Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela COLTISORUL LA CANIN? Vreau si io!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

L-am cantarit pe bebe si intr-adevar... are un pic peste 6 kg.

I-am luat ieri lu' Tibi niste canadiene mai de primavara de la Victoriei. Tare dragute. O sa-i fac niste poze, dar maine, poimaine. Am facut si comanda de invitatii, cocarde si marturii pt. botez. Le ridic vineri, pe 31, le fac poze si le pun in album.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

La multe luni si ani inainte pentru Bianca Maria!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce mare e si Karina. Chiar asa pe unde esti Ank? Cu intarziere pt. ziua ta. am vazut la celelalte mamici, ca noua nu ne-ai dat data nasterii.
Anaseba, am vazut ca mai nou se dau si marturii si la botez, dar si cocarde?????
Cata am vazut si eu filmuletul. asta se pune la aspirator?
Pai va ramane bebe fara nas, de il pun la aspiratorul meu.
Mirela deja canin???
Bianca Maria pt. cele 2 luni de viata!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA POTI TRIMITE PE iuli_n90210@yahoo.com,mercic
fetele,acum nu stiu cat o sa dureze pana ii iese tot caninul...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Mirela las ca inceputul conteaza..acum vreu si eu canini..sa-mi zici la supt cum e!
Ana Sebe tu ai un adevarat ursone la 6 kg..asteptam poze!
Anca la multi ani si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Giova, pai cica se regleaza, adica nu o sa aspire cu toata puterea, deci nu-i problema ca ramaine fara nas!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova Cocarde...sau cum s-or numi chestiile alea de care agati cruciulitele....

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, sunt disperata!
Pentru ca ma ingrozesc de cate ori ii fac proba suptului si vad ca imi arata cantarul maxim 100 gr, m-am chinuit vreo ora sa ma mulg si am obtinut intr-un final 110 ml din AMBII SANI. Cupilul meu de obicei papa doar la un san, dar am inteles ca ei trag mai bine decat pompa sau mulsul mnual....Ideea e ca i l-am incalzit si cu mare chin l-a papat....dupa primii 50 ml a inceput sa se contorsioneze si sa screama si sa se tot fereasca de bibe, dar am insistat si a papat tot. Cand a terminat si ultimii 10 ml din bibe a dat afara (din pozitia in care era- pt alaptat) cam 40 de ml si am inceput sa urlu la el...in prima faza a inceput sa rada, apoi cand a vazut ca nu ma inbunez si nu ii zambesc inapoi a pus bot. L-am cantarit si avea 100 gr in plus fata de cantarirea dinaintea suptului.......Si acum vin si va intreb, cum mama zmaului pune cate 70-80 sau chiar 90 de grame in 2-3 zile, ca tot asa imi arata cantarirea de la 2 zile, daca el mananca numai dintr-un san la o masa, si nu baga mai mult de 15 minute?!!!
Nu stiu ce sa fac, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti, si sa vedeti in ce hal imi arata sanii, dreptul s-a invinetit si mi-au ramas urmele de la degete, plus ca ma ustura mameloanele..........
Oare exista o explicatie logica pt faptul ca ia in greutate binisor desi manaca atat de putin?.
Banuiesc ca a varsat dupa masa pt ca a papat mult mai mult ca de obicei

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bai ma las pagubasa cu cititul!Mai bine stau la subiectele zilei.
N-am reusit sa recuperez prea mult.Intre timp s-a trezit papanasul si i-am dat sucul de morcov de la Hipp cu lingurita pt ca e mai gros putin si nu cred ca ii curge prin biberon. O sa pun poze sa il vedeti cum era "plin de morcov tot si pe labe si pe bot". Deci GIO - baga-i suc de morcov ca e tare bun.. l-am gustat si eu
Cat despre operatia ta... mai bine faceai cezariana si nu mai aveai atatea probleme cu "jucaria".
lasa ca o sa treaca... esti tanara si te refaci tu.

MIRELA - da papanasul mai doarme exclusiv pe burtica... si zi si noapte! Noaptea am renuntat sa ii mai dau body ci doar costumasul de bumbacel pt ca se incalzea din cauza ca a fost cald afara zilele aceste.
M_ai bagat in ceatza cu caninul... sigur e dintzisor? Vezi sa nu fie doar un punct alb si sa te pacalesti... ca s-au mai vazut cazuri.
Sa ne ti la curent.

ANASEBE - eu n-am auzit de cocarde la cruciulitele de botez. Se pun doar niste fundite.. sau se iau gata cu fundite, de la o biserica neaparat sa fie cruciulitele sfintite.

Am cantarit si ieri papanasul , dezbracat.. avea 6,5kg.. deci a luat 300gr intr-o sapt. Cam ciudat.... Ba nu ia deloc ... ba e la maximum...
Ieri nu mi-a mancat completare decat la masa se dupa baita.. 15ml... daca asta se poate numi completare.

CATA - deci si tu ai aceeasi problema... greutate sub minim luata luna aceasta.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA - vezi bine ca ai acelasi stres ca si mine... baietzandrii nostri.... grabitii trupei papa in jur de 100ml la o masa. Si Nicolas peste zi tot din care un singur san se alim . Dar macar Razvanel ia bine in greutate pe cand papanasul meu ...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput