Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata dragutzelor!

Miercuri seara mi-a picat netul si asa a stat pana aseara. Dar cum joia e seara de masaj... n-am apucat nici macar sa va citesc.

Merg sa trag o lecturare si revin!

Va doresc o zi buna... ca frumoasa vad ca nu este azi!

Trebuia sa ma duc la 12:30 la o cununie civila dar pe vantul asta... si cu papanasul dupa mine nu ma mai risc. In plus s-a trezit socra-miu ca vrea mancare: sarmale, snitele si budinca.. si-asa ca mi-a stricat toata ziua!

Va pupic!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova lingurita de aia am si chiar daca e lata, vad ca Bia papa bine cu ea...i-am dat 3 lingurite acum si s-a strimbat la inceput, dar nu l-a scuipat, ...trebuie sa vad cum procedez cu morcovul ca m-am saturat sa-l dau prin razatoare..diseara o a incerc cu Dan robotul, dar nu prea cred ca separa pulpa de suc..i-ai dat lui Marco suculetul sau mai incolo?

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic..am vorbit cu Acina..e bine si ea si Andrei, care are aproape 5 kg..si-a facut propriu program de papa si somn...este la mama ei si nu are calc, dar a zis ca abia asteapta sa reintre pe forum si sa ne intilnim in parc..Mie mi-a mai trecut tusea si parca nu ma mai doare asa tare in git..asa ca mi-a revenit apetitul..acum o fi si de la Glubifer ca iau cite 2 /zi!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana ce mai face papanasul? papa bine?
Si tu trebuie sa-i faci de mancare la socru?a da.. ca soacra e bolnava, Robert e singur la parinti, nasol.
Cata si al meu papa foarte bine din ea, o are de la 3 zile, deci e invatat cu ea. dar pe urma am vazut altele mai inguste putin si nu de cine stie ce firma.
Eu am dat morcovul prin robot si sa stii ca nu e ca prin razatoare, si de abia am scos ceva suc. Prin razatoare se face mai fin, ca prin robot. vezi si tu, nu strica sa incerci.
Am vazuut pozele:
Ana ce fain se joaca Alexandre la paturica aceea. Nu stiu cum se numeste in romaneste, doar in italiana. sorry.
eu inca nu l-am pus pe marco pe a lui.dar tre sa incerc.
Ancutza ce tweety frumos are Bianca!!! Si ce a crescut!!! e super frumoasa..
Cata, e super Bia, si vorba Irinei, pare cea mai grasuna fetita..
Plange bebe. ma uit si la restul si revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Am cintarit-o si eu acum, ca daca tot s-a kk si murdarit pina la git si am schimbat-o, am zis ia sa vad cit mai are...5850 gr..adica 450 luate pina acum pe toata luna..sa vedem sapt. viitoare cind vom face 3 luni...cred ca o sa va uimesc cu un record de vreo 550 luate intr-o luna!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Ha...si pare si cea mai grasa fetita...hai ca asta e culmea paradoxului!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Luminati-ma si pe mine: in photo de pe contul comun, dupa albumul lui Ayan, e un album, Bianca 5.01.2006. al cui e? A lui Anca? Ca pe urma am vazut ca Bianca Ioana, fetita ei are un alt album.
Cata stai linistita si marco cred ca tot in jurul cifrei asteia se va invartii. eu tot mai am sperante ca pana in 6 aprilie, pune macar 700 gr, dar .... sa vedem.
Mirela am vazut ultimele poze cu Dani. misto creolul tau. nu-mi dau seama cu cine seamana.
Tatiana ce sa mai zic de strumfii tai. sunt superbi!!!

Mergi la inceput

Gata m-am lamurit..Bianca Ioana a Ancutei are 2 albume!
Acum am vazut si eu filmuletul de la batista sugarului..era sa dar parea eficace si netraumatizanta! Cred ca-mi comand si ei una!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,am observat la dani coltisorul la un canin,in dreapta sus.prima data am crezut ca-i o ramasita de laptic imbranzit,dar nu...cred ca de asta saliveaza la greu,baloshelul lui mama.
MONI,DECI ameninti cu rasturnarea clasamentului la poze.ca la mine ,doar gura ,ca fapte...ce mai face dia azi?
DENISA,NU am vazut cereale de orez,de fapt nici n-am citit pe cutie,dar cand am vazut cereale,mi-am inchipuit ca contin mai multe(scuzati cacofoneala).emmei
CATABIEI
ANASEBE
GIOVA,lasa ca si 8 ore e super.cum faci papanasii?lui marco
ANA,CREDEAM ca numai pe mine ma enerveaza programul mediteeranean.cand ies cu dani ,dupa ora 14.00,nimicdeschis.clarei
IRINA,EU AM UN ASPIRATOR DE MUCISORI UNDE ASPIR EU CU GURA,SI EI SE OPRESC INTR-UN FILTRU.E MAI EFICIENT CA POMPA,CU CARE NU SCOTEAM NIK.SE NUMESTE NASOLIN SAU NARHINEL BEBE.LUI MARIO
PISOI,n-a mai patit nik memorabil pisoiul alb?pupicei lui mark
TEOLINDA,SPOR LA.NU-MI TRIMITI SI MIE PRIN POSTA,CA EU DE CAND N-AM MAI FACUT MANCARURI DE ASTEA COMPLICATE...NUMAI SEMIPREPARATE..MAI DOARME PAPANASUL EXCLUSIV PE BURTA?
BEE,JG,NICO,TATIANA,RALI,MARAKI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Cata si eu m-am gandit ca s-ar putea sa aiba 2 albume. deci asta e.
Incerc sa-l fac pe Marco sa pape la 4 ore, mai avem 20 min. si imi iasa prima ioncercare. el doarme acum.
Mirela activeaza-ti PM si-ti trimit acolo reteta. eu fac papanasi cu branza dulce de vacuta. Mai sunt un fel, pe aici am vazut, si la Constanta, facuti, ca din gogosi si se pune smantana, marmelata, etc.Mie primii imi plac.

S-a trezit, off, e bine ca nu plange.

Si Jasmine e o scumpica si ce mare a crescut!!!

Mergi la inceput