Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
MI-am amintit.
Mirela, cred ca depinde si de temperatura la care vrei sa-l scoti cand bate vantul. DAca e caldutz nu cred ca are ceva. Ieri cand am iesit era noros, caldut si nu era vant. Dar am stat in parc mai bine de 2 ore si s-a pus un vant si s-a si racit, iar fata ava hainele de casa pe ea si peste ele doar salopeta de iarna si o singura caciulita. Si caruciorul meu nu e prea grozav izolat.
. Am iesit noi si in zile muuult mai friguroase afara si n-am patit nimic. POt sa spun ca ne-a prins chiar bine, ca la Botez a tinut-o parintele intr-un prosp toata slujba dupa "scufundare".
Ana, am si eu patura de trezire a simturilor! Chiar din Franta adusa de nasa fetei. Tare minunata, dar fata mea nu e inca interesata de multe lucruri. Pe ea continua sa o fascineze fetele si vocile. 
FEtele din Romania, voi cat vreti sa stati acasa cu bebeii (Moni stiu ca tu stai doar luna asta)? CA eu sunt in mare dilema. Daca tot m-am sinucis profesional pentru o perioada, cred ca l-ash produce si pe bb 2 inainte de a merge la munca.
Denisa, cum stai cu pregatirile de Botez?
LunaNoua spune:
Fetelor, bine v-am regasit !!!!!!

Noi am cam absentat de la DC. Am fost foarte, foarte ocupati. Eu cu dragostea mica, si ea .. sa ma tina ocupata pe mine
Am facut si botezul, care a iesit superb, si acum ... incercam sa intram in randul lumii. Eu incerc sa merg din nou la scoala (Scoala de Arta) si ca sa reusesc asta, nu am alta solutie decat sa o iau cu mine. Saptamana asta a fost de proba. M-am plimbat cu bebica si cu biberoanele dupa mine la cursuri. Dragutza de ea a fost foarte cuminte. M-a lasat sa colorez...sa fac de toate. Sper sa nu o stresez prea tare. Asta e. Ne facem noi mari ![]()
Daca va e dor de noi, am pus niste poze in contul comun, dar mai multe si mai mari puteti vedea in linkul de la semnatura. Acum sunt si eu la pozele grupei noastre.. si ma minunez care mai de care de draguti. Sunteti niste ingerasi 
Va pupam cu mult drag
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
T_Ioana spune:
Mihaela, spune-ne mai multe despre tine!
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
miraklucker spune:
Dragelor, vad ca eu tot mai rar ajung sa va scriu. abia v.am citit pe fuga si de-a curmezisul
si acum scriu cu Daria in brate....si vine un iz de la ea
...
david ar trebui sa doarma, dar nu stiu daca a adormit, Selin si ea ar trebui sa manace dar doarme.... peste o ora plecam la ziua baiatului prietenei mele .... si mama face gogosi.
Selin e cuminte creste, a facut buchite, a inceput sa zambeasca. Dar are parca tot mai mult colici mai ales seara. Doarme tare bine dupa baita doar ca eu nu apuc sa-i fac in fiecare seara, nici macar peste zi. Ieri am imbaiat-o pe la 8 a adormit pe la 9-9.30 si a dormit pana la 5
. De obicei se trezeste doar odata peste noapte ceea ce pentru mine e super. Nici care dintre copii mei nu au dormit asa bine ca ea. Cat lapte bea.... numai ea stie. De curiozitate i-as face si eu odata proba suptului dar n-am catar. Bea mult si da afara parca si mai mult.
In rest e frig cand ziceam ca in sfarsit s-a mai incalzit a nins din nou. Dar vad si ca si voi tot asa va laudati.
gata trebuie sa plec Daria ma trage de maneca sa plec 
.
Nico, ma tot invart pe adresa care ai creat-o sa-mi scriu adresa dar habar n-am cum
uffff,nu se mai poate cu fata mea!!!!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
alina80 spune:
Buna fetelor!
Se pare ca numai in week-end o sa scriu, cand e Gabi acasa, adica in cazul nostru vineri si sambata. Ayan nu doarme mai deloc ziua, plage si suge in continuu, acum sunt sigura ca l-am rasfatat. Cum il iau in brate, cum se linisteste. Oricum, am o super rabdare, nu ma supar ca ma freaca atat. E si el mic!
MARAKI, ce mare s-a facut Angelo! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos
! N-o mai lasa pe socrosenie sa-l pupe pe gura! Ce bagacioase mai sunt!
CATA, ma bucur ca Bia tolereaza bine diversificarea alimentatiei!
MIRELA, felicitari pentru primul inceput de dintisor
!
TEOLINDA, ma bucur ca Nicolas sta bine la capitolul kk! Ii doresc si Anei a lui BEE acelasi lucru!
IRINA, pupici lui Mario!
Eu sunt cam obosita azi, inca nici nu mi-a trecut raceala, ma doare capul si trebuie sa fac o gramada treaba, sa profit ca e Gabi acasa sa stea cu Ayan.
Cu socrosenia am si eu de povestit, nu stiu daca v-am zis ca era obsedata sa-iu vada puta lui Ayan si la botez cred ca a fost super fericita ca i-a vazut-o. S-a urcat cu genunchii pe un scaun sa vada mai bine cand a zis preotul sa dezbracam copilul. M-a umplut de nervi!
Ce sa va mai zic? De prestat am prestat si eu, a fost naspa primele trei dati, acum e ok.
Am ramas cu burta si n-am nici un chef sa fac exercitii fizice. Tot sper sa se retraga asa.
Fug sa fac ceva treaba.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
T_Ioana spune:
Deea, mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca sunteti bine si tu si puiuta.E o frumusica si dulcica si se vede pe fata ei ca e cuminte si rabdatoare. O sa iasa artista daca de pe acum o duci cu tine la cursuri....
Alina, bine ca mai dai si tu cate un semn de viata. Pupicei tie si lui Ayan......ca mama rabdatoare esti....si zici ca nu te enerveaza deloc?
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Deea e o dulceata Daria!!! te asteptam mai des pe aici. Deci e cuminte la cursuri? super!!!
Mirela trimit email, imediat.
Bee ce sa zic, tu tre sa stii daca te descurci cu 2 bebei. Caci va fi diferenta doar de 1 an intre ei.
Profesional si eu sunt in impas. vreau sa facem ceva al nostru, care sa nu-mi ocupe toata ziua, dar nu stiu ce. e nasol ca pe tat-su il vede, doar dupa orele 20, nu vreau sa fiu si eu mama de weekend.
Mira
. Lasa ca trec colicii, inca putin. Petrecere frumoasa!!!
Alina of, of ce baiat, vrea doar cu mama. Si eu am burta si nu stiu cum sa o fac sa dispara. N-am chef de ex., sala nici atat.
Cred ca ma bag la cura de slabit, dar tre sa caut ceva pt. alaptat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Bee spune:
MIra, cred ca ti-e tare greu sa gasesti timp si pentru net cand ai 3 copii fiecare cu programul lui. Chiar ma gandeam ca stiu ca la tine Selin a venit asa pe neasteptate, mezina itzi seamana tare bine! Are niste ochi imensi. Si imi place tare mult poza in care o tine DAvid, iar Daria se uita la ea ca la un extraterestru.
Alina, si tu cu bebe agitat! Offf si eu la fel. NUmai ca eu sunt o mama sadica si o mai si las in pat sa planga (fara succes, ca tot nu adoarme), dar stau aproape, adica la PC, sa nu se innece cumva fata. EU zic ca nu au cum sa fie rasfatati la varsta asta. MAi incolo, dupa 6 luni. La mine e chiar ciudat, e invatata cu multa lume, cu sotul, cu bunicii si totusi mai nou doar la mine se linisteste. CAt despre burta, fara execitii nici a mea nu va pleca de la locul ei. Asta e, ditamai burtoaia din timpul sarcinii voiai sa nu dispara fara urme?
Bee spune:
MIra, cred ca ti-e tare greu sa gasesti timp si pentru net cand ai 3 copii fiecare cu programul lui. Chiar ma gandeam ca stiu ca la tine Selin a venit asa pe neasteptate, mezina itzi seamana tare bine! Are niste ochi imensi. Si imi place tare mult poza in care o tine DAvid, iar Daria se uita la ea ca la un extraterestru.
Alina, si tu cu bebe agitat! Offf si eu la fel. NUmai ca eu sunt o mama sadica si o mai si las in pat sa planga (fara succes, ca tot nu adoarme), dar stau aproape, adica la PC, sa nu se innece cumva fata. EU zic ca nu au cum sa fie rasfatati la varsta asta. MAi incolo, dupa 6 luni. La mine e chiar ciudat, e invatata cu multa lume, cu sotul, cu bunicii si totusi mai nou doar la mine se linisteste. CAt despre burta, fara execitii nici a mea nu va pleca de la locul ei. Asta e, ditamai burtoaia din timpul sarcinii voiai sa nu dispara fara urme?
Deea, ce mare si frumoasa e Daria! Dar ce cauta in cutia de imprimanta? SI vad ca tati e total implicat in problema.
.
LunaNoua spune:
Alina, unde e burta? Ma tot uit in pozele tale si nu vad urma de burta. Nici nu zici ca ai bb mic
Felicitari !
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei