a luat in greutate puiul tau....si nici nu pare sa aiba atatea kg, dar e si lungut!

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TEOLINDA,o fi punct alb(dar ala de ce se formeaza),ca parca e prea de tot sa fie canin.in plus tre sa inceapa cu incisivii...si dani tot pe burta doarme.credeam ca e singurul.
nu stiu ce sa mai fac cu cojitele din cap,ca-i plin saracul...
ANASEBE,MAMA CE GRASANEL,6KG
IOANA,CEL PUTIN BINE CA IA IN GREUTATE...si mie mi separe ca dani mananca putin,dar nu am cum sa-i fac proba suptului si apoi sa ma si eu
cred ca eu o sa ajung pe la spital zilele astea ca ma doare rau de tot fisura care o am...cred ca v-am innebunit,dar eu mai am un pic si plang de dureri.nici treaba nu pot sa fac...
voi scoateti bebeii cand bate vantul,chiar daca e soare?si in ce:scoica,landou,acoperiti cu sac?ca noi tota sapt am stat in casa,ca iar a venit vajul in spania...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana as vrea eu sa puna si Bia la 2 sau 3 zile 70-90, dar uite ca mie de luni, pina azi vineri...deci in 5 zile mi-a luat 50 de grame, deci vezi ca se poate si mai rau..la proba suptului, in general nu sare de 100, lapte nu prea am, dar nici nu cere in plus ca i-as da supliment...Teolinda pai sub minim vom fi luna asta, dar cum stiu ca la 4 luni trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere, nu ma mai panichez!Macar vad ca nu-i scad suncile!A..pai 300/sapt. e beton...si eu luna trecuta am avut oscilatii la Bia, ba nu lua deloc 1 sapt, ba se umfla cu poma urmatoarea..ei bine luna asta crestem constant, adica sa nu trecem de 150/sapt. ca sa nu ni se zica ca suntem grase!Iar cu papatul de la un sin, desi ii dau si din dreptul asta e mai mult de decor, cred ca daca m-as mulge de acolo nu as scoate mai mult de 40, in schimb stingul e baza, e mult mai mare decit dreptul si multtt mai plin. Parca vad ca ramin cu o tita mai mare si una mai mica!Mirela cind bate vintul eu o scot in carut cu invelitoarea de iarna si vint..cind am luat-o in landou am vazut ca-i curg ochii ziua urmatoare!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MIRELA - daca e vant, incearca sa eviti sa il scoti ... mai ales daca e vant rece. Sau il bagi in landou. Ca acolo e "adapost".
Si eu zic ca este ciudat sa apara un canin... ca nu asta e ordinea. Dar am vazut la finuta mea cum se albise gingia in zona maselutzelor cand ei abia ii dadusera primii dintisori de jos. Nu stiu cauza...dar dinte eu nu cred ca poate fi .
Ai grija de tine si fugi la doctor daca ai dureri.
Pentru cojite incearca sa il limpezesti f f f bine la capsor dupa baita.

IOANA - oricum n-avem ce sa facem cu ei.. mananca cat vor ei... nu poti sa le bagi cu forta oricat de mult am vrea. Nicolas nu vrea sa mai bea ceai.. nu stiu ce sa mai fac. AM inceput sa ii dau cu seringa.. sa il pacalesc doar sa-l hidratez cat de cat.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Irina, cam asa o sa arate la 2 ani creatura blonda pe care am vazut-o la tine in album

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Chiar ca este un "rinjit" Nicolas...zimbeste in mai toate pozele!
Giova taran? Am vazut si paturica si suzy..de la Avent am si eu 2..tu ai si din alea de noapte, chipurile? E vreo diferenta?
Cica ar cam fi de iesit afara, dar am o leneeeee!M-as culca si eu nitel, dar Bia nu are de gind sa ma lase, asa ca o intarit cu o jucarie cu zdranganele si ii da niste scatoalce!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Chiar asa GIO... de ce-l face pe Marco tzaran?
CATA - al meu e ranjit si BIA ta e o serioasa.E super dulce cu falcutzele ei bucalate
Fetelor desi am 2 paturici de scos afara, eu nu l-am bagat pe Nicolas in nici una asa cum am vazut si la tine GIO si la tine CATA. Cred ca o sa-l invelesc la iarna cu ele cand va dormi... daca o mai sta invelit ca atunci v-a fi golanel mare.

Am pus poza cu manjitul de morcov.

BEE - si ANA ta e bucalata. E adevarat nu i se vad colacei... dar nici slaba nu arata. Noroc cu aparatele astea cu zoom.. ca asa par toti mari dar in realitate sunt niste "linguritze".

Mergi la inceput

Liliana al meu nu stiu daca a baut 300 ml de ceai in toata viata lui, si cand a baut a baut de foame!
cred ca a zis Giova de Marco ca e tzaran ca ii sta fesul ca o cushma...
Am tot vrut sa va intreb, la puiutii vostri nu le troznesc incheieturile, ca eu cand il iau pe Razvan in brate ii troznesc toate alea, si maini si picioare si gatul si spatele, tot. Voiam sa stiu daca e ok sa fie asa

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Miracol!
Papanasul a facut kk de 3 ori azi...
La 6:30 era plin... si verde... mirosea de am zis ca mor.
La 9:00 a mai facut unul verde dupa ce a papat.
Acum la 13:30 iar a facut dupa papa... dar galben.

Stie cineva de la ce poate fi verde?

Mergi la inceput